Україна vs Росія

Discussion in 'Політика і політики' started by Latana Royal, Mar 7, 2017.

1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Яке тупе це циганське бидло!

2. Тримай відповідь. В 2018 теж було багато крику від тих, хто не підтримав в 2014

3. Циган, я не є прихильником цих грантоїдів з ВВС, але вони описуючи те, що було напередодні подій під Зеленопіллям.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську, що це за відповідь?
    Розшифруй.

Міську, ну а це ти до чого написав?
    Розшифруй.

Міську, я трошки вище поставив тобі нумеровані запитання. На декотрі можна взагалі відповідати одним словом: або ТАК або НІ.
    Невже не стягуєш?

5. Gyppsy

Піську, от навіщо ти даєш ті посилання?
    Я і без тебе можу почитати в мережі все що захочу.
    Ти давай, розкажи СВОЮ думку /можеш навіть і цитувати когось/

І ти чомусь не хочеш відповісти на мої запитання. А я ж на твої відповів;
    Так що це якось не айс, шо нє?

6. Циган, а ти хто такий, щоб я
    Циган, а ти хто такий, щоб я перед тобою розпинався? Ти що - маленька дитина, чи тупий як планктоша? Так планктоші і сенсу немає щось доказучати. Там телевізор в голові. Що телевізор скаже, планктоша повториться. Крок вліво-вправо - розстріл на місці.
    Бери, читай, шукай відповідь. Але не ту, що співпадає з твоїми бажаннями, а ту, що є правда, і яка, рано чи пізно, переможе. Краще б рано. Так як і про всі видатні постаті України, яких починають шанувати після їх смерті і шельмують, коли вони борються за Вкраїну.
    Ти, до речі один з тих, хто шельмує тих хто бореться за Вкраїну.
    Випереджаючи тебе. Що віслюк зробив для України?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:good:

8. Blaberus

Як Ви вважаєте: зраднику скинуть строк за те що він зізнався?

9. VasMT

Ні, не скинуть.

10. Blaberus

Це добре! Як буде прикольно, коли падлокловун прикрасить собою художню самодіяльність на зоні!

11. Gyppsy

Капєц... о_О:scratch_one-s_head:
    От же ж блін... :suicide:

Тепер навіть не знаю як і бути: можна ж попробувати сказати, що це випадкова очепатка, типу Юля Зуєва /бо букви М і П на клаві сусіди/
    Але ж хто повірить? Бо, беручи до уваги свою натуру, я і сам би не повірив в таку випадковість )
    Так що буду вважати, що це помилка по Фрейду ;)

Міську, але ти не злосться, бо хоч то якось так само сі стало, але воно до того йшло ;

• Смішно Смішно x 1
  12. Blaberus

Якшо Ви не маєте вогнепальної зброї, ви завжди взмозі зарізатись або втопитись. Тим більше що зараз вода тепла.
    Прикольно буде якшо Ви зарубаєтесь сокирою.

13. Gyppsy

Міську, ну ти ж сам запровадив нині день запитань і відповідей. Я чемно відповів на твої, а ти крутишся як пискір ;)
    Міську, а хто знає, де та правда? Ти знаєш? Бо я не знаю.
    Але й безоглядно вірити всім запідряд я не можу. Я собі сам подумаю, сам собі співствлю причини і наслідки, сам собі послухаю компетентних людей з будь-якого табору і сам собі зроблю висновки. Може то і помилкові висновки, але то мої висновки. І я їх нікому не нав"язую як єдино правильні ;)
    До речі, Міську, 150 днів голодаючий Сєнцов правильно і влучно підмітив: порохоботи - то секта, котра вважає, що єдино правильна тільки їхня лінія, а хто проти неї = той агент хуйла і зрадник. А Сєнцов дурні не скаже.
    @Mykhaylo Khomchyn , спочатку я навіть не думав реагувати на цю фразу.
    Просто скажу тобі чисто по колєжськи - колись під настрій я за подібні слова переведу тебе в палату до тих двох кінчених довбойобів.
    Міську, ти не корчи з себе хитровикоханого і не спіши поперед когось кудись;
    Ти ще на мої запитання не відповів)
    Міську, та шо ти носишся з тим своїм віслюком як дурень з писаною торбою? :)))
    До чого тут твій віслюк?
    Ми ж сьогодні говоримо про кризу в 2014 і 2018 роках. Так що тут такі гівняні порохоботські методи не проходять ;)

зі

До речі
    Міську, до чого ти тут тулиш "планктошу"?
    Чим тобі не подобається @Lanktocha?

Як казав Окуджава
    Каждий пішєт, что он слишіт.
    Каждий слишіт, как он дишіт.
    Как он дишіт, так и пішєт,
    нє стараясь угодіть…

14. Малорос є малорос.
    В нього кацапи в авторитеті

15. ГО "СПРАВА ГРОМАД": "Найгірші диктатори, це слабкі люди із великим его, яке потребує овацій. Історія це знає. Україна це бачить зараз.

Сьогодні Зеленський кинув за грати генерала Павловського. Минулого тижня – генерального директора верфі, що побудувала десантні катери для ВМС – Шандру. Руками невігласів слідства, маніпуляторів прокуратури і печерного правосуддя. Закон і право в Україні знову згвалтовані.

Загальна сума застави в цій справі – ОДИН МІЛЬЯРД 800 МІЛЬЙОНІВ. З Медведчука не захотіли брати 300 мільйонів - відправили відпочивати на віллу під домашній арешт. А з бойового генерала та виробника озброєння вимагають майже два мільярди – епоха зеленської ницості, як вона є.

Насправді це історія не про катери, не про Павловського, не про оборону. Це про катування заради примх і комплексів однієї особи. Заради задоволення ерегованої мстивості одного закомплексованого чоловічка, блазні в мантіях і прокурорських погонах ладні забрати волю у будь кого. Волонтера? Депутата? Військового? Та байдуже – Зеленський хоче мститися Порошенку і для цього готовий йти по головах і долях людей. Вовка, по трупах теж готовий піти?

У вівторок о 18:00 ми прийдемо на Банкову, щоб сказати Зеленському – по нього прийдуть. Настане час, Вова, і ми знову стоятимемо під судом, але вимагатимемо ТВОЄЇ кари. Рейтинги не рятують, Вовка, у Чаушеску вони були дуже високі.

Підходьте після роботи. Ви ж не хочте жити в сурогаті Білорусі і Росії?" (с)

Посилання на подію: Судилище над Генералом Павловським

Олексій Петров

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Диктатора не знаєм і краще не знати! В попадись, скільки би було, що помилково таке приписували Зеленському.

17. VasMT

:good:

18. Без сюрпризів - Павловського заарештували. Застава 476 мільйонів гривень за нього, а загальна сума застави за чотирма фігурантам - ОДИН МІЛЬЯРД 800 МІЛЬЙОНІВ. Щоб навіть не рипались, історія з Марченко їх навчила.

Генерал-полковник Дроздов, генерал-лейтенанти Шевчук, і Павловський, генерал-майори Марченко і Мельник. Практично у всіх є кримінальні справи в РФ, у всіх є справи в Україні. Дивний збіг?

а де твій аватар? :)