Можу пригадати кілька справді щасливих моменти в житті... 1. Перший секс...навіть не секс, просто рукою в труси залаз їй 2. Народження дитини 3. коли заробив 20 000 грн. за день 4. гори... 5. Майдан 6. коли притиснуло в туалет і я його нарешті знайшов після півгодинних пошуків...(це була Нірвана)
В кожного свій вимір щастя. Для когось гроші, для когось кар"єрний успіх, ще для когось слава та визнання. А для мене щастя - це бути потрібною, коханою, жити в гармонії із собою та навколишнім світом. Щастя - це вчитися чомусь новому, щодня пізнавати. Щастя - це прекрасні друзі поруч, це бути хресною маленької чарівної дівчинки. Це щоденні маленькі перемоги над собою
Якщо дуже лаконічно, то : коли зранку ХОЧЕТЬСЯ йти на роботу, а ввечері ХОЧЕТЬСЯ повертатися додому!!! Все інше вважаю похідним від вишіше сказаного)))
це трошки інше. Навіть в найнещаснішої людини напевно були якісь радісні і щасливі миттєвості які відкарбувалися в її пам"яті. Але чи можеш ти назвати себе щасливою людиною і чим по суті являється щастя? Станом душі чи домінуванням позитивних емоцій і подій над негативними... І що найважливіше -- як цього досягти?
Щастя - це можливiсть робити те що тобi до снаги, робити те що ти бажаеш, та бути комусь потрiбным. Напевне якось так...
Для мене щастя втілюється в синергетичній взаємодії між людьми - у роботі, спілкуванні, творчості тощо.
Що таке Щастя? Щастя - це внутрішнє відчуття, яке з'являється в людини в момент синхронізації бажань розуму і потреб Душі.
Ви до якої теорії прихильніше відноситеся - Канта, Гегеля, агностиків чи кого? Щось мені видається, жи ви паскромнічалі і біля аватарки не дописали "фільозоф"...
Залежно від того, що ми вкладаємо в це слово - успіх. Розвиток або стабільність. Але будь-який рух без бажання неможливий.