Якщо продовжити розмову про бюджетні авта , то є непогана нова модель КІА Soul.Незнаю чи ця модель продається в Україні , і скільки вона може там коштувати. В Канаді ціна починається з $14000 за базову модель (непогано укомплектовану) з мотором 1.6L 122к.с. і до $17000 зі всіма потрібними і непотрібними накрутками з 2х літровим мотором - 156к.с. Машина ніби непогана , після кількох місяців від коли вона зявилася в продажі , їх видно багато на дорогах. http://www.youtube.com/watch?v=OD9rhAJfdqc
Хорошо живёте! В Москве от 20 000. http://www.auto1.ru/kia/31/?_openst...sxOTEyNTk5OzYyNDE2MzM7eWFuZGV4LnJ1OnByZW1pdW0
Вже бачила таке у Львові. Кумедне таке, ціна починається від 16.412 $, знаючи наших, то певно абсолютно "голе авто" за ті гроші, а нормальна комплектація буде мабуть суттєво дорожчою, про повний "фарш" мовчу.
Країна в нас така добра. Найкраща в світі. Якщо вибирати з дорожчих , то серед них я би вибрав Лексус і Акюру. Lexus RX350 ,або RX450. І Acura MDX , або трошки скромніша модель RDX. Вони свої гроші вартують. VW Touareg - повне "г...".Це напевно найгірше , що могла придумати ця фірма.Дуже має багато негативних відкликів. За Q7 багато не скажу.Але продажа його , порівняно з Лексусами і Акюрами , йде дуже вяло. Кожий день їду на роботу по при Аudi ділер.То там на великому вуличному моніторі постійно крутять призиви рекламу ..." що на 5 років 0% фінансування (кредит) авта і на 7 - 2.29%...." І ніхто дуже не біжить купляти.На дорогах їх багато не видно.А їхніх японських конкурентів за ту саму ціну видно набагато більше. Може це моя сугубо субєктивна думка.Бо я надаю перевагу "японцям" і американським автам.Німецькі авта є ...ок.Але серце до них в мене не лежить.В нас в сімї дві Тойоти.Тойота Такома 4х4 трак і Тойота Мейтрікс.
Непогоджуюсь, бо Туарег, особисто мене задовольняє, хоча це може тому, що VW, це як кажуть, моя машина, бо в родині дві (ще Гольф +) Хоча на Аккуру може і зміняв(без доплати ) У мене таке враження, що реклама на вашому тв, тільки японських авто, трохи амеріканських, може помиляюсь, бо дивлюсь в основному хокей.
Доречі тільки що глянув на SsangYong http://sy.com.ua/actyon/techspecs/ Цілком нормальний за 23$ тис. можна взяти. І деталі багато які гаратнію від Mercedes мають.
Хорошая машина. По бездорожью, однозначно, сделает всех, кого Патрик перечислил. И обзор прекрасный. И цена доступная. Один минус - жрёт много.
Ще є Додж Калібер Це не 4х4, а передньопривідний хетчбек. Але великий і кліренс 195 Правда не знаю ціну на нього
Разработано совместно с журналом «За рулём» Замена обычного компактного седана Neon на оригинальный, выполненный в «кроссоверном» стиле хэтчбек Caliber оказалась довольно удачной. Спрос на эти машины в 2006 г. оказался выше, чем на Neon в 2005 г. Модели Caliber 2008 модельного года будут выпускать без существенных изменений, в нескольких вариантах: для североамериканского, европейского и других рынков. В США дебютировал обновленный Caliber SRT4, собираемый в специальной комплектации SRT (Street and Racing Technology). Автомобиль подвергся существенной доводке по параметрам управляемости и скоростным свойствам, однако мощность его 2,4-литрового турбонаддувного мотора была снижена с 303 до 290 л. с. Привод — только на передние колеса, коробка — 6-ступенчатая механическая. Почитать про автомобиль на сайте «За рулём» Модификации ДвигательЦена *, р.ТопливоПриводМакс. скорость, км/чРасход город, л. / трасса, л. SE1.8 MT (150 л.с.) 712 400 бензинпередний18410.0 / 5.9 2.0 CVT (156 л.с.) 798 200 бензинпередний18610.3 / 6.7 SXT2.0 CVT (156 л.с.) 889 200 бензинпередний18610.3 / 6.7 SRT2.4 MT (295 л.с.) 1 190 800 бензинпередний24512.0 / 6.9 Красивая машина. Надо подумать. Цена не очень кусается.
