Пока умеем и получается,естественно работаем по темному,хотя и державе кой чего платим без этого не моно!!!! А если Вы не умеете темнит...то ето Ваши проблемы!!!
Непрада Ви б хоч сказали івани і петри,чи василі і марини,але ні Ви написали те що хотіли , а на форумі не прийнято переходити на особистості-Ви ніби не перший день тут. Я вважаю просто треба вибачитись перед Ромком і Омою і забудем.
Ромчику? Идолов то у меня нема...я же никого в герои не записываю и с пеной у рта никого из прошлых не защищаю.... Идол это у меня мои дети и семья,а остальнве мне по хрену... Кста...во всех своих неудачах я виню только себя и никого другого!!!!
Вважай те все что хотите!Я написал с маленькой буквы,как собирательнвй образ!!!! Ромчику то же не церемонится с оппонентами и вешает на всех не согласных с ним свои ярлыки и ничего...никто не обижается.....
Якого дідька ви тут кричите про сплату податків? Ви ж їх самі не сплачуєте. Ніколи не повірю, що ви платите з 4000 зарплатні усі податки. Так, аби шо державі перерахуєте. Ви ще не вийшли з 90-х. Тому і радієте, що корупцію залишили там, де вона була, і можна і надалі не сплачувати податки. У такому разі не треба патякати про сплату податків. Ні, гадюка то дуже вишукано для вас.
Вы извините, что я вмешиваюсь в Ваш разовор с оппонентами, но действительно, не трогайте хотя бы Ромко! Не надо,будьте человеком!
Сенькью.... Как там насчет Вашей деятельности? А "Гюдьчатай..." ? Да кто Вам такое сказал??????????? Платим.... ну не все.........
Ви бачте, вже всі йому кажуть, а воно за своє. Де людяність? В мене навіть слів не вистачає, щоб визначити цю жорстокість. Навіть гадюк порівнянням із Читачем образила.
Интересненькая позиция .... значит Ромчику все позволено на форуме,в том числе постит оппонентам гадкие фотографии ...вешать ярлыки..а ты и молчи???? А то ведь он такой...он такой... у него такой...а ему так.... ---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ---------- Не-а..... иногда и работать приходится.... через 20 минут..опять на кап труд.......
Я поки ще раду даю сам. І мішки ношу. І компи ночами скручую. І по основній роботі встигаю. 5 тисяч на одні ліки мені дійсно ніхто не дасть. Щомісяця. Ми з дитиною і сотні таких,як ми - ЗА БОРТОМ. В жодній цивілізованій країні такого бути просто б не могло. А в нас,де керують постсовки,"спасение утопающих - дело рук самих утопающих" . Додати нічого. Ублюдочний прИзидент зі своєю зсученою продажною кодлою продовжує ублюдочну постсовдепівську політику,почату його попередниками Кравчуком-Кучмою-Ющенком. А,щодо нинішніх подій.... Ми орали. Я і трактор.
Прошу знайти на форумі,де я відверто хамив опонентам,переходячи на особистості? Це дозволено тільки таким,як ви. Ніхто вже й не дивується.
Ви то сприйняли за образу? І порівняли то з плювком в мою сторону? Зрештою,чого чекати від паклонніків януковичів...
Я Вам отвечу в частном послании, если Вы не против. Я во многом не согласен со взглядами Ромко, выражаю ему своё несогласие, но не стОит задевать его, тем более - оскорблять. Именно его. Воздержитесь, пжлст!