Постоянное передергивание и спекуляции всех сторон выборов... это и есть ответ Вам на любые "факты"! ---------- Додано в 21:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:02 ---------- Вы знаете... это Ваше право, но от этого оно не становится моей истиной!
Факти - це доведені в судах маніпуляції у 2004, проект відміни графи, Ваш голос за яника, все інше це Ваше ставлення до життя, тобто Ваша правда.
А правда такова, что нас... вообще там не ждут, ближайшие 10-15 лет. И не важно с Яныком или с Юлей! Говорить могут - ДА! ---------- Додано в 21:12 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- Судами в 2004 было доказаны факты, а судами в 2011 будут доказаны тоже факты. Моя правда в том, что мне уже все равно кто из них и на сколько сотен миллионов баксов больше сволочь! Я против них!
Своим голосованием... которое так или иначе увидят многие... в том числе и в Европе! Если Svjato, таки не отменит! Умные сделают выводы, а для дураков или лиц заинтересованных в своих взглядах, у меня нет рецептов красоты!
Кокім? як? Тиж самі питання. Я повинен вважати, що висновки Ви зробили і голос за яника це прикра помилка, "проти всіх" ( що на 99 % неможливо) це
Та вони ніколи не мовчали... але прибалтів теж ніколи би не взяли, як би ті не рухалися... А тут ... Противсіхи ПР - скалка в дупі, заклинивші гальма, зламане кермо... Ще при Ющенку Янек сморозив - Україна ні в яке НАТО вступати не збирається... Чого совок Ющенко його не зняв з прем'єрства?????????????????????????? Угу. Куплено все було ще тоді - на 7-му місяці... (викидиш короче)
Против всех это не голос за Яныка или за Юлю! И Вы это прекрасно знаете, но будете мне и всем, наверное, это доказывать с калькулятором! Мне не нужен калькулятор в понимании моих взглядов на жизнь! Мои взгляды на кандидатов не измеряются калькулятором.
Можете не старатися. Поїзд відправився... Після зупинки в зворотньому напрямку... ---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ---------- А за кого? ЗА себе родного?
Шановний ( без сарказму) Ви 8-9 місяців тому власно ручно писали що віддали свій голос за яника, можливо пошукати, але ще раз кажу- склерозу немає. Ой лі?