як в армії... відкалатав 25 років. Завести єдиний реєстр чиновників, де б всі їх гріхи записувались... методів є повно, а ось бажання...
А-а-а-а... Ви про чиновників... А я грішним ділом подумав, що Ви за нарід дбаєте... А після двайціть пьєть років де їх діти? На пенсію?
Ну я б так категорично не казав. Чому людина повинна брати відповідальність на себе за когось з кандидатів, якщо вона не довіряє, ні одному, ні другому? ---------- Додано в 19:34 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ---------- Хай займаються чим завгодно. Вільна країна...
А в чем разница? Если избиратель не видит в кандидатах достойных, его убеждения поменяются в зависимости от цифры в названии тура? Убеждения и жизненная позиция, она или есть или её нет! А цифры тут не причем!
Вдома сиділи? ---------- Додано в 20:38 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- Фури можуть стати на кордоні а можуть і поїхати. Знаєте від чого залежить? ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ---------- Ви що би вибрали - погану Юльку чи поганого Янека? Чи ви без переконань? Лиш би бабло крутилося?
Чувством противоречия! Моя теща улетела в пропасть... на моем Мерседесе! (С) ---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- А мне плевать от кого это зависит! Главное что-бы по закону!
Може я чогось не розумію, а про що мова? Графа "проти всіх" залишилась чи ні ? Хто її прибрав ( намагається прибрати) ? На чию це користь, хто опозицію ( хоч яку) прибирає, хто в комісіях, судах,.., головує? Завдяки кому ( агов вчорашні противсіхи), це стало можливим ? Як це могло бути, якби да коли, це не факти, факти бачать всі, ну крім сліпих.
Власть всегда пользуется советами... потому, как не крути она всегда - советская! Сегодняшняя и вчерашняя... просто, не с народом советуется! ---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- Неа... Svjato отменяет её! ---------- Додано в 20:51 ---------- Попередній допис був написаний в 20:50 ---------- Может Вы просто забыли, что правда у каждого своя?
Нє, склероза не маю. Я десь писав про "правду"? Чи то моя погана українська, дала змогу Вам переплутати "факти" з "правдою"? До мого склерозу, Ви ж за януковича віддали голос, чому тут дописуєте/менторствуєте?