Та ні...він працює...я в лісі гуляю... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=750142&postcount=2534 він має рацію... Бєздєльнік я отакий...
А я би йому нас**в в карму, так би нас**в, щоб він тиждень відмитися не зміг. Щоб йому паперу не хватило втиратися. Нехай йому воду відключать, за несплату податків на цілий місяць - аж до нового року. Його щастя, що він в мене в ігнорі. А то я би його так обк**ав, що він ніколи би не вмився... (дякую Миху за навчання )
Не принижуйтеся до рівня ТАКИХ людей. Гадаю, що йому все єдно, що в нього у кармі. Можливо, він отримує садистське задоволення через те, що псує людям нерви. Але це його проблеми. В ігнор - та й годі.
Які 3 дні? Вночі працюєте на чорну економіку а вдень на білу (відсипаєтеся). І взагалі пора з посланцями з податкової вести себе, як в Римі (з тими, хто приносить погані новини)
Давно там та я приклад навів, що з такими робити...зрештою ---------- Додано в 22:34 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ---------- Більше не буду... постараюсь...хіба на мівсце прийдеться поставити
У чому сенс життя? Продати товар по-чорному, надуривши державу, і вихвалятися цим? Багато розуму не треба. Тоді бандюковичі - найкращі. Не обов'язково відпочивати на Гаваях. Для душі у лісі бути корисніше. Для Вас, Ромко, вже є особисте місце у раю. Бо не кожен чоловік у змозі навіть прийняти діагноз дитини, не те що старанно її доглядати. При цьому ще й умудрятися заробляти гроші на лікування. Не зраджувати дитини і вірити до останнього. На це потрібні неабиякі сили. Не тільки фізичні, а передусім - моральні, душевні сили. Дай Боже Вам побільше сили і витримки. Таких, як Ви - одиниці.
Оподаткування щеплень і купівлі ліків? Офігенно, чим більше народ хворіє - тим вигідніше державі. Оподаткування навчання в спеціальних школах? Супер! Чим тупіші люди - тим вигідніше державі. Оподаткування розміну квартир -
Тому вони і хотять зробити так, щоб 70% ліків в аптеках, продавалися по рецепту. Весела картина вимальовується.