УПА

Discussion in 'Історія' started by Danilo, Dec 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: УПА

Не дивно,що ви цього не чули.
    Пєтя Симоненко ж зовсім інше глаголить:

Как Вы относитесь к реабилитации ОУН-УПА?
    ОТВЕТ: Вопрос о реабилитации гитлеровских наемников ни в одной цивилизованной стране стоять по-просту не может, поскольку ответ на него дан давно — в ходе и после Великой Отечественной войны. Тогда по всему миру прокатилась мощная волна судебных процессов над гитлеровцами и их пособниками. Общеизвестны материалы Нюренбергского процесса. Но забылось, что почти каждая из европейских стран имела тогда свои государственные "малые нюренбергские процессы". Суды над фашистскими преступниками прошли в сотнях и тысячах городов и сел нашей страны и тысячами подсудимых и осужденных стали именно члены ОУН, в том числе УПА
    Так можно ли, зная все это, соглашаться на реабилитацию ОУН-УПА? — Конечно нет!
    Те, кто стремится сегодня оправдать (я уже не говорю — героизировать) ОУН-УПА, делают грязное дело. Они пытаются "переписать" историю, умалить подвиг нашего народа, обелить фашистских пособников. Они позорят наш народ!.

Цитаты из книги
    П.Н.Симоненко Истины рождаются в спорах

ЗІ.Вас вже в "піонери" перевели,чи ще в "октябрятах" ходите?

2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Документы в студию. Эту дату УПА определили в 1948 году

• Подобається Подобається x 1
  3. bonapart

bonapart Well-Known Member

Ця дата стоїть в усіх літературних джерелах і підручниках, так що прошу читати книги.

4. Тим22

Эти джерела не исторические документы.

5. Romko

"Історія срср" - во що треба читати!
    То є самий правдивий "історічєскій документ".

• Подобається Подобається x 2
  6. Тим22

Ромко, ну нет у меня сейчас под рукой документа, который озвучил Данило. Там четко было сказано, что эту дату выбрали в 1948 году. И прошу Вас не указывать какими источниками мне пользоваться. У меня есть доступ во многие архивы Украины. Но так как моя деятельность не связана с архивной деятельностью, то я используваю то что под рукой

7. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

Это была ужасная трагедия для всех людей которых коснулась война!
    И потом какого милого "розділеним" ведь ЗУ была присоединена в 39-ом ... так что народ был к тому времени объединен.

Не такое уж уникальное ... вспомните тех же басков, курдов ....

8. Romko

Може ще згадаєм хто розв’язав ту війну?І що робили "освободітєлі" .коли нас "освободілі"?

9. pilgrim

pilgrim Well-Known Member

То же самое что они делали до того во всей остальной России.

10. Romko

То чого дивуватися хлопакам,що не захотіли коритися отим виродкам,а взяли зброю і пішли захищати свій дім?
    Зауважте,що вони не йшли на Москву,чи навіть на Схід(хоч звідтам найбільше репетують про "звєрства"УПА)
    Вони воювали в себе вдома.

11. bonapart

ага, а тоді звідки ви берете, що УПА вирізала мирне населення? З яких "історічєскіх докумєнтов"??????????????????????????????????? Пред"явіть!!!!

12. SatYr

SatYr Well-Known Member

Для Курт_Кобейн фільми можна скачати тут безкоштовно - http://oun-upa.org.ua/video/ , крім того ще купа всього на рівень вище.
    Я бачив звідти "Залізна сотня" та "Нескорений", ну й звісно кліп Тартака та Нічлави, кожен робочий день, чи через день зранку слухаю.

• Подобається Подобається x 3
  13. Romko

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=215722&postcount=1968

14. bonapart

:D :D :D :D
    Ага, в дійсноті, найправдивіший і найдостовірніший "історічєскій докумєнт", то точно, без будь-яких дискусій!!!!

15. Тим22

Почему то с вами у меня нет желания общаться, только могу послать вас в инет, там достаточно документов

16. bonapart

Таких документів і я можу наштампувати скільки завгодно. І всі ці так звані "докумєнти", як і каже пан Ромко, взяті з історії СРСР радянського випуку і українофобських сучасних видань, як книг з історії, так і преси. А бажання у вас немає, бо ви не можете навести ні конкретних аргументів, ні конкретних джерел, це все що я можу вам відповісти.

17. Romko

Шановний,а пошліть но і мене в той інет,де так багато документів.Причому достовірних.:no:

18. Тим22

Не раз зарекался обсуждать эту тему с галичанами, бесполезно, каждый остается при своих убеждениях

19. Курт_Кобейн

Курт_Кобейн Well-Known Member

Вірю, адже щоб стріляти з кущів не треба бути особливо хоробрим.А якби та купка партизан двинула на Схід, то дійшли б вони не дальше 100 км від кінця рідного лісу.
    Ромко, шукайте мій пост там я посилав - може хтось скаже брехні, але там і дати і документи...

Додано через 5 хвилин
    Дякую, обовязково перегляну!!!

20. Romko

Надоїло повторювати.
    Бандитам,тим,хто стріляв з кущів не будуть встановлювати пам’ятники,насипати могили,складати пісень.В кожному селі,в кожному містечку Західної України стоять ці пам’ятники,зведені коштом самих людей.Про бандитів не будуть пам’ятати.Це була війна народу.
    І досить вже отої комуняцької пропаганди.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)