А ще краще керувати всесвітом. Я би, взагалі, людину що керує "офісом простих рішень" не призначів би навіть майстром інструментальної ділянки.
За даними російської "Новой газеты" на підтримку в Україні своїх політиків за 20 років Кремль витратив 103 мільярди доларів США. Це без витрат на терористів ДиРи та Луганди. І на війну. Це трохи менше за всі списані Москвою борги СРСР (116 мільярдів) і майже удвічи більше ніж Москва витратила на суперзатратну "Силу Сибіру" ($55,4 млрд). Ви питаєте, як сталося що Петро Порошенко програв вибори? В мене зустрічне питання - а як ми досі існуємо? Як ми стоїмо на своєму, дрючимо владу, примушуємо її вдавати патріотизм? Ви розумієте ЯКІ башли витрачає Москва, аби в очах наших же громадян виставити нас потворами? І таки добиваються результатів. А ми стоїмо. Стоїмо за те, у що віримо. Не можемо інакше. Тому й переможемо. А ті хто взяв гроші Москви... Будуть тремтіти - довго. Аби ніхто не дізнався. Страх без кінця часто гірший за пекло.
В який раз буде байка про фуфайку, про єдиноправильного Порошенка, а всі інші "Агенти Кремля"? Доречі, ватні тролі вже в який раз пишуть про наступ на Донбас, що Зеленський це зробить по вказівці зі США, а захід за таке пообіцяв Зеленському місце втечі, ніякий не Ростов-на-Дону, про який так кричать порохоботи. Звичайно, нема підстав їм вірити, як і не істина бажане за дійсне від порохоботів.
Про наступ України на Донбас написав ватний троль Lanktocha. Чому Lanktocha ватний троль? Lanktocha два рази не назвав російський тероризм - російським тероризмом: Міжнародний тероризм http://forum.lvivport.com/threads/ukrajina-vchora-sogodni-zavtra.74643/page-585
Бе-бе-бе-бе.... Почнеться, раз критикуєш і у чомусь незгідний із Порошенком і порохоботами - "Агент Кремля", у таких дєдушка чЛєнін міг би повчитись. Коли і де писав, про наступ на Донбас по вказівці Байдена? Російські терористи під ліжком не привиджуються?
Ще одне нещастя тріпається. Дивна логіка, як я напишу, що Чикатило вбивав невинних, то я спільник Чикатила? Фактів 0, тільки "мені здається", "бабка сказала"... а прийдеться визнати, що сам брехун, зрештою це ітак видно і розумні дописувачі це бачать і розуміють.
Пащеку закрило, лизоблюдське тріпло. Не раз виправляли, всі вже знають, який "розумний", як не копіпаста чорноволохів. Дістав всіх, в бан дятла!
Хаме! Хто ставив питання і доводив тупість. Ще і перевод стрілок. Замість нормального обговорення має бути гівнометання з таким дятлом?
Росія зараз веде інформаційну підготовку до вже відкритої атаки на Україну. Ви ж поширюєте маскуючий російський наратив про наступ на Донбас України. Тому я вас вже двічі перепитувався, чи ви не є спільником "російського Чикатила". Ваші відповіді були викриттям викапаного російського троля: Міжнародний тероризм Україна - вчора, сьогодні, завтра
Просто нагадаю, що на осінь, за статистикою Венедиктової, загинуло більше 900 військових за час перемир'я. Іловайськ - це 247 загиблих.
Таке розпочиналось не сьогодні і не вчора. Було по всій Україні спільні з російськими кіно та телепроекти, спільна естрада, у нас гастролювали російські зірки, щоб бути справжньою зіркою у нас, треба було здобути популярність у Росії, канонічна церква тільки російська, були ідеї створення спільного футбольного чемпіонату, щоб побачити матч Динамо - Спартак. А тут бздури про тероризм і що хтось збирається. Лизоблюдством займаюсь, якраз не я, дятле!