Недовго вважати залишилось. Наслідки, і дуже погані, будуть. І тільки твердолобі їх "не помітять". Маю надію, що лоб у вас не "твердий". А "м"який". Зверніть увагу - взяв в лапки. Це - художня метафора. Але є й сумніви. Ви ж бо лякаєте Європою. Де в основному немає власної нафти та газу, а доходи на душу населення в рази більше Росії, яка чомусь викликає у вас відчуття тепла та непояснюваного щастя, як у горобця, якого завалило купою полови.
І не сподівайтесь... Я лобом одного разу спробував цвях в стіну забити. Забив до половини і все. Далі ні на мм. Подивився за стінку, а там замполіт гловою вперся. Якраз у цвях... А не підкажете, скільки коштуватиме срібло в ІІ кварталі 2011 року? І хто виграє в Євро-2012. Я маю пару вільних банкнот, хочу поставити...
Можу. Підскажу. Срібло, золото буде дорожче. А банкноти - дешевше. А в Євро-2012 виграють ваші куміри із ПР.
То чому коли газ був 350 у.о. населення платило менше? Курс держави визначений в Ж..пу, а не Європу, тобто Росію. Ну й платити будем рааааазом з вами. ---------- Додано в 22:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:00 ---------- Без минулого нема майбутнього. Якщо народ не розумітиме, не знатиме причин трагедій в минулому, то він буде повторювати то саме. Якщо народ забуде ХТО знищив голодом 6 млн. українців у 33-му році, то квакання кремлівських вояжерів про братство та спільні корені будуть сприйматися за чисту монету і трагедія повториться, але вам та Ю. Тимошенко цього не зрозуміти, яко космополітам.
для населення Росії −1,903 тисячі рублів за тисячу кубометрів. 10 російських рублів 2.6106 грн Ітого : 496.79 грн. Для населення України - 483,6 грн (до 1 серпня) Правда, цікаві цифірьки випливають? ... Кінчаємо, тату, торгувати. Бо вже нема чим здачу давати. Давид Гоцман! Идите куда хочете...(Ф.Полужид) Что толку смотреть вперёд, если весь опыт сзади? М.Жванецкий Живуть всі разом. Помирає кожен окремо. А хто з Вами, чи з вами буде платити, мене мало цікавить.
ви єврей?.................. ---------- Додано в 22:42 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ---------- а сімсот з копійками не того?
Тяжело без Ющенко , но надо терпеть!!! Вдруг власть в США снова поменяется , вот и получим что- то подобное. ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ---------- Да уже ностальгия по нем превышает все допустимые нормы. Верим тобi !!!
А давайте поговоримо. "Якщо ми почнемо з вами правильно розвивати все українське в Україні, генетична пам`ять спрацює" Ю.Тимошенко 06 Лип 2010, 17:25 http://www.tymoshenko.ua/uk/article/ezvcuw34
Пастухи без особых хлопот Над баранами ставят опыт. Не спросившись про их желанья, Ставят опыт на выживание. Вечерами за шашлыками Громко цокают языками, Удивляясь на стадо с кручи: Ох, живучи, ну и живучи. А.Макаревич.
Я саме це мав на увазі. Я не підтримую цих розмов, хто б не говорив про них, тимошенки чи ющенки чи януковичі. Я не підтримую витрати сотень мільйонів і мільярдів гривень на пам"ятники голодомору, батурини, арсенали, повітряні лікарні майбутнього, коли на шматок хліба не вистачає сьогоднішнім безпритульним дітям. "Національні" балачки та їх наслідки - роздерте суспільство - принесли навіть більшу шкоду, чим зараз приносять космополітичні гендлярі, які взяