Звичайно ситуативна... Зараз Юлька пудрила би мізки Меркель і Саркозі. А я би казав до противсіхів - диви, а могли би доголосуватися до зека... ---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:38 ---------- За Януковича. Я вже висловлювався.. (шкода, що теми до купи збили - бардак хтось таки любить...)
Народ, що є - то є. Що було, то вже не змінити. Для чого нам чубитися? Нам тре думати, як привести до влади нових людей, молодих, які хочуть щось хробити для України і українців, скинувши теперішню. Оце саме головне! Серед тих, хто крутиться коло президентства... ми вже всіх їх бачили, на що вони здатні. Укранській владі потрібна свіжа кров і молодь, інакше як не перебирай - нічого вже не вийде. То у мене тверде переконання.
Хто завше бажає все або нічо - за звичай має нічо... ---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 16:51 ---------- До них хоч претензій немає - вони не жаліються...
Сама по собі молодь не здатна втілити масштабні перевтілення... та й будь-яка молодь гнеться під впливом системи. Взимку 2004-го чимало досить молодих людей зуміли пробитись вперед, і на що вони схожі сьогодні?
Для юліністів - ні. ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:17 ---------- Добродію... Усі претензії пред'являйте тим, хто вам винен. Або до телеграфних стовпів
проголосувати проти всіх і не піти на вибори - це одне і те ж. Люди які не прийшли і які проти всіх утворюють вакуум, який заповнюють інші кандидати (або партії). В обидвох випадках моїм голосом користаються інші. не прийшов - то я ще розумію, або пофіг, або влом. А раз ти вже прийшов то голосувати проти всіх є просто безглуздо. Якби було скажімо так: проти всіх проголосувало 10% виборців, відповідно в парламент проходить не 450 депутатів, а 405. А ще 45 заповнюються там чи додатковими виборами чи щось таке. Тоді в такому голосуванні був би сенс. Але за теперішнім законодавством ті 45 місць пропорційно поділять між собою всі, хто пройшов в парламент. Якщо йдеться про двох кандидатів, то в принципі те саме. Голосуючи проти всіх ти просто віддаєш право розпоряджатися своїм голосом тому, хто в сусідній кабініці голосує за ЮВТ або ВФЯ. Я не схильний до істерики через противсіхів, але я не можу осягнути їхню космічну логіку. Це як "коротка в стільця ніжка, підріж її ще трішки". Який сенс в такому виборі? На що розраховує людина, яка так голосує?
Спробую пояснити ще раз. Сенс у проголошенні позиції: ці кандидати не відповідають вимогам виборця. Кандидат мав би винести з того: треба щось робити, щоб проголосували за мене. для того ТАК і зробили, щоб незадоволення лишилося "безсенсовним". Це спроба заставити "грати за їхніми правилами". але ж все тече, все змінюється. І законодавство теж.
Ну... рекапіталізація Криворіжсталі... Був би я власником Криворіжсталі, то напевно відчув би, а так.... ---------- Додано в 18:46 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ---------- З юридичної точки зору - так. Чи прийшов, чи проголосував проти всіх - одинаково. Але якщо дивитися на моральну сторону, то я вважаю, що людина, що проголосувала проти всіх відрізняється від тої, що не прийшла. Людина, що прийшла і проголосувала проти всіх висловила свою позицію, свій протест(хоча й без наслідків), а людина, що не прийшла - пофігіст. Інша справа, що закон про вибори є недосконалим, бо не відображає протесту того, хто проти всіх.
Покажіть хуч одне таке цудо ? В основному є ті, список українців, для яких щось робитимется, вичерпується групами "Сім"я" і "Друзі" в мобільнику...
Це чудо ніколи не появиться, доки при владі буде старе. Старий бурян ніколи не дасть пролізти молодому - ви ж знаєте. Але коли старий бурян стєти... Як казав один: свято мєсто порожнім не буває.
О! А як будем тєти? За якими ознаками? Пропоную за віком. До пенсійного віку дожив - нафіг з пляжу... Хворий - навік с пляжу... Проголосував не так - нафік с пляжу... Вигода яка для держави...
на моральну точку зору їм (кандидатам) нас%ати, їх цікавить виключно фактичний результат. Велика ілюзія думати, що ось вони побачать тих кілька відсотків противсіхів і їх буде совість гризти. Наразі ми маємо цілком конкретні законодавчі реалії, і згідно цих реалій голос проти всіх є голосом проти себе ж самого. А позиція-шмузиція - то все бздури. Ще один аспект: той хто голосує проти всіх тікає таким чином від відповідальності, він хоче вийти чистеньким, мовляв це ви тут вибрали, а я весь в білому фраку. Якщо його совісті так спокійніше, то хай, але це самообман, оскільки насправді його злитий голос все одно використаний, і від цього не втечеш.