Стоять двоє в Г....і один по плечі а другий по самі губи, той по по плечі пробує вилізти,а той шо по губи кричить: - Спокойно ...нЄ нагоняй волну....
Учора дивилася виступ Ющенка. Він же неграмотний. Це ми ще можемо собі дозволити так розмовляти. Але перша особа держави - не має на це права. Треба було перед тим, як іти у президенти, хоча б позайматися з репетитором. Краще б він взагалі не висовувався - не злив людей, ще більше.
Так откуда, в таком случае появиться новым лицам? Анекдот в тему: -Оказывается женщин в мире примерно столько же сколько мужчин! -Ну и что? -Старею... Пора бы уже определиться. И кто нас на него усадил? ---------- Додано в 08:48 ---------- Попередній допис був написаний в 08:38 ---------- І дурний народ його послухав. Тобто, він мав на увазі, що найбільшим патріотом не є президент?
І Ющенка витягнули з коматозу перед виборами а в нього і далі грає заївша пластинка?: - Юля зло...ка z-z-z.. Юля зло...ка z-z-z.. Юля зло...ка z-z-z.. Юля зло...ка z-z-z.. (ПРОТИВСІХ! ПРОТИВСІХ! ПРОТИВСІХ! ПРОТИВСІХ! )
Тоді прийдеться визнати власну політичну недолугість. От і піняться. Завжди простіше когось мати винним. Міняти треба виборця. Янукович з цим ділом чудово справується.
Натягнувши собі рукавичку, жму через неї руку Чєчєтову, нарешті цей лапоть в політиці зробив корисну справу,- підтвердив моє тут неоднорічне розмазування пасічника, як, наче, супер-української месії, а по-правді кондового зрадника
====================================================== Та не весь же народ дурний? На цьому форумі, наприклад, я противсіхів аж ніяк дурнями не назвав би...
Я придерживаюсь того мнения, что наша страна не оскуднела умными людьми. А перетасовка старой колоды - уже явно ничего не дает, становится только хуже.... Правда, есть опасение, что на смену прийдут вот ТАКие... Всеукраинская акция Вперед http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/10029.phtml
Я б їх, на випадок війни, зразу в штурмову роту опреділив, а камандіром поставив, ясноє дєло, оцього ричащого бойца Дорогі Противсіхи, от наша маладая донбасская політічєская плєяда А кажуть, шо вибирать ні з кого!!! Це Фєдорич, я так зрозумів, готує зі своїх колєг з послєднього поколєнія новий проект, уже для тих донбасо-виборців, які розчарувались у владній ПР, але для яких і Юлька до цього часу є "воровка"... Красіво виступа цей маріюпільський... канєшно, куди там Тягнибоку до нього І па-рускі, і на уровні табуретки
Дорогі непротивсіхи, от наступні вибори президента. В другому турі: Янукович і Ющенко, або Янукович і Симоненко, або Янукович і Тимошенко. За кого голосуватимете, принципові, га?
Яка навіть через півтора роки Януковича при "власті" не може нарешті забрати собі до дому 1 0 0 0 вкрадених в державі автомобілів. А Янек вертоліт вкрав і літає на ньому. ---------- Додано в 18:52 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ---------- Я за Симоненка - він вже капіталіст і явно не бандит.