У мене також закралась така підозра. Той же стиль, той же рівень грамотності (високий, професійний), та ж сама професійна здатність перекручувати факти і відводити тему розмови на побічні, той же мовчок, якщо нема що сказати (погаслі дві домни в Магнітогорську, збитки - на мільйони). Навіть стиль профіля ("для жізні" EQU "за мір во всьом міре") подібний. На днях клон сказав, що для України краще було б, якби Президентом залишився Порошенко (про що "паря" торочив три роки). А ще їх поєднує те, що ні того, ні іншого не банять модератори (гамнюки, як я їх останнім часом величаю). І взагалі, як я помітив "Клим дома - Хоми нема, Хома дома - нема Клима". Але що радує, так це агонія кацапстану. У Хуйла "все добре, все - по плану", але уже хоче перемовин. А в лютому "так дишал, так дишал" - денацифікація, денаркотизація... І мені чомусь здається, що цього звиздатого-підара не забанять. Можливо, тут якась меркантильність. Гроші не пахнуть.
ааааааааа. Цей мудак в мене в ігнорі давно, як і новостворений уєбан... тому я в сортах лайна не розбираюся мені насрать - Ай донт шпрехен зе дойч))) Spoiler: ВАС? В дні воєнні незабутні Ще й таке було: Увірвалися фашисти У одне село. Комендантом став єфрейтор- Лютий чоловік. Знав по-нашому три слова: Яйка, млеко, шпік. Раз увечері єфрейтор Брів не знать куди, А під хатою сиділи Два старі діди. -Ач, надувся, фриць нещасний!- Мовив дід Яким. – Слухай, куме, як я буду Розмовляти з ним. – З німцем будеш розмовляти? Із отим? – Еге ж! – Та хіба ж ти по-німецьки Хоч словечко втнеш? – Ге, як треба, то я, куме, Й по-турецьки втну. – То давай тоді балакай, Починай, ну-ну… Дід схопився й заходився Німцю козирять: – Поцілуй мене в те місце, На якім сидять! Став єфрейтор та й питає По-німецьки: – Вас?! – Точно так! Мене спочатку, Потім кума раз.
Для России президент Украины Зеленский во время войны это большая удача. Критику не воспринимает, честолюбивый, любит красивое шоу больше, чем результат. Идеальный полководец противника на поле боя.
справа в тому, що всі кацапи смердять однаково. А причина дуже проста: Смердить кацап і є причина, Біда, у тім, його одна - Не вистачило Богу глини, Тому зліпив його з гімна
Список російських офіцерів, що загинули під час вторгнення в Україну (2022) — Вікіпедія № Прізвище, ім'я, по батькові Звання 1 Мордвічев Андрій Миколайович генерал-лейтенант 2 Резанцев Яків Володимирович генерал-лейтенант 3 Кутузов Роман Володимирович[6][7] генерал-лейтенант 4 Тушаєв Магомед Салаудинович[9] генерал-майор 5 Суховецький Андрій Олександрович[11] генерал-майор 6 Герасимов Віталій Петрович генерал-майор 7 Колесников Андрій Борисович генерал-майор 8 Мітяєв Олег Юрійович[12] генерал-майор 9 Фролов Володимир Петрович[13] генерал-майор 10 Симонов Андрій Дмитрович генерал-майор 11 Боташев Канамат Хусеєвич[14][15] генерал-майор Ну і так, по мєлочам - полковники, підполковники...
Не забанят. Но вызывает удивления люди , которые спорят с выпускником высшей партшколы кпсс . Первоклашки пытаются переспорить училку с 30 летним стажем Фантазеры. Но оно ж как . Охота пуще неволи
та кому он нужен. О чем с ним спорить? Куча смайликов на бредятине. Все-таки почему его не банят? Его первый ник (Гудман) модератор банила на месяц. А может и дважды. А эта его копия- пропагандон из Екатеринбурга развел агитационные перфомансы - это лучше?
Российский президент это опытный политик, волевой. Я благодарен ему за то, что он наступил на горло собственной гордыне, вывел войска из Чернигова и Киева и собрал их в один боевой кулак. Мало руководителей в мировой истории шли на такой шаг, почти все они при этом публично увольняли своих военных за неудачу и настаивали на своём решении, кидая в бой всё больше и больше солдат. Зеленский же, напротив, любит шоу, а не результат. Профессиональное искажение реальности. Мы опасаемся только одного - ваши военные захотят сместить Зеленского после серии неудач на фронте. Вы там берегите Зеленского, ни в коем случае не сдавайте его.