Фактично він був "технічним кандидатом" з лейблом "Проти Януковича". Найперше, чого від нього очікували в лютому 2005 року - це судового процесу над фальсифікаторами і вказання "донецькому клану" його належного місця. А натомість? "Проект відбудови Десятинної церкви"! Ну дууууже розумна ідея... У вересні 2005, знявши з посади Юлію Тимошенко, він став ніким. І це відразу належним чином прокоментувала діяспора.
Я сказав. І більшість знайомих і малознайомих киян, які були на Майдані. Бажаєте спростувати? Будь ласка.
"Сегодня, после поведения почетного председателя Виктора Ющенко, наш комитет сопротивления принял решение, что если в течение недели «Наша Украина» не исключит из партии Виктора Ющенко и Юрия Еханурова, мы исключаем «Нашу Украину» с этого комитета, так как к оппозиции такая «Наша Украина» не имеет никакого отношения», – уточнил он" обос... гадились ---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ---------- Борис. Он же у нас в "какой-то"варте"" ---------- Додано в 21:37 ---------- Попередній допис був написаний в 21:36 ---------- И иже с ним.
ясно, та що тут спростовувати? про Ющенка у 2004 році, як про технічного кандидата ніхто не говорив. ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- шось мені то нагадує про канальчикову дачу за Висоцьким... ---------- Додано в 22:44 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- Якщо припустимо Наша Україна поведеться, на заяву якогось там комітету, то партії Наша Україна - грош ціна, ви згідні?
WIZARD на відміну від Вас, котрий "служив" за народні гроші (точніше "прислужували служилим", і при тому наймерзеннішим "служилим"), я не був і не є членом ніяких громадських організацій. Ситуаційно обирав собі ділянку діяльності, іноді - тимчасових координаторів, відпрацьовував (безкоштовно, але ефективно) певну програму і "виходив у запас". Відпочивайте. Послухаєш Вас, Vas_MT, Калашникова та інших - це ж хто десятиріччями жер наші гроші? Ото такі захисники, що ладні лягти під єнакієвських гопників? Які ще й Крим продали Росії? Та що ви, "силовики", взагалі корисного зробили за роки "холодної війни"? Тільки висмоктували соки з народу - армія, кгб, ВПК. Я готовий платити за твердою таксою воякам НАТО, незалежно від кольору їхньої шкіри і спати спокійно, знаючи, що мене захищатимуть фахово, сумлінно, не виходячи за межі контракту (образно кажучи). І не крастимуть майно, в яке вкладені гроші платників податків. Були на Хрещатику? Чули що там гавкають (в запис) Калашников, Лагно та інші? Ото послухайте зблизька - чи надовго Вас вистачить?
про Ющенка ніхто нічого поганого не знав. Ви краще скажіть, як 48% ваших східняків проголосувало за наперед відомого зека? І тепер хочете все скинути на кого?
Ома, я Вас люблю.! ---------- Додано в 09:12 ---------- Попередній допис був написаний в 09:05 ---------- Начните с банка "Украина", и кредитов, которые он получил. ---------- Додано в 09:17 ---------- Попередній допис був написаний в 09:12 ---------- Не ВАШИХ, а НАШИХ. Забудьте об "наших-ваших", подумайте о том, кому ЭТО необходимо. И получите ответ.
І шо? Я сам працював в банку Україна. Ющенко ввів електронні платежі в той момент, коли в Росії це робилося фельдєгерським способом. Ющенко ніколи не працював в банку Україна.
Багато хто з східняків проголосував за зека, тому що помаранчеві зробили все, щоб себе дискретувати...Замість реформ і реальних жорстких кроків проти кучмістів (яких чекали з прихованою надією навіть і східняки, бо не дуже-то і любили своїх керманичів, і зовсім не любили Кучму), Ющенко розгорнув кампанію про поверненню грошових потоків собі в кишеню і по боротьбі з Юлею, яка заважала...Результат всім відомий...Надії згасли і східняки вирішили, що помаранчеві є повними нікчемами (а так воно і є в дійсності), а тому краще вибрати "ділових" хлопців, до того ж і своїх...
Бандера і Шухевич вже не герої України...Дякуйте Ющенку, що привів до влади Хама і не погребував випросити у нього дачку... А "Свобода", взагалі, яким боком до Ющенка!? Чи не за нього Тягнибок був виключений з фракції НУ за антисемітські і антиросійські висловлювання? От в цьому-то і полягає ваша галицька біда, бо ви зовсім не уявляєте собі ситуацію, яка склалася в Донбасі після здобуття незалежності... Тому і проявляєте юнацький максималізм: або голосую за святого, або не голосую зовсім...А нам, як і Черчіллю під час війни, потрібен союз хоч з чортом, аби усунути криваву мафію від влади і знищити її...Тим більше, що Юля, при всіх своїх недоліках, чортом не є...
Вот так, да? ---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ---------- Согласен! Ведьма ещё та, а вот на него, пока не тянет! ---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ----------
Ви чого крутитесь тут біля галичан,як сморід за військом? Ми ще своїх відступників і колаборантів ніяк не позбудемося! Шо,демократія надає права?
Саме так. Бо Черчілль, щоб здолати Гітлера, який безпосередньо загрожував Британії, готовий був на союз з Сталіним...А мафію треба знищувати, причому нещадно, якщо бажаєте жити в правовій державі, а не в злодійській малині, розміром з країну... Ви є військом!? Та Ви є першим паникером і капітулянтом, пане, що здатен знищити Україну через те, що сам же сприяв приходу до влади антиукраїнських сил:...