Потому что нас, "порохоботов", интересует происходящее в украинской экономике, в украинской политике. А вы, сторонники Зеленского, за отсутствием реальных достижений начинаете заниматься отвлечением людей от сути. Посмотрите правде в глаза.
Не можете здогадатись, що є і 3 сторона? Поділ на 2 категорії давно не актуальний. Є немало, хто не прихильник жодного з них. Зеленсьакого сприймають, як теперішнього тимчасового президента, а не якогось ідола.
Ага, двохствольна /я з першого разу не поняв глибини Вашого допису)))/ Та бо @Lanktocha вже закохав своїми домислами про військові тонкощі на фронті. Теж мені стратег )))
Ніякої тактики ведення війни, як я вважаю правильно я не писав. Знову буде, що я несправедливо із кимось незгідний чи поставив не таку оцінку? Серед військової авіації, я був хіба що на екскурсіях, а також на авіашоу. У даному військовому конфлікті, авіація не використовується.
@Lanktocha, Ви якийсь такий що то капєц. З тією картинкою не можуть бути якісь відсотки. Це як вагітність - або вана є, або її нема. Так і та залізячка - якщо не знаєте, значить не знаєте. @Lanktocha, а шо, в школі Ви ходили в швейний гурток, чи шо? Як це ніхто? Якраз Ви весь час з ним і говорите. Ще трохи Медведо не дає йому засохнути)))
Точно не був впевнений, що ця гармата суто авіаційна. Ні я, ні ніхто з рідних і близьких з військовою авіацією не стикались. КоронаПРІУС не культурно переписується, а гавкає та ліпить "тупо", всім, хто у дечому думає інакше, що написав, не так важливо, можна не перечитувати.
Не шию, більш-менш знаю ще совкові швейні машинки, випущені ще може за Хрущова. У школі на трудовому навчанні займався деревообробкою.
Циган, так що за деталька зображена? Деталька від швейної машинки? Коли алкаш васька протверезіє попросіть його сфотографути. Якщо він на сході, то в нього вона є. Хіба йому її не дають, щоб не пропив.