Ще раз повторюю питання. Противсіхі це ж минуле, нє? Чого вони зараз прокинулися, до чого ці доброзичливі балачки. ЮВТ з'їли чи понадкусували, ЮВА - сам злився по тихому, вфя наполегливо покращує життя для людей, наступного мессії чекатимуть хтознаскіки. Може гуртуємось навколо нової громадської течії "ПРОТИВСІХ", хто її очолить, хто головний противсіх, всіх - це хто,чи як, чи де?
Хоча я не противсіх, принаймі на минулих виборах, але їхню точку зору ніби розумію. Ну за ким же вони можуть бити у дзвін, якщо вони проти ВСІХ. Кандидатів там було до чорта. І різних мастей, на різні смаки. Але хто з них був достойний, можете сказати хоч хто небуть. Знову товчемо воду в ступі - вибираємо менше зло?
Граблі! граблі - національний символ! бо перше питання - "хто?" ЗІ: давайте з "шо дєлать" починати. а там підбиратимемо кандидата, який має більше шансів то очолити.
А пАлком (с) А давайте. Тільки без прописних істин від Бамбука, бо дехто це декілька років робить, конкретно, що кожен повинен зробити щоб влада стала свідомою ( сенс вкладайте на свій глузд) Бо чиновників, хамів, москалів,лікарськіх, даїшників, навіть судєйскіх, намагаюсь виховувати, країну не залишаю, податки сплачую, з 2004, бо здавалося що так треба, а зараз щоб приводу не дати, все біле, аудіти, ні ям, ні зп в конвертах, далі ЩО?
Ви погано пам"ятаєте Майдан-2004. І роль (в тому числі) Дніпропетровського середнього бізнесу у деяких процесах. Не хочу Вас переконувати, нехай мій пост прокоментують інші. ВАЮ був скоріш несміливою іконою Майдану, а ЮВТ - двигуном-енерджайзінгом. Ось вам, панове противсіхи, і старе гасло - НЕ ЗРАДЬ МАЙДАН! А ВИ - ЗРАДИЛИ. Це я озвучив на традиційній зустрічі 22.11.2010. Щоби зняти напруження, яке виникло, встав відомий київський журналіст (захисник литовського Сейму у 1991) і ми з ним заспівали "Bunda jau Baltija", після чого моя команда покинула ресторан.
Борисе... Всі форумляни добре пам'ятають, що звукове технічне забезпечення - Ваш коньок, але... БЮТ і ЗРАДА -завжди разом. За себе скажу, що не знайду підстав звинуватити когось у зраді. У безпідставних завищених сподіваннях і претензіях - купу людей
- А тут, що, (окрім мене, звичайно ) - чи є хтось взагалі без зла? Тоді нехай перший пожбурить в мене камінь...
Левандівко, так склалося, що Ви і я (це не звинувачення, просто хто на що вчився) ситауційно отримуємо інформацію з різних боків телеекрана. А те що "в об"єктиві" - зовсім не відповідає тому, що "поза об"єктивом". Я зовсім з інших причин за останні 3 місяці відновив контакти з колишніми колегами і зараз дізнаюся про дуже незвичайні факти. Не треба мене лікувати, гаразд? Я ще у вересні 2005 однозначно визначився, кого буду підтримувати у 2010-му. Шкода, що частина публіки, яку я раніш поважав, ллє воду на біло-голубий млин.
Гілка ж не про БЮТ, нє? Противсіхи головні герої. А тут замість обговорення, що і коли покращиться завдяки нібито мудрим противсіхам, знов за рибу гроші.
Що мене дивує у цій ситуації... Як кубик-рубик наш хлоп би не крутив, на кожній стороні граблі. Як було можна вибирати президентом Януковича після 2004 року - мені зовсім не зрозуміло. Як після вибирання Януковича намагатися вибирати у президенти Тимошенко - ше більше не зрозуміло. Всі знали хто такий Янукович, всі знають хто є Тимошенко. Ні, краще вже чолом докупи, ніж кого іншого. Любить наш народ ікони, а не майдани. А мало б бути навпаки.
Я вже писав Вам (модератор поставив тег офтопу). У другому турі НЕМА "противсіх". Нема ігнорантів. Нема Ющенкофанів-яценюкофанів. Є "За шапколова" або "ПРОТИ шапколова". Якщо Вам цікаво, то якби (гіпотетично) наприкінці 2005 року були би позачергові вибори з кандидатурами Ющенко-Тимошенко, я не вагаючись віддав би голос за Тимошенко. Бо вона - людина ДІЇ, а не "відбудови Десятинної церкви" (останнє - у горОд Ющенка-2005 р.)
Звиняйте, я не користаю телеекрану зовсім, жодного кольору. ---------- Додано в 08:58 ---------- Попередній допис був написаний в 08:55 ---------- Глянув аватар - ржав )))
Ладно, каюсь, не стримав слова, але ще трохи тут скажу. Свято, знаєте, хто був противсіхом у 1943-44? Чули щось про Українську повстанську армію? За вашою логікою, вони мали обрати або Совіти, або німців, а не воювати на два боки. Якщо ж не обрали - мали б виїхати геть. Результату ж це не дало, тільки моральну перевагу, правда?
А хто стартував і чому? Кому противсіхи поперек горла стирчать? Правильно, БЮТові... Знову ж: Тобто, не Майданна трійця Ющенко-Юля-Мороз розсварилася при поділі кабінетів, а ми, виборці... ---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:03 ---------- а-а-а!!! Нас ліквідовано...?
Отож то! Хіба не вони відразу ж зрадили Майдан? А ще страшніше - розкололи на той момент єдиний (об"єднаний) народ, що стояв на Майдані і внесли зневіру. Свої особисті амбіції за "дай поруліть" поставили вище інтересів і сподівань тих людей, що стояли на Майдані. І тих що не стояли також. А потім всі роки поливали помиями одне одного. На фоні цих подій прихід Януковича до влади був абсолютно закономірний, бо як каже народна приказка: "Де двоє б"ються там третій користає".
Чувствуется убеждения комуняки, в Душе! Если, что не по Вашему, сразу ярлычек готов! Продолжайте в том-же духе... и будет Вам счастье! ---------- Додано в 09:24 ---------- Попередній допис був написаний в 09:20 ---------- Получает бонус за молчание и нейтралитет!
Вы ошибаетесь. Я - не дал свой голос профФесору. Как - и другие противсiхи. А то, что Юля проиграла - так это потому, что ее сторонников оказалось - меньше. А все наезды на противсiхiв - из-за желания притянуть к себе людей путем подтасовывания цели - "голосуйте за Юлю - не потому,что она хорошо управляет страной - управляет она из рук вон плохо - а чтобы не пришел к власти "шапколов"... " Надо было - не кресла ей делить - а реформы проводить. А она все "квартет" дедушки Крылова разыгрывала...