Циган, я не є прихильником цих грантоїдів з ВВС, але вони описуючи те, що було напередодні подій під Зеленопіллям.
Міську, що це за відповідь? Розшифруй. Міську, ну а це ти до чого написав? Розшифруй. Міську, я трошки вище поставив тобі нумеровані запитання. На декотрі можна взагалі відповідати одним словом: або ТАК або НІ. Невже не стягуєш?
Піську, от навіщо ти даєш ті посилання? Я і без тебе можу почитати в мережі все що захочу. Ти давай, розкажи СВОЮ думку /можеш навіть і цитувати когось/ І ти чомусь не хочеш відповісти на мої запитання. А я ж на твої відповів; Так що це якось не айс, шо нє?
Циган, а ти хто такий, щоб я Циган, а ти хто такий, щоб я перед тобою розпинався? Ти що - маленька дитина, чи тупий як планктоша? Так планктоші і сенсу немає щось доказучати. Там телевізор в голові. Що телевізор скаже, планктоша повториться. Крок вліво-вправо - розстріл на місці. Бери, читай, шукай відповідь. Але не ту, що співпадає з твоїми бажаннями, а ту, що є правда, і яка, рано чи пізно, переможе. Краще б рано. Так як і про всі видатні постаті України, яких починають шанувати після їх смерті і шельмують, коли вони борються за Вкраїну. Ти, до речі один з тих, хто шельмує тих хто бореться за Вкраїну. Випереджаючи тебе. Що віслюк зробив для України?
Капєц... От же ж блін... Тепер навіть не знаю як і бути: можна ж попробувати сказати, що це випадкова очепатка, типу Юля Зуєва /бо букви М і П на клаві сусіди/ Але ж хто повірить? Бо, беручи до уваги свою натуру, я і сам би не повірив в таку випадковість ) Так що буду вважати, що це помилка по Фрейду Міську, але ти не злосться, бо хоч то якось так само сі стало, але воно до того йшло ;
Якшо Ви не маєте вогнепальної зброї, ви завжди взмозі зарізатись або втопитись. Тим більше що зараз вода тепла. Прикольно буде якшо Ви зарубаєтесь сокирою.
Міську, ну ти ж сам запровадив нині день запитань і відповідей. Я чемно відповів на твої, а ти крутишся як пискір Міську, а хто знає, де та правда? Ти знаєш? Бо я не знаю. Але й безоглядно вірити всім запідряд я не можу. Я собі сам подумаю, сам собі співствлю причини і наслідки, сам собі послухаю компетентних людей з будь-якого табору і сам собі зроблю висновки. Може то і помилкові висновки, але то мої висновки. І я їх нікому не нав"язую як єдино правильні До речі, Міську, 150 днів голодаючий Сєнцов правильно і влучно підмітив: порохоботи - то секта, котра вважає, що єдино правильна тільки їхня лінія, а хто проти неї = той агент хуйла і зрадник. А Сєнцов дурні не скаже. @Mykhaylo Khomchyn , спочатку я навіть не думав реагувати на цю фразу. Просто скажу тобі чисто по колєжськи - колись під настрій я за подібні слова переведу тебе в палату до тих двох кінчених довбойобів. Міську, ти не корчи з себе хитровикоханого і не спіши поперед когось кудись; Ти ще на мої запитання не відповів) Міську, та шо ти носишся з тим своїм віслюком як дурень з писаною торбою? До чого тут твій віслюк? Ми ж сьогодні говоримо про кризу в 2014 і 2018 роках. Так що тут такі гівняні порохоботські методи не проходять зі До речі Міську, до чого ти тут тулиш "планктошу"? Чим тобі не подобається @Lanktocha? Як казав Окуджава Каждий пішєт, что он слишіт. Каждий слишіт, как он дишіт. Как он дишіт, так и пішєт, нє стараясь угодіть…
ГО "СПРАВА ГРОМАД": "Найгірші диктатори, це слабкі люди із великим его, яке потребує овацій. Історія це знає. Україна це бачить зараз. Сьогодні Зеленський кинув за грати генерала Павловського. Минулого тижня – генерального директора верфі, що побудувала десантні катери для ВМС – Шандру. Руками невігласів слідства, маніпуляторів прокуратури і печерного правосуддя. Закон і право в Україні знову згвалтовані. Загальна сума застави в цій справі – ОДИН МІЛЬЯРД 800 МІЛЬЙОНІВ. З Медведчука не захотіли брати 300 мільйонів - відправили відпочивати на віллу під домашній арешт. А з бойового генерала та виробника озброєння вимагають майже два мільярди – епоха зеленської ницості, як вона є. Насправді це історія не про катери, не про Павловського, не про оборону. Це про катування заради примх і комплексів однієї особи. Заради задоволення ерегованої мстивості одного закомплексованого чоловічка, блазні в мантіях і прокурорських погонах ладні забрати волю у будь кого. Волонтера? Депутата? Військового? Та байдуже – Зеленський хоче мститися Порошенку і для цього готовий йти по головах і долях людей. Вовка, по трупах теж готовий піти? У вівторок о 18:00 ми прийдемо на Банкову, щоб сказати Зеленському – по нього прийдуть. Настане час, Вова, і ми знову стоятимемо під судом, але вимагатимемо ТВОЄЇ кари. Рейтинги не рятують, Вовка, у Чаушеску вони були дуже високі. Підходьте після роботи. Ви ж не хочте жити в сурогаті Білорусі і Росії?" (с) Посилання на подію: Судилище над Генералом Павловським Олексій Петров
Диктатора не знаєм і краще не знати! В попадись, скільки би було, що помилково таке приписували Зеленському.
Без сюрпризів - Павловського заарештували. Застава 476 мільйонів гривень за нього, а загальна сума застави за чотирма фігурантам - ОДИН МІЛЬЯРД 800 МІЛЬЙОНІВ. Щоб навіть не рипались, історія з Марченко їх навчила. Генерал-полковник Дроздов, генерал-лейтенанти Шевчук, і Павловський, генерал-майори Марченко і Мельник. Практично у всіх є кримінальні справи в РФ, у всіх є справи в Україні. Дивний збіг?