Україна vs Росія

Discussion in 'Політика і політики' started by Latana Royal, Mar 7, 2017.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Gyppsy

Міську, от ти трохи військовий і навіть за 20+ років служби ніби кілька разів літав шось там підсвічувати, то може трохи шариш в тому питанні.

От поясни, будь ласка, цивільному шпаку - чому Верховний Головнокомандувач 11 липня 2014 року не ввів воєнний стан?

/Тільки без всяких висерів. Якшо можеш - давай своїми словами. А якщо ж не годен своїми словами - то й не тре, не мучся ;)/

3. А навіщо якомусь зеленому цигану то знати?
    То не коней красти
    Все буде добре.
    Хай живе віслюк і його зелені барани

4. View: https://www.facebook.com/453559011480028/posts/1968998419936072/

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Очікувано, ні про що, не ввів, бо так мало бути і не смєть панасіть Порошенка, "агент Кремля" і "провокатор"!

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

О! Ще один допис в якому згадується Плорошенко.

7. Ідіот ку, а тепер опиши, щоб було якби ввів і оголосив війну кацапам.
    Циган, ти теж опиши.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти вже подивився на розмір пенсії, непорозуміння недоофіцерське?

9. Gyppsy

От бачиш, Міську, вже тобі мову внєло :)))
    Не можеш сказати кілька притомних слів без висерів лємбєргів ;)

Міську, якби /каби та в роті гриби.../ Порох в 14 році ввів Воєнний стан, то було б те саме, чого він очікував в 18 році під час спровокованого Петькою іцинденту в Керченській протоці. Але в 14 році Петро чомусь забздів.
    Чому він забздів, га-а?

А "і оголосив війну кацапам." ти, Міську, мені не ший, я такої дурні ніколи не говорив ;)

10. А чого він очікував?

11. Gyppsy

Він очікував всього, що надавав статус воєнного стану. Головне - Україна стала б ще більш готовою до протистояння рашці.
    Але в 14 році Петро чомусь забздів і з подібною пропозицією не виступив.
    Чому він забздів, га-а?

12. Яким чином?
    Коли порошенко був приведений до присяги?

13. Gyppsy

Міську, я починаю розуміти, чому ти весь час перепощуєш чужі бздури - бо ти не знаєш елементарного :)))
    порошенко був приведений до присяги 7 червня 2014 року.

14. Ти не відповів на перше питання:
    Яким чином?
    Що таке статус?
    Коли і хто вводить "воєнний стан" , як ти написав?
    Якщо не оголошувати війни кацапам, то для чого був потрібен " воєнний стан"?
    В мене ще багато питань. Але будем задавати їх, виходячи з відповідей або їх відсутності.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Gyppsy

Що "яким чином"?
    Давай запитання повністю.
    Статус — багатозначний термін; становище, ранг в будь-якій ієрархії, структурі, системі, часі тощо.
    Воєнний стан вводиться у разі загрози національній безпеці.
    1. Міську, у липні 14 року загроза національній безпеці України існувала чи ні?
    2. Міську, чому ти термін "воєнний стан" взяв в лапки?

Запровадження воєнного стану пропонується РНБО, погоджується Президентом, і затверджується рішенням ВР.
    3. Міську, у липні 14 року РНБО пропонувала ввести воєнний стан чи ні?
    Міську, впровадження воєнного стану не передбачає оголошення війни агресору.
    Воєнний стан передбачає надання відповідним органам державної влади, військовому командуванню повноважень, необхідних для відвернення загрози, відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, а також тимчасове обмеження конституційних прав і свобод громадян.
    Це чисто для внутрішнього життя країни
    4. Міську, та й навіщо в 14 році було оголошувати війну, котра тоді була апріорі програшна?
    Міську, я радий, що ти нарешті потрошки почав думати і говорити своїми словами.
    На всі твої запитання я постарався дати відповіді так, як я це розумію. Але, Міську, вчися правильно і зрозуміло ставити запитання. Бо правильно поставлене питання містить мінімум половину відповіді

У мене до тебе також є прохання - відповідай і на мої запитання. Спеціально для тебе я їх ще й пронумерував.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)