а ви спраді думаєте, що поставлена "птічка" навпроти прізвища Тимошенко вимагає більше фізичних і розумових затрат, ніж "птічка", поствлена навпроти "противсіх"? ---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:24 ---------- Ну чому ж? людина до всього привикає. От недавно бачив, по ящику як вішали людину. Спочатку ця людина дьоргалася, опиралася, але з часом і до цього звикла....
Тепер лишилось тільки визначити хто помиляється а хто ні.... а ви не думаєте що якраз ви помиляєтесь... Правда як завжди напевно лежить по середині.... тільки хтось хоче знайти цю середину, а хтось вперто - моя хата з краю я нічого не знаю
Хмельницький не помилився, він зробив єдиноможливий на той час дипломатичний крок...І біда України в тому, що він був вже літньою людиною, то ж і не встиг зробити нового кроку (вів переговори про союз зі шведами, але раптово помер в 1657 році...Особисто я підозрюю отруєння, хоча може то був просто нещасний випадок, інсульт, наприклад)...А без авторитету Хмельницького і його здібностей, амбіційні полковники розтягли Україну по шматках і фактично передали її в руки ляхів і москалів... Мойсей водив євреїв по пустелі 40 років...То ще є час... Україна буде існувати, незважаючі на несприятливий розвиток подій... Сподіваємся на тих, кому зараз є 20 років...Через 10-20 років саме вони будуть керувати державою...Нам же не пощастило пожити в успішній державі, зате пощастило бути при її народжені, що не так вже і мало...
Бреше і створює тим самим імідж галичанам,як неробам , котрі по Португаліях,Італіях шастають...замість работать в шахтах Донбаса! То ненза якась тут!
Самі Ви брешете і пересмикуєте...Я мав на увазі не буквальне неробство, а необхідность робити важкий вибір...Противсіхи самоусунулись і склали ручки, запаслися попкорном, як любить казати пан модератор...Особливо огидно після цього чути їхнє скиглення, що Україна не склалась і необхідно її розчленувати і віддати по частинах якімсь імперіям...
Про це конкретно говорили промовці на мітингу у парку ім. Шевченка: " Хто би міг у 1991 році подумати, що через ДВАДЦЯТЬ років українцям ЗАБОРОНЯТЬ святкувати День Незалежності і нам доведеться знову кричати "Геть!" і "Ганьба!" І про те, що у першій половині дня (24.08) ДАІ зупигяло авта з Державними Прапорами і вимагало їх зняти - для уникнення можливих провокацій! От нагнули нас шановні Противсіхи!
Ну так ніхто не говорить...Так думається і мається "на запас",якщо злодії в Україні об'єднатися схочуть...Але маємо ПРрррр,які БЮТь!!А там побачимо,в яких руках влада повинна бути!Це ж не жарти! Короче...Рубікон вже перейдено,а запас... в попу не щипає! Україна на ногах! Від нині! Події 9 Мая у Львові показали як треба діяти Проти Всіх,хто проти України і обкрадає її...в любий спосіб! З ким Нарід,а не купка "вміючих",той і Переможе! Радіти ще зарано!
Таке враження що у всіх бідах на Україні винен БЮТ, а попри все там багато нормальних рядових членів. Або інший варіант - виконується замовлення партії регіонів - дискредитація БЮТ як опозиційної сили.... Через те пропоную такий тест - хто не перестане котити бочку на БЮТ який зараз не коло влади той працює на партію регіонів.
Та тому що жидомасони з світовим урядом далеко - за океаном...... а Янукович ... отут і реально рядом закони видає....І Юлька отут рядом і не має влади - не видає закони. і наші браття українці отут рядом і ніяк не можуть схаменутись. А є ще заслані козачки - і робота в них така - ділити українців. І це теж реальність а не за океаном.
Ги... А Противсіхи "коло влади"? Катання бочок - не праця, якщо не штабіст. Дайте си спокій. БЮТ, ПР і решта "партій", уся "політика" яких завершується бюджетним коритом, повинні впасти на дно.
А що робити, пане Ярема? Памятаєте віршик про савєцкій герб, де є слова "хочєш жні а хочєш куй, ти всьоравно палучіш... рубль". Голосуй, не голосуй, а східноукраїнське креольське бидло в більшості і буде вибирати кравчуків-кучм-януковичів і іншу гопоту. І бидло навіть не думає міняти свої уподобання. Подивіться останні опитування - рейтинг ПР не падає. То як накажете боротись з бидлом? Я маю рецепт але ви відразу поставите мінус. Маєте ви рецепт, пане Яремо?
Ви забули, хто підтримував Кравчука у 1994? Проти неприпустимого Кучми? Я вам нагадаю - ті ж люди (зі старших), які зараз закликають голосувати за Тимошенко проти Януковича. Хто обрав Кучму у 1999? Ті ж, для кого він був ледь не Люципером у 1994. Ті, хто зараз агітують за Тимошенко. Хто вивів у 2 тур у 2010 Тимошенко і Януковича, позбавивши Україну шансу отримати нового, незаплямованого владою президента? Не треба перекладати відповідальність на інших, панове щиропатрійотичні західняки, носії абсолютної істини і прапора у руках...