Я вже писав: немає такої підлості від зе, яку б не виправдали його виборці. Ніяк. Воно в могилу від голоду буде лізти зі словами; ва всем віноват Порошенко, так мнє масейчук сказала.
Стосовно Бірюкова нічого не можу сказати: я повинен більш ретельно вивчити його творчість. Бо про самий факт його існування я дізнався щойно, завдяки несамовитому виттю зебуїнів. Я Відповів? Відповів. Хоча спочатку повинні були відповісти Ви, бо я першим поставив запитання. Відповідайте, будь ласка. Щоб у Вас не було нагоди клеїти дурня, стосовно того яке було запитання, я його продублюю:
От для того, щоби напевно взнати хто бреше, чи Бірюков, чи Зеленський і потрібне кіно. А поки що всі Ваші закиди в державній зраді - припущення,які Ви намагаєтесь видати за істину. Так він перший погнав хвилю про вагнерських...
По-перше, що таке росповів Бірюков про що не розповідав зрадник Зеленський? По-друге, навіщо Вам кіно? Хіба сам зрадник не розповів на дві статті? Драсьтє! Яке припущення? Зрадник відкритим текстом зізнався у зраді. Це не переказ, не аналітика. Воно це сказало ОСОБИСТО. Як бачіте, це дуже непогана хвиля. Вона привела до зізнання зрадника в зраді. ................... Але ви не відповіли на запитання. Воно складне або некомфортне для Вас?
Тобто, Ви відмовляєтесь відповідати. Отже, слід перепустити що запитання незручне для Вас. І це не дивно: бо я дуже полюбляю тикати зебілів пиками в кловуняче лайно. Ви, зебуїни, такі смішні! Бо якшо Ви відповісте "ні", Ви визнаєте що падлокловун зрадник. Якшо Ви відповісте "так", падлокловун виявиться брехлом. Як воно, пускати бульбашки в рідкому стулі?
Ні, не відмовляюсь. А от Ви відмовляєтесь "вивчити творчість Бірюкова"? Припущення хибне. Абсолютно невірне твердження. Брехлом виявилась вся помаранчово-вальцманута зграя.
Щенок окопный, тебя спокойно и нормально спрашивают. Не нравится? Я могу спросить иначе: Пьянь подзаборная, Зеленский уже более двух лет президент, имеет монобольшинство в парламенте, которого не было у Порошенко, значит имеет по факту значительно больше полномочий, чем Порошенко. Где заметные изменения к лучшему? У его команды зашквар на зашкваре. Недавно Тищенко снова отличился - видосиком, ради которого весь самолёт ждал. Тебе прямым текстом говорят, что ты быдло, мнение которого никого не интересует, а ты в ответ - "а вот Порошенко ого-го". Пока ты валяешься пьяным под забором у людей проходит жизнь, они тратят свою жизнь на Зеленского, который в масштабе всей страны не сделал никаких преобразований, имея для этого все возможности.
Ні. Зеленський не зраджував Україну. Відповідь буде мати сенс лише в світлі фактів. А факти обіцяв надати Христо Грозєв спочатку в березні, потім в червні, а тепер переніс прем"єру на кінець липня (можливо на осінь). Так що будем чекати. Тоді і поговоримо.
А що нового сказав бубочка? Типу ви не знали, що воно зрадник? Типу ви знали, що воно злило операцію по вагнерівцям? Ви знали. Його виборцям пофуй. Це новина лише для монової і компанії, які стверджували що не було ніякої операції, а ті хто про це кажуть просто дебіли, яких треба пиздити лопатою. Так що змінилося? View: https://www.facebook.com/100005789734376/posts/1581771188692524/