"противсіхерики", на відміну від "істерики", не перекладається, а от "істерика" розшифровується, як: ИСТЕРИКА жен. женская нервическая болезнь, известная бесконечным разнообразием припадков, более шумных, чем опасных. Истеричный, -ческий, к сей болезни относящийся Толковый словарь Даля. В.И. Даль. 1863-1866. А "противсіхерики", спродукував тіко шо я сам і, думаю, якби данець Даль був зараз живий, то з радістю включив би це українське слово до свого "Толкового..." Хіба що переклав його на "противсёхерики", а його значення, як автор, розписав би я для Даля сам, і звучало це приблизно так: "Противсёхерики",- это часть малороссийского электората, которая частью за деньги, а частью по дури от рождения, голосуют - не голосуя(!), приведя тем самым к победе на выборах уголовных рецидивистов с люмпеновских регионов Малороссии.
а чому лише їм? про це мають знати всі! ---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 15:55 ---------- противсіхерики - це ті, які падають в істерику від того, що інші люди, які мали голосувати за Юлю, а проголосували проти всіх.
О, тоді непротивсіхерики - це ті, які готові проголосувати за будь-що і будь-кого, лиш би проголосувати
а ще в мене для Вас, і, з такої нагоди, прислів'я: "А що з'їдано,- тимо й наслідано..." Це теж, на повному серйозі, мій, особистий, кількарічдавній продукт.
Не буду щось видумувати, скажу словами Генія Українського народу - "... А той нишком у куточку Гострить ніж на брата." Ви, панове, звикли під чуже прогинатися, а свому - ножа в спину. Перепрошую, що може раню ваші ніжні, " патріотичні " почуття
То завжди було - "донецькі", ваші теперішні, противсіхові сподвіжніки, вже років 20-ть підряд воняють, що "бандєровци нашим красноармєйцам нож в спіну заганялі"... а тепер і ви до них в учєніки подались не звиняйтесь, вам мона раніть, бо Ви ж, наче, жіночка... Але, як на мене, Ваш перепрос, якось паралєліця такому: "перепрошую, що вам прийдецця поїть мене козліним молоком"
Ось ви все про себе і сказали, хто б сумнівався? Самий страшний троль - " свій" троль. Сини мої на чужині, На чужій роботі. Дніпро, брат мій, висихає, Мене покидає, І могили мої милі Москаль розриває... Нехай риє, розкопує, Не своє шукає, А тим часом перевертні Нехай підростають Та поможуть москалеві Господарювати, Та з матері полатану Сорочку знімати. Помагайте, недолюдки, Матір катувати».
Звиняйте, з Вами не дуже цікаво, бо надто простуваті, таке враження, шо з нашої донецької Чулковки... Так шо... Била бєз радості любов, разлука будет бєз пєчалі
Противсіхи, між іншим - вільні люди, їм ніхто мозги не закомпасував. ---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ---------- Противсіхи, між іншим - вільні люди, їм ніхто мозги не закомпасував.
Не бійся ворога, в найгіршому випадку він може тебе вбити...Не бійся приятеля, в найгіршому випадку він може тебе зрадити...Бійся противсіха, бо з його мовчазної згоди і трапляються всі вбивства і зради у світі...
"...Помагайте, недолюдки, Матір катувати». Яка вже є Волію такою бути, ніж заздрісним невдахою. А до Ющенка, як людини освідченої і успішної, вам, як .... до неба. Вибачте, говорю по - простому.