Не всіх....Мою Такому "нє сдєлаєт". Я її теж називав в попередньому дописі. Хотів би я потягатися з Вашим УАЗом , але на жаль їх тут не має.Але є подібні Сузукі. В мене 4х літрова "шістка" мотор який дає 275 к.с. В Вашого Патріота 1.3L "четвірка" який тягне на 125к.с. ... Ви і я гружені по max.capacity по пересічній місцевості де є каміння , 45 градусів , вода , 90см снігу і т.д.......і так з 50 кілометрів. ...Ви на свій мотор разів 10 , сніг будете кидати , або воду лити , щоб остиг.А в мене стрілка температури як стояла посередені , так і буде стояти до кінця.Я вже не говорю про швидкість.... Основна проблема автобудування Росії це- мотор.Підвіски , трансмісії , деференціали ....ще сяк-так десь в проектних КБ є.А мотору не має. І не розробляють. Ще починаючи з заснування ГАЗ ( а це Форд) . На ГАЗ -А (полуторка) стояли Фордовсі мотори.А коли пробували зробити ГАЗ -М (Емка) там повинен був йти по американській технології 6ти циліндровий мотор. КБ ГАЗу мотор під "чутким" керівництвом наркома Єжова розробляло - розробляло ..і так і не зробило.Поставили попередню "четвірку"... яка була явно заслаба для такої маси машини. ======== P.S. Проблема Росії ще транспорні маленькі , але грузопідйомні літаки. Типу "Геркулес".Про це писав Артур Чилінгаров в доповідній записці Путіну. Він (Чилінгаров) щоб добратися на Північний полюс користувався канадськими "Геркулесами"- це так до слова прийшло...ОФФТОП> але все таки замінили би... Ви не помиляєтеся.Все правильно.Деколи є реклама VW , коли в них є SALE (розпродажа) , або 0% нa сплату. А взагалі то в Пів.Америці до європейських машин відношення специфічне. Мерседес , BMW - ще більш-менш поширені авта . VW , спеціально GTI - машина малолєток. Вони і інші марки люблять , а це одна з них. Saab , Volvo - машини професорів з університету.Особливо старі Саби. Jaguar - машина старого холостяка якому далеко за 60 ,але який думає і хоче виглядати на 40. Рено , пежо , опелів - тут не має.....
ціна тих моделей тут , десь в половину з Вaших. Від $15500 до $24000 за SRT ... На всякий випадок. Якщо Вас виженуть з роботи за покупку американської машини і дальше будуть переслідувати , то приїзжайте до Львова , або до Канади .Тут Вам пропасти не дадуть.
Полистав журнал. [COLOR=#0056ts]Dodge Ram SRT-10: Вернемся к баранам [/COLOR] .... цікава і правдива стаття. Свыше полутысячи лошадиных сил – достойный показатель для любого магистрального тягача. О пикапе, который по мощности сопоставим с победителем конкурса «Грузовик года-2008», рассказывает Валерий Подволоцкий. Фото автора. ...прочитав коментарі до статті .. запамятався цей
А у этих авто здесь устоявшийся имидж сугубо женских. У этого тоже имидж весьма своеобразный: http://news.infocar.com.ua/gomoseksualisty_vybrali_sebe_avtomobili_10038.html
Таке складається враження , що ці машини є доступні для кожної сімї ( як холодильник , чи телевізор), що в них вже є свій , при чому устоявшийся імідж. А які тоді авта для мужчин?...- поржавлене Жигулі....25-річна Волга , яка передається від батька до сина.... чи привезений Опель , який памятає Берлінську стіну?......
А якщо тоті "нєтрадіционниє" скажуть, що свинина - найбільше пасує їм в їх "стільний і нєардінарний" раціон, то що маємо від неї відмовитися? Дзуськи! А з того списку, ІМХО, інфініті ефікс - ото машинка файна, нє?
Patrick, очень много здесь равиков и хонд CRV. И водят их в основном дамы. Ну, вот, к примеру, у Вас - характерный мужской автопарк. Вы бы купили себе равик? Сомневаюсь. Чрезвычайно красивый автомобиль. Однако, зря ему рестайлинг сделали. Хотели добавить агрессивности (для пущей мужественности, наверное ), а в результате авто потеряло в шарме. Имхо.