ну маєте першу Леді - Янукович Людмилу. Тіштеся! Як-не-як еліта суспільства, нє? Пісеньку про оранжеве небо заспіває....
Думаю, вже краще з Ющенком. Чи навіть з Кучмою. Бо була все-таки Україна без рецидивістів при владі. А влада була хоч трохи українською... Шкода, що людина відчуває втрату коли вже запізно. На мою думку, Україна повинна змінити герб. На зображення граблів.
А хіба ми без нього? Він сам просунув свого нового корєша на місце президента. Так кричав ПРОТИВСІХ, що аж рукави пообривав... (Сидить він зараз на дачці і водяру з ригіоналами п'є) Нє? Чи може ви його з народом десь бачили? Король Кучма вмер - хай живе король Янукович, (йому Ющ місце грів, щоб його Юлька часом не зайняла...) ---------- Додано в 04:17 ---------- Попередній допис був написаний в 04:16 ---------- На мою думку треба ввести громадські роботи і заставити усіх чиновників відпахати своє "зароблене" бабло на прибиранні снігу в Сибіру. (З Челдоном вже якось домовлюся...)
Незважаючи яким він не був, він українець і в себе вдома і не собаче москальське діло йому вказувати куди їхати. Вірю, що прийде таки час для України коли пархаті москалі будуть драпати на свою родіну.
Хоча я ніколи не голосував проти всіх, скажу наступне: була б президентом Юля, як би було жити в Україні? Краще, чи гірше? Ніхто не знає. У нас закон дурнуватий, коли голосування противсіх - то є викинутий голос. Він абсолютно не грає жодного значення. Пригадую раніше, коли більшість з голосувавших проголосували противсіх - кандидати не проходили, мало того, вони не мали права повторно приймати участь у виборах у якості кандидата. Але зараз депутати вистелили собі широку дорогу до крісла.
Хіба головні агітатори голосувати "проти всіх" не знали, що це викинутий голос? Ні, думаю, якраз дуже добре знали, що насправді - побічно за Януковича. Саме тому питання до них, бо мають розділити відповідальність за теперішні дії влади.
а на заході дуже прислухались? На сході теж чимало людей, яким шо Ющенко, шо Янукович - одне і вони без агітації Ющенка могли голосувати противсіх.
Зауважу тільки - противсіх крім Януковича... Більш ніж певен - Табачник і ко яйці (закони) би не несли...
думаєте нема на сході людей, що проти Ющенка і Януковича? Несли би інші. Назвіть пару прізвищ у команді Тимошенко, які б ряно відстоювали українське. Ото ж бо і воно...
"Чому Янукович не мстить Ющенку? Все просто: ні за що. Пошлюся на слова покійного Євгена Кушнарьова, який переконував мене, що Віктор Федорович після тих подій був сповнений ненависті до Кучми, до Медведчука, до Литвина, до Тимошенко, до Онопенка, кожного з яких вважав тією чи іншою мірою винуватцем свого програшу. Але до цього переліку не входив головний тріумфатор, який, за влучним висловленням Кушнарьова, «дозволив себе обрати». «Ющенко — не ваша перемога. Він — наша перемога, тільки відкладена...» — переконував мене Євген Петрович. І виявився провидцем. Не утримаюся від повторення сказаного ще 2005-го: ані секунди не жалкую, що був на Майдані. Жалкую, що там був Ющенко. " Сергій Рахманін. http://www.dt.ua/1000/1550/71162/
Визнаю. Розумний. Єдине, що категорично не сприймав у ньому-різкий супротив євроатлантичній інтеграції.
Как Вы думаете, почему все это время молчит Виктор Андреевич? (питання кореспондента "Остров" до Г. Москаля 23.12.10) - У него столько грехов, что их отмолить не хватит тех церквей, куда он ходил. Все, что мы имеем, мы имеем из-за него. Это редчайший подлец, какого только могла родить украинская земля. Он использовал тогдашнее министерство внутренних дел, а потом мы поняли, для чего. Оце, каже, ворог України, ми ж казали, що бандити сидітимуть в тюрмах, - треба, щоб він сидів у тюрмі. А потом тот, кто «должен сидеть в тюрьме», то с Катериной Михайловной, то с дочкой Виталиной, – спонсор всех возможных фондов и тому подобное. Ну скажите, это нормально? Натравливать правоохранительные органы на людей, имеющих деньги, в том числе и на «донецких», чтоб потом их всех «доить». А мы остались, как дураки, облитые грязью, и до сих пор не можем отмыться. У вас не хватит Интернет-ресурса, чтобы все перечислить. Он знает, почему он молчит. Настолько алчного главы не было в Украине, начиная от Гетьманства... І мій на тому ж "Остров" на то комент : Вопрос, канєшно, интиресный, но ответ расчитан на болванов. Все здесь меня знают, как голосовавшего за Ющенко, но истина для меня дороже, поэтому я хотел бы спросить п. Москаля такое,- а где же вы все(помаранчевые) были, если этот, без преувеличения сказать, - Государственный подонок такое творил??? Почему же я, глядя со своего донецкого террикона, начиная с 2006 года, на киевских и этом,кстати, сайтах начал писать о том, что было видно невооруженным взглядом, например такое - почему вдруг Ющенко придя к власти поставил губернатором наипроблемнейшей, для него, казалось бы, Донецкой области, регионала Чупруна? Во, кино? В области(Донецке) где, Ющенка, только за год до этого намалевали во время его визита, как кандидата в президенты, на десятках бордов, настоящим фашистом-Гитлером? Уже только одно это должно было насторожить Москаля со всей помаранчевой командой! Но, дальше - больше. Как могло пройти мимо внимания этой задрыпанной команды, что Ющенко сразу утверждает и Ген. Прокурором и Головою ВС регионалов? Разве можно сейчас себе представить, что Янукович поставит сюда БЮТовцев? Да баба Параска и та щас в гробу от смеха закатывается... Получается так,- Луценко, который в очках, берет Колесникова, а сдает-то по закону в прокуратуру, которая решает, куда - на зону, или отпускать... Канэшно при таком раскладе Колесникова выпустили. Выпустил его, по сути, Ющенко. Ну и какие могли быть "Бандитам-тюрьмы"? И, повторюсь, п.Москаль со всеми остальными кренделями, включая Тимошенко, что,- не видели этих назначений? А вот теперь, Виктор Федорыч перевел в реалии це гасло,- пересажает вместо своих бандитов этих безмозглых промокашек, объявив их бандитами для зон. И все будет честь по чести и народ захавает эту "чистку" на раз! История, я уверен, назовет обязательно Ющенко государственным преступником, но помогали ему им быть все Москали и К&... Они по сути коалицией привели Януковича к власти! Должны были!!!, должны были!!! собраться и, образно говоря, всем своим хором, идти к Ющенко и поставить ему соответствующие вопросы, если нужно,- поднимать опять людей и т.д. и т.п. Почему они этого не сделали трудно понять, я, лично, вижу возможное объяснение, например в таком: а может потому, что Юлия Владимировна не раз на весь мир заявляла, что она по-любому(!) готова стирать Ющенке его трусы(???) Последний раз она такое выдала за пару недель до президентских выборов и это после того, что была нещадно драна пасечником в течении пяти лет по полной программе, исключая тот формат в котором Ющ потел со своей Катериною... Да-а-а... далеко идти не нужно,- уже притопали....
У меня к Вам просьба - зашлите меня в игнор, но я как делал, так и всегда буду делать, как посчитаю нужным.