- А як же "человек человеку волк"? Є гарне прислів'я: ніколи нікому не довіряй. Жодній із сторін, будь вона тебе б'є, або мило посміхається... Якраз в житті отой перший не є такий підступний, як той другий з приємною усмішкою на обличчі, але з "певними своїми думками" в голові. А думки ці, ой далеко не завжди такі приємні як посмішка... Так що реально не має значення зле до тебе відносяться чи посміхаються тобі - значення має тільки одне: якісно робити свою справу незалежно від зовнішніх обставин та людей.
примітивно.... ніхто ні на кому злість не зганяє. всі аргументують свої позиції. І факт залишається фактом що голоса противсіхів, зіпсованих бюлетенів і непришедших на вибори пішли Януковичу і всі вони противсіхи і решта тепер дружньо кажуть який Янукович поганий. І питання стоїть якщо повторится ситуація тояк себе вести і що краще для держави.
Нє, Киме. Факт залишається фактом, що жоден з прохідних кандидатів (а простіше - проходімцев) не збирається виконувати виборчу програму. Погоджуватися на прохід любого з них - помилка.
Починаю розуміти: Тендер на постачання харчових продуктів. Два претенденти-постачальники. Один рилом не вийшов, у другого - меню некошерне. Провалимо обидвом назло тендер, будемо голодувати, горобців їсти. Нє?
Це брехня. Навчіться рахувати. ---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ---------- Якщо мені запропонують на обід вибір: лайно під томатним соусом чи лайно на паличці в гарній обгортці, то я таки поголодую...
І я гівно всяке глотати не збираюся! Навіть голосувати не піду...піду на якийсь пивний путч,пива си вип'ю!
Тоді не трема ремствувати на обрану владу і скиглити про необхідність розчленування України... ---------- Додано в 18:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:14 ---------- Чергова підлість противсіхів: ЗМІ: На Всесвітньому форумі українців заборонили виступ Лук'яненка. http://www.unian.net/ukr/news/news-452192.html
Ратушний такий бютівець як ви космонавт. а взагалі не надоїло вам свої прорахзунки валити на Бют. ви краще порадьте як тепер донецьких позбутися.
Ви про що? Мені при обох владах ідентично пофік: від обох дідька лисого отримаєш, http://www.youtube.com/watch?v=3nN_KRYHwUM "дідька лисого" й отримують у відповідь.
Уже напевно десятий раз про те як донецьких позбавитись. ви колись відповідб дасте....???? Ну то що ви робите на Україні.... шукайте місце де вам не пофік, а тут не збивайте людей на невірний путь
Тю... Треба пояснювати? Коли з'явиться сила. Прихід інших бандитів радощів не додасть ---------- Додано в 05:23 ---------- Попередній допис був написаний в 05:22 ---------- Живу я тут! Народився, виріс. Дітей піднімаю. А піднімати політичні трупи типу ЮВТ не збираюся.
А вот "донецким" не пофиг, значит им Вы даете возможность остаться? 5+ ---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:43 ---------- Прощай демократия, да здравствуют интересы проигравших и отлученных от корыта! ---------- Додано в 07:48 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ---------- Вот и не собираемся больше ошибаться, а Вашим просчетам не видать не конца не края.
Це має означати: "Коли рак на горі свисне..." Не помиляється той, хто нічого не робить...Неробство - оце і є позиція противсіхства.
А скільки можна помилятися, пане Ярема? Ось вже за кілька днів буде 20 років як помиляємося. І це найбільш новітня історія. Хмельницький так помилився, що епоху після нього назвали Руїною і з України лишились ріжки та ніжки. Навіть в компютерних іграх, коли герой,скажімо, має 7 життів, якщо він помиляється, колись приходить кінець. Чи не думаєте, що кінець помилкам мусить настати? Бо, боюсь, не за горами кінець Україні...