Пане Ярема, ви, бачу в аватарі козака почепили і таке інше, а вірите жидівці, яка вміє за ніс водити. Думаєте, що я от з Сихова і VasMT з Стрия не хочемо нормального життя для України? Невже ви не бачите, що Юля і українське - то як Москвич і Запорожець - зовсім різні речі? Краще от нам поясніть, чого так українофоб Путін возлюбив Юльку? Невже вона і старого кагебіста обдурила?
он же - "шоколадний заяц", он же -"сахарний барон", он же по паспорту - Порошенко Пьотр Алєксєєвіч. ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- А може він забажав її як жінку?
Я втомився вже питати...У Вас є альтернатива Юлії Тимошенко? А щодо пані Юлі, то я теж не народився в родині, де з вуст в вуста переходили оповідання про славну боротьбу за національне визволення...Я почав прозрівати лише з початком політики "гласності", коли до мене дійшло те, що СРСР був побудований на тотальній брехні. Ось тоді з моїх очей неначе впала полуда...Чому Ви заперечуєте таку ж можливість для Тимошенко? Може Ви добре з нею особисто знайомі і вона відкривала Вам в довгих дружніх бесідах свої сокровені думки?
Ось сама оборудка: Детальніше про це шахрайство та інші тут- Невже вони не боялися? Аналіз аудиту Тимошенко
Та й Україна теж нічогенька собі. Тож його можна зрозуміти як чоловіка ---------- Додано в 22:08 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- Ну то нехай розбирається прокуратура і суд. А тоді і побачимо "а бил лі мальчік?"
В мене,у ВР є один з колишніх друзів. Андрій Парубій. Пару разів розмовляли з ним,вже в бутність його народним депутатом. Думає те ж що і я. Це СИСТЕМА. Совдепівська система. Яка не помінялась ні йоту.
Сліпий сказав "побачимо", а глухий "почуємо". ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ---------- А що ж він підспівував юді Миздобулу!? Понімаю, работа такая...
Не будьте наївні... Сказати Вам що буде? Йульку просто прижмуть в кутку фактами і заставлять, під страхом викриття злочинів, працювати на себе. Як це вже не раз було... Пам"ятаєте спарку БЮТ+ПР? І буде Йуляша співати, як Поль Робсон, про саму справедливу, демократичну і європонацілену вляду Януковича. От!
Не кажи "гоп", поки не перескочиш...То Чєчєтов так співав в прокуратурі в 2005 році, а "мужній" Хам лікував "ведмежу хворобу" в Масковії...
Не був б таким категоричним... У 80-х ми з ним багато що пройшли разом... Погляди його не змінились. Просто Юля,Ющенко,Янукович - суть одне й те ж. СИСТЕМИ. І різниці,хто з них при владі - ніякої. Абсолютно.
5 років в НУ...(як мінімум) Теж закликав голосувати за Януковича? (противсіх) Тепер це його вже не спасе...
Та,мене це колише найменше. Надіюсь,що до найближчих виборів мене вже тут не буде. А в політичну тему вліз з одною метою.
Ой насмішили! Я пам'ятаю, як Ваш Парубій, закотивши очі, співав хвалу Миздобулу...Мав абсолютно дурнуватий вигляд. Папуга й годі. Чимось Чєчєтова нагадав. ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- сказати всім, що скоро здрисну з рідної Украйни. Попутного вітру!
Дуже помиляєтесь. Але це не в тему. В 2004 році всі,закотивши очі співали осанну тій мерзоті. І,дуже багато і після 2004 -го. Зрештою,про Ющенка я давно вже свою думку висловлював. Всі вони - ЗЛО.