А я колись був за нього чи агітував, що хороший у нього мирний план? Може і до порохоботів дійшло, що у дечому критик Порошенка не "зебобік" чи "ватнік".
Пане Юрку, напишіть, будь ласка катрен про двох довбойобів : Хомчина і Гудмана. Можете, як виняток, використати рифму Гейропа - жопа. Але залиште трохи місця в своєму творі. Оскільки "таких много", то ще хтось може пристати в цю чудову компанію. Я Зеленським дуже задоволений, я за нього голосував. Джіпсі задоволений, Сільвер Булліт задоволена. Пан Василь задоволений.
Та нє...то мої дещо однодумці,А от про Ваську...с-удовольствієм! Він же також потребує уваги.Пжалуйста! Хто-там моцно так кричить,по-галицьки верещить? А-а,це Васька-паразіт пробує зробить транзіт танків в Київ-город і в Карпатскі гори - на свободнії простори. Не зна дзяд,що на Говерлі вуйко Стефко з томагавком, ще й на натівських бійців по-англійськи гавка. З чого Васька,та й упрів і моцнО на-дупу сів! Васька,Васька-паразіт,не залазь у цей транзіт, бо дістанеш по-мордам,як зелений шут і хам!
Ну, тоді і про себе пишіть. Нас було троє - Хомчин, Гудман, Юра Зеленського закляті вороги. Зеленський нас тягнуть хотів в Європу, А ми пручалися, бо нам тепліша жопа.
Да-а ,нам усім тепліша жопа,ніж тая вже обісрана гЕвропа, що так ото закерувалась,і...помаленьку ото-й всралась! Ми ще збудуєм справжню Україну,але з Росією-отою не єдину. І на Галіції...і в-нас,за гривник будем пити з-бочки квас! Мих знає,як то зробити!
Агент задоволений. => Результат роботи Зеленського - занепад економіки. В Україні зафіксували падіння ВВП вперше з 2016 року. Ukraine GDP Growth Rate | 2010-2019 Data | 2020-2022 Forecast | Calendar | Historical
@medwedo berlogsoni, не маніпулюйте Щось не пам"ятаю, щоб Джіпсі десь казав, що він задоволений Зеленським)))
Перепрошую. Мені так сподобалося щире признання наших двох дописувачів, що я просто не хотів, щоб пан Юрко і Вас оспівав у своїх сонетах разом із тими двома. Тому можете замінити "Джіпсі задоволений" на "але не залучайте Джіпсі до цієї чудової компанії"
Официальный аккаунт ООС, так что уж без домыслов и без вырываний контекста. Официальная позиция - боевики обстреливают район разведения войск из АГСов, а нашим силам официально запрещено вести огонь в ответ на подавление. А потом в тыл проходят ДРГ (под прикрытием беспокоящего огня), потом подрывы нашей техники и личного состава на "неустановленных взрывных устройствах". И скупые строки потерь... один.. два... один... три... Попытайтесь представить... Хотя нет, у вас не получится это представить - ты сидишь под обстрелом. тебе ЗАПРЕЩЕНО отвечать. Терпи, воин, терпи. Ну, а задавать риторический вопрос и напоминать обещание Зеленского вернуть войска на позиции в случае обстрелов... К чему эти вопросы? К кому? Тем более, что позиции те тогда демонтировали и закопали. Возвращаться особо некуда, придется обустраивать все по новой. Все это можно почерпнуть не из слухов или сплетен. Это официальный аккаунт ООС. View: https://www.facebook.com/100007764793287/posts/2595215817413886/
Можна вести вогонь неофіційно. Результат від цього не залежить. Бійці ООС завдали удару у відповідь: вбито трьох бойовиків, ще п’ятьох поранено Сподіваюся, до інформації, яку подає Прямий, у вашого брата претензій жодних немає? Так що підкреслене у Вашому перепості повідомлення, що вогонь у відповідь не відкривали - відверта брехня.
Все, що вибльовується з писків вальцманоїдів - брехня. Сорок тисяч військових знаходяться одночасно в зоні проведення ООС. Чотириста кілометрів лінії рлзмежування (фронту). І ніхто не розказує про алярм. І тільки тупорила вальцманута звиздота типу Бірюкова і наших форумних долбодятлів, ЗНАЄ і ЗАЯВЛЯЄ , що забороняють стріляти, що годину не було наказу, що ми відступаєм... БРЕШУТЬ, як і завжди. Слава Вальцману, дебіли!!!