Отже, давайте розберемось - що це за явище на вулицях Львова: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Ті хто гуляє по львівських скверах, вулицях та парках мабуть бодай раз але спостерігали таку картину: Йде дівчина, вдягнута скажімо в блузку чи топік та міні-спідницю, на високих шпильках.. ну при параді одним словом :y: . Поряд з нею йде її принц, кавалер (супутник інакше кажучи) весь такий :cowboy: в спортивному костюмі... і в руках несе таку маленьку але добре помітну здалека дамську сумочку! :n: І це навіть не обовязково дамська сумка, що є громіздкою або важкою... це може бути така манюсінька сумочка - трішки більша за косметичку... І от ця леді (?) йде собі і так тупенько (тобто чарівно) либиться, а цей джентльмен (??????) йде собі поряд так гордовито і поважно несе ту сумочку. :shutup: Але справа навіть не в одязі і ситуації. Більше в принципі. То такий вищий вияв поваги і любові з боку хлопця? То такий жест доброї волі і довіри (свого майна?) з боку дівчини? То така нова мода? Може обоє думають що вона більше пасує до наряду парубка? Чи взагалі думають що носити дамські сумочки то чоловіча справа? Невже тій дівчині так важко її нести? Тоді для чого вона її бере з дому? А може то якісь молодіжні новаторства, а я вже надто неперспективний щоб зрозуміти... Хлопці, а ви б несли? Чому? Прошу до обговорення. Скажіть вашу думку!
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? ааааааааа.... мама! я як бачу цих сумочників -- мене просто рве.........
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? уууууууу.... татку! я як бачу цих леді -- просто йду, куди йшов........
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Свою сумку завжди ношу сама.звикла до того та й всенавіть не уявляю собі,як би то хлопець йшов з моєю сумкою. як на мене,то дико виглядає.сумки жіночі створені для того,щоб їх жінки носили,не може дівчина носити - то най не носить,які проблемиво в мене і рюкзак,і сумка є(нє,брешу,3 сумки)
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Щось я напевне не там ходжу, або не на те дивлюсь... не бачила такого. а що, тільки в спортивному такі кавалєри ходять? цікава закономірність. Особисто мене добиває коли бачу парочку, і чую як той кавалєр матом гне або розповідає як "я вчора таааак набухався... " а вона тупо посміхається. Оце рагулізм. А сумочки то так, дєтскій лєпет.
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? я бачив.... дуже і дуже багато разів... це жахливо.... і вина в такому "рогулізмі" -- на дівчатах, які роблять великі очі і кажуть "що, тяжко потримати сумочку" -- у тому випадку, коли хлопець відмовляється.....
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? То таки справді рагулізм. Хлопець з дамською сумочкою нагадує пуделя з поклажею. А вже це вже рагулізм у квадраті. Я від такого кавалєра втекла б світ за очі.
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? а мені нагадує крошку маісєєва або ів сен лорана.... Додано через 34 секунди та й дівчина в таких випадках відповідна.... нікуди вона не втече, бо для неї це нормально...
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Це не закономірність... це просто приклад. Навіяла карина яку я сам бачив... я ж там навмисне дописав "справа навіть не в одязі і ситуації. Більше в принципі." Я згоден, що дівчина винна... Але що то за хлопець, що не вміє її на місце поставити... Це ж не його захцянка, це для загального блага. Адже вони вдвох виглядають неначе клоуни.
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? От сьоні гуляла з малим і точто таку картину бачила. Спочатку не врубалась,що в нього на руці висить - потом роздивилась...а то женскій гламур...який йому аж ніяк не пасував до сірого костюма:D На вкус и цвет товарища нет) Додано через 2 хвилини От це так само ненавижу...бррр а ще гірше що мене бісить це коли йдуть і мобілки повключають на всю вулицю і "балдіють под музон". Для чого тоді навушники є! Це типу я не такой, я городской.
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Аж не верится, я с вами согласен, дамская сумочка, это в первую очередь предмет женского туалета, и подмечено верно, в ситуации когда парень несет сумку своей девушки виноваты обое + воспитание... Не спорю, бывают ситуации, когда девушке тяжело нести сумку, так купить кулек можно за 50 копеек, положить в него сумку и вперед:cowboy: Додано через 4 хвилини Это явно не признак городской интелегенции:shutup:
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? ой, як креативно! мені сподобалось! Але я думаю, до такий мачо має розщедритись і таки купити за 1 грн. дуже моднячий кульочок BOSS :bazar:
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? На костьор їх! Негайно! Шкода, ця гілка інакше називаєцця... Недопрацьовано. Чи...некреатіфно?
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Ага, можна подумати, то дівчата на них спортивні костюми вдягають з лакованими мештами Чучче на ті бабки стакан сємок купити і поплювати на лавочці
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Може, мода така? І ще - а хто сказав, що то ДАМСЬКІ сумочки? Та дофіга питань! Лесбіянки, трансвестити, педерасти... Усьо може бути.:radist:
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Яка різниця! Ми - не ТАКі, ми ж знаємо, що барсєтка і прогулянка з дівчиною - рагулізъм! Дівчат тре ставити на своє місце (і позу?)! Дамо гідну відсіч їх захцянкам! Вот лозунг... (с)
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Ну,зразу діагнози посипались... А хлопака(той,жи торебку ніс) всього лиш чув дзвін,та не уточнив звідки... Хтось колись йому сказав,що існує таке поняття.як ГРЕЧНІСТЬ і ГАЛАНТНІСТЬ. Але не пояснив докладно,що то таке... А прочитати ніззя,бо нині нарід такого не читає... Та й таке... А,може кубіта в кущики відлучилась на хвилинку і дала хлопові сумочку потримати... Всяке буває... А Ви зразу - педераст...
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Это исключение из правил, но разговор о таком и не идет, обсуждается уже состоявшийся диагноз рагулизма
Відповідь: Ультрамодернове лицарство чи пострагулізм? Гугл теж каже , жіночі сумочки - нафіг з плеча чоловіка ... але то якшо ярко виражена жіноча сумочка. Впринципі футляр з контрабасом, чи бандурою ... теж трохи змахує на жіночу ,..тому не слід спішити пропонувати допомогу... єтикет на вашій стороні.