Ваші і Ромкові твердження теж не факт. В історію входять найбільші герої і покидьки. Він не герой, тай покидьок з нього слабонький...
не переплюне. На більше, ніж 50% критики Ющенка - робота російських спецслужб. Янукович повністю відався Путіну, чого його критикувати? Ну і по твоїм антимотиваторам, Ромко, тобі ще працювати і працювати, щоб зрівняти кількість про Януковича з Ющенком.
І вона не увійде... Бо чесним людям соромно згадувати те, що вони зробили, кого вони пропхали... А 2004 рік увійде, як рік всеукраїнської брехні.
Я б так не сказав. Ющенка ечірній квартал критикував лише за руки,які ніколи не крали, за трипільську культуру і за пасічника. А Януковича-вже не порахуєш на пальцях: http://europeanukraine.blogspot.com/2010/02/blog-post.html
Помаранчева революція - це є найкраще, що було після незалежності України. ---------- Додано в 16:02 ---------- Попередній допис був написаний в 16:00 ---------- Слава російським спецслужбам, нє?
Героям слава Виїзд від базару на головну піском посипали? Чи за цілодобовим гордінням собою нема коли
Ше не відмінили? Чи не встиг вступити в дію? ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:08 ---------- Бачили той пам'ятник? А хоч одного піонера біля нього бачили? То то ж... І кому такі укази треба? Президент не пам'ятники повинен був ставити а робити такі справи за які йому би хотіли поставити...
Ну не скажіть. Мені не соромно, що я не кинув тих 100 бюлетенів,котрих мене заставляли кинути за Януковича, мені не соромно, що я відмовився писати заяві на визнання виборів недійсними по моїй дільниці. Я горжусь Помаранчевою революцією, бо я бачив, що в ті дні дійсно був Схід і Захід разом. І не через Ющенка, а горжусь тим духом, що тоді витав над Майданом, над Києвом, над Україною. Тому що це дух революції, дух Свободи.Те що Ющенко зрадив Майдан, це його проблема, і він буде перед Богом за це відповідати, а те що в більшості тих, хто був на Майдані були чисті помисли я не сумніваюсь. ---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------
Не правда... Виїзд на трасу (на міст) почищений і посипаний добре... А у Віниках, видно нема кому, бо всі дуже вумні, і нема коли, бо цілий час гордяться цим...
Жодні спецслужби такого не втнуть. так обгадити себе,як зуміло то чмо,то ще треба зуміти... Янукович при владі - цілковито твоя заслуга. Як і всіх противсіхів.
Недооцінюєш ти спецслужб, вони так подадуть інфу, що ти свято вирітимеш, що це твоя думка. противсіх=неголосуючий. Я в другому турі голосував за Юльку.
Ромку,то для Вас...Ви слухали ту Юлю так,як той хлоп,що повірив розмовляючій шафі... ...Дивний випадок стався в галицькому містечку Турка,в бойківській сім'ї Ганусі та Ромка Лохaтівських,коли несподівано вночі льюдським голосом заговорила...шафа! -В мене аж зі страху миші в бамбетлі зарухались! - признається Ромко. Шафа говорить:-Гануська,а твій-то вже спить?-А жона:-Та спить вроді...А шафа:-Ну тоді я піду помаленьку... Тут я не витримав і мовлю: -Куди піду...Куди піду...Я же за тебе ще позичку не виплатив!!! Аномальним явищем заінтересувалися вчені і політики-бютівці зі Львова.
Та мне слухаю я давно вже нікого...ні Юльки,ні Ющенка,ні "патрійотів. Хіба часом Януковича...тре часом паржать,а то,як Жванєцкій...