Не переймайся тим опусом. В ньому йдеться про події давно минулих часів та про персонажів, яких ми тепер не знаємо, хто такі були. То було завуальоване послання на волю від не дуже сміливої людини , т.з."малява", - й ми нині не є адресатами того листа. То тепер не більше, ніж історична пам'ятка, для фахівців.
Додав би, що, по-перше, не було тоді ще даних про побічну дію ядерної зброї, на пробні вибухи у Неваді навіть продавали квитки для глядачів, які не прожили після того довго, а, по-друге, гітлерівська Німеччина теж тоді була на порозі відкриття того виду зброї, й не треба мати сумніви, що вона би її застосувала. Навіть відомо, проти кого.
Хєровая в них роль.. Й новітня історію свідчить, що вона такою буде й надалі. ) Ша. Не подарують. Але у нашій змозі зацікавити їх, щоб вони зробили свій інвестмент в Україну . До нинішнього часу вони намагалися робити його в кацапстан, "перезавантаженнями" усілякими гралися, - а Україна для них була "заповідником совка", бо багато в нас було таких, як ото ти. )) Коммунарєц .. Ось я б, наприклад, в тебе інвестмент не зробив. Хай би тобою кацапи бавились
У всіх є своя роль, ваша ще гірше. Як казав путін - вони помруть і будуть в раю, а ви страждатиме в пеклі .... антихристовому. Бо ви не поважаєте нікого, крім себе. І то, не факт. I know
Ну, а якщо він трішки правий? Якщо він бореться проти антихриста, тільки як безбожник... ну як бандюган? Вони ж такі... Хоч і паскудні, але ж не проти Бога? Вчора подивився на згадку "Праздник святого Иоргена" . Одна цікава фраза і кадр... "Неисповедимьі пути Божьи и никто не знает, когда Господь призовет его..." (фільм 18:12) і показують, як злодій втікає з тюрми... щоб почався фільм. Не просіть собі тої долі, яку не зможете нести. Путін взяв на себе тяжкий тягар, може в цей час спаситель світу має ще час нагострити меча проти антихриста? Бандюган може бути більш приємний в очах, якщо розкаїться і почне праведне життя і віддасть своє тіло не на розваги і насолоду , а на страждання заради слави Божої, ніж віруючі, яеі брешуть і клянуть одне другого.
)) Талановито зроблена дезинформація завжди містить у собі дев'яносто п'ять відсотків беззаперечної істини. Ти це маєш знати.
Так, мене питали не раз, - а ти віриш в Бога, чи ходиш задля чого? Я казав, що не тільки вірую, але й знаю. Тому і ходжу, бо вірую.
) А от я вірю Богу. Тому й не ходжу нікуди. .. Он, на львівський форум зайшов, поїбланити з тобою )) Боги вони різні. Це ти також маєш знати.
Порошенко закликав не допустити реваншу проросійських сил Під час візиту до Львівської області президент України вкотре сказав остаточне "прощавай" Російській імперії та Радянському союзу і закликав триматися курсу "Геть від Москви!"
Колись висловлювався один рашиський пропагандон, що от не "асвабаділі" би "дєди" Польщу, американці просто би кинули на неї ядерну бомбу Проаналізуємо, Польща була агресором чи жертвою, воювала зі США, погрожувала їм як Японія?
Вперше таке чую і честно хотілося б джерело взнати, а по-друге, зараз все можна говорити, бо нічого за це не буде, але в пеклі язик буде смажитися на пательні))
Хто конкретно сказав, точно не скажу, у сортах гівна не розбираюсь, побачив я колись уривок шабашу журнашлюх Попова і писклявої кривозубої Скабєєвої.
Та я і так стараюся. Майже все, що пишу - то є пошук істини, в тому числі і про Нього)) Приходиться все перевіряти і блукати в дорозі. Кожна сходинка обмита і протерта від пилу, щоб вище можна було ступати. У мене немає тайн, хіба що не кваплюся писати не перевірене. Знаєте, як почалося? Сидів якось в селі . Накрив стола і запросив Ісуса до розмови про життя, яке не зрозуміле і чому все так, як не повинно бути. Ото і почалося все... гадав, що то так собі і все минеться, як і до того... Помилився. Тепер от маю. Жив як всі, а потім почалося. Але попри все - приємно, як Він казав , тягти Його ярмо) - і це правда.