Путін не зміг домовитися з Байденом. Я думаю, Путіну треба зустрітися з вожаками ЛНР ДНР і домовитися про тишу, щоб мінські угоди виконувались.
Я ще вчора писав, що замовника революції в Казахстані видно буде по заявам. Так і вийшло. Було заявлено про якихось міфічних "ворогів" - які спровокували протистояння. І тепер казахи звуть Росію на допомогу (ОДКБ - для хоч якоїсь легітимізації). Насправді - треба трошки знати історію. У всіх випадках, коли СССР чи Росію звали на допомогу - звали конкретні люди. СТАВЛЕНИКИ Кремля. Приклади: Януш Кадар в Угорщині, Густав Гусак в Чехословаччині, Войцех Ярузельський у Польщі, Бабрак Кармаль в Афганістані. Насправді - прикладів більше. Правда у тому - що Росія, використовуючи боротьбу казахських кланів - зайшла в Казахстан. Зробить з нього квазідержаву. У Росії вже в кишені багато квазідержав. Від невизнаних Абхазії, Осетії, Придніпров'я до терористичних ДНР/ЛНР. Тепер ще напівлегітимна Білорусь. Ну і Казахстан. Це просто метод сучасної політики. Путін гарний - Лукашенко зірвався з катушок і атакує Європу. Мрія Путіна - щоб Україна була "любімай женой" у його гаремі квазідержав. І тепер путінські кроти провокуватимуть протистояння у нас. Вові закинуть тему. Події міняються так швидко, що здається, що вже не рухаємось вперед - ми летимо у безодню. Віктор Бобиренко
Три реакції на події в Казахстані. 1. Без організованої політичної партії чи групи із лідерами та публічними цілями протести або захлинаються (як в Білорусі) або скочуються в мародерство (як в Казахстані) 2. Кремлівський жандарм став демонстативно агресивним. Відновлення імперії тепер відбувається не тільки підкупом еліт, але й літаками зі спецназом. 3. Країна із розколотими елітами та непопулярною корумпованою владою стає легкою здобиччю Кремля. Юрій Луценко
Нема стандартів, що всі супер-патріоти тільки за Порошенка, а всі ватани строгі противники Порошенка. А як голосували "вадінтур"?
Я про 2014, логічно, що цих 54% не виключно ті, хто підтримував майдан та має націоналістичні погляди.
Принаймні, пофамільно кожного виборця назвати не маю можливості. А 2019, ватніки і рашисти що голосували за Кошулинського?
Тобто, ваша пика знову в лайні. Що, всі вони голосували за падлокловуна? А я ніколи не стверджував що за падлокловуна голосували лише рашисти. За нього ще голосували маргінали, алкаші, любителі халяви і інше бидло.
Скільки ще буде тріпанина із піною з рота? Констатація факту - це не визнання неправоти. А ще противники діючої політичної системи, бажаючі "нових обличь", противсіхи...
Що, правда не подобається? Я констатував факт. І це визнання моєї правоти. Ви біситесь. Це теж визнання моєї правоти. Тобто дебіли. Можу навіть аргументувати чому дебіли: 1.противники діючої політичної системи Тупе бидло! Воно закортіло експериментів під час війни. 2.бажаючі "нових обличь" І що за обличчя вони отримали? Сподіваюсь що вони нажерлися цими харями. А може не нажерлися, але це питання пов"язане з рівнем їх дебільності. 3.противсіхи Тобто бидло, якому начхати на країну. Вони не бачіли небезпеки? А чому я її бачів?
Не подобається біснування, тріпанина і якісь нервові зриви. Тут був інший принцип, Порошенко був наближений до багатьох президентів і стояв у них за спиною - Кучма, Ющенко, Янукович, а тут кандидатура, явно ніби нова. Не повністю розумію і підтримую вибір Зеленського, але і з Порошенком не підтримую, ні одного, ні другого.
Але я бачю вищевказані симптоми саме у Вас. А вони не бачіли що ця нова кандидатура є сцикливим падлом з вірогідною наркозалежністю? Я бачів. Отже я розумніший за цю погань. А так було не можна. Вибір був наступним: або Порошенко або ворог. Вам було байдуже що ворог дірветься до влади?