Відповідь: Українці хочуть у Європу Як колись казали - хотіти не шкідливо. Хотіти хочеться, а на державному рівні одні балачки, ніяких конкретних кроків. Та ще й багатовекторність:p
Відповідь: Українці хочуть у Європу Гордо дивитись на своє Я ніколи не зашкодить! А от у приймах жити, ... це інше.
Відповідь: Українці хочуть у Європу Ну..что Вы..Василий Иванович..:radist: Уже..более 5 миллионов Украинцев в Европе!Вы хотите еще больше?:cowboy: А что Европа?Тот кто желал..давно уже в Европе! У Вас паспорт ..заграничный есть?Бабки найдутся?Какие проблемы? Плиз!:D :D :D А может Вы хотите поработать..на современном..европейском оборудовании?На современных технологиях? Нет проблем..плиз..Киевский КБК...оператор гофроагрегата..с з/п.. 1500-2000 грн... или чулочная фабричонка...тоже в Обухове...современные станки..з/плата 700-800 грн..вакансии есть..приглашают!:cowboy: .
Відповідь: Українці хочуть у Європу самолюбованіє користі не принесе і треба приєднюватись до Європи, а не говорити Європі, що ми вже в Європі.
Відповідь: Українці хочуть у Європу Як на мене, самолюбованіє=гординя. А гордість=самоповага, перш за все. Мені подобається позиція Яценюка, який вважає, що не треба у Європу приситися. Треба так працювати, щоб Європа нас запросила.