Ігорку,здає сі ми,же Москва буде робити так само,як Юлька і-і-і...курча,скупить по 300 гривень на 350 млн.долярів Всіх виборців.А це 32 мільйони виборців!!! І будь мудрим,до-хулєри! І шо дєлать,га-а? Думай Ігорку,думай! Ще й потім звання дадуть ветеран ліворуції з врученням медалі За Побєду і За освобождєніє Кієва!
Вірно,в-дупцю тре буде копати,як в Венесулії! Інакше згинемо,як мої жінки дідо в Голодомор на сході.Ой ,так,так...боротись треба буде моцно!
Ну всьо,давайте жить по-новому,по-Троцькому і Хрущову вкупі:- Моральний кодекс будівника всім в руки,доляр по 90 коп. шекель по 28 гривень,політекономію в школи/університети,фінансування войска гебреям Ізраелю,як той наш мудрий Михайло Хоміцер мовить,дєтям морженноє,женщінам цвєти! Давайте!
А шо Вася,друг,скаже,яке то має бути життє по-новому? А Берлогсоні з тою турецькою мовою? А Срібна Пуля,харківськая з Кернесом? А... Давайте,натягуйте рожеві окуляри,пишіть шось про пляни! Ізраель підказує ж яким шляхом рухатись.Он і нову зону собі вільної торгівлі в Україні відкрив. Вперйод,поки нас Рос'я не вперде!
Абсолютно! Нехай на ,Кіпр в вільну зону ,що біля Туреччини, по-дорозі до Криму,їдуть,о-о-о!Турки точно зденервуються!А нам ,як ладан попід ніс!
До речі, щодо Кернеса, - пригадую, коли він тільки висувався на посаду мера Харкова, один мій співробітник, етнічний єврей, сказав у курилці: "- я дивуюся тому абсурду. Це якби у мери Хайфи балотувався якийсь Петренко..". На що я тоді йому відповів: " - ну, тут же не Ізраїль..". І такі ж да. )
Я закінчував інститут в Харкові і підверджую,що Харків не Хайфа,а бувша столиця УРСР,гімн для якої з групою композиторів писав мій викладач,гебрей-патрійота з україншьким прізвищем...Жук Олександр. Жук Олександр Абрамович - Енциклопедія Сучасної України View: https://www.youtube.com/watch?v=TXJ4IzrHcMs
)) Кульок? Наймавсь на початку двотисячних туди електриком, та в них вийшло, бо їм треба було, щоби то був електро-сантехнік. Та ще й вантажник за сумісництвом. На мінімалці із затримками ) Моя любов до мистецтва такого не витримала, вантажник це було занадто
А ще краще,як Вася,наш друг,буть грузчиком-сапйором...нагрузив а БТР мін і-і-і,поіхав на базар в Адєссу продавать!
Бо там коляборантське кубло споконвіку...В білих купив,красним продав! View: https://www.youtube.com/watch?v=R80K3G3LTPA