Ґроне, я підозрюю, що не зрозумів. Але як зайдете в чужу хату, то хоча б обзирнутись по кутах пасувало для початку. Мій мінус - не за точку зору, а за неймовірну грубість, котру спостерігаю по відношенню присутніх. Пихатість півня, в котрого тільки пишний хвіст уваги вартий...
Та заспокойтесь вже, ви мене бачили ще десь крім політики і соц. тем? З особистими проблемами кожного я не знайомий. А пофік мені чи ні - я сам можу визначитись, нічиї особисті почуття зачіпати не збирався, хіба не видно по допису? В нас пів-країни називає політиків і медичними, і ще якими завгодно термінами, негатив же політиків стосується, а не хворих.
А таки зачепили....Виходить ,що ви й ніби ніпричім....у вас таке життєве "кредо" висловлюватись не надаючи змісту словам,необдумуючи,що говорите? Для мене образно кажучи "пів країни"- це наш форум і Слава Богу,окрім Вас я не зустрічала подібних дописів.
То маєте щастя що інших форумів не бачили. Вам особисто і вашим дітям бажаю тільки щастя і здоров'я, а Шапкокраду з його бидлокомандою бажаю ще один вінок на голову, щоб його остаточно визнали недієздатним.
В професійних провокаторів файний нюх. Тілько про "пофік" я не писав нічого. Мо в пана Ромка з монітором шо.
Слово "пофік" написав я. Воно найкраще характеризує ваше ставлення до болю Поетки. Тут не політичний форум,Ґуннере. Тут львівська кав'ярня,де всі всіх знають.
Я в принципі сам можу своє ставлення охарактеризувати, без перекладачів. Так розумію що розділ "Політика і політики" створена для політичних тем. Нє? Як виявляється ні.
Підтримую: треба Януковичу оголосити імпічмент. Знахабнів вкрай. Вертольоти собі купує, та обдирає народ новими податками. Геть регіоналів і Азаровщину!
І цей Азаров у 2006р. співав, що, якби він був царицею, то залишив би малий бізнес у спокої. А голосування ви бачили? Це ж ганьба. Як у першому класі - голосували за відмашкою. Вже не кажучи про те, що і півзали не було. Ганьба! І знаєте, що на це сказав хтось з ригів? Якщо депутат пішов у туалет, а хтось проголосував, то у нього є два шляхи. Якщо незгідний, то забрати свій голос. А якщо не забирає, то це означає, що він згідний. Ну не маразм?
Так. Наофтопили багато. З Яником реальні вчинки які пропонуються? В когось є стінгер і графік польотів вертушки?
А,може йому встидно....і він сі справит?... ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ---------- Не справицця.... Фсьо....
А може прийняття податкового кодексу гарно розіграний спектакль? Забагато запитать - і поспіх, і дурість розгляду і прийняття - усе це якось підозріло. Тепер від Януковача багато залежить - казніть ілі поміловать. Якщо він заветує кодекс, то стане усім підприємцям захисником і мамою рідною. А кодекс потім "перерозглянуть" і приймуть бєз шума і пилі. Зате рейтинг Якуковича як підніметься! Хоча. може то у мене фантазія розігралась
Надія помирає останньою. Але, думаю, не в цьому випадку. Подивіться, як вони все роблять, починаючи з тушок і Харківського пакту і закінчуючи ПК та змінами до Конституції. Як п'ять років не жерли.
Ой Миху...я щас расплачусь.....от умиления..... Да Вьі оказьівается альтруист...без серебреник....сибарит....мать Тереза одним словом...... Вьі оказьівается открьіли предприятие,что бьі облагодетедьствовать бедньіх пенсионеров и других малоимущих,а не для сосбственного обагощения? Похвально...похвально.... Вот только не понятно кому Вьі ушки втираете?Омкам и ромкам что ли? Ємоции в сторону,будем раховать.!!!! 9 наймито...да каждому минимум 2000 грн зарплатьі (за меньшее щас и грузчика не нанять и никто не будет на Вас горбатится). Єти наймитьі ,каждьій лично для Вас зарабатьівает столько же...иначе овчинка вьіделки не стоит.... Итого 18000 грн....плюс Ваши разньіе мутки...на круг єто 25000 грн в месяц!!!!!!!! Не хило...и за все про все платили 1100 грн налогов в месяц??????? Мене 5% !!!! Миху не жирно будет?А?За присвоение чужой прибавочной стоимоссти..за не щадную єксплуатацию наемного труда? И у Вас еще хватает совести плакать о новом НК?????? Как Вам не стьідно? Погодите...прийдут ромки,которьім терять нечего,у которьіх ни кола ни двора,вошь в кармане и блоха на аркане и поставит таких как Вьі к стенке,как 17 году!!!! Так что не рьіпайтесь и платите налоги сполна!!!! П.С. Спорим на 200 баксов,что Вьі никого не уволите из-за нового НК,а только сильнее гайки закрутите на своих наймитах? ---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- ....и на их место маниловшину и махновщину
Щось Білозірка скурвилась зовсім(прошу вибачення але вираз літературний) а ще львів"янка. Пропоную львів"янам офіційно вилучити її з громадян Львова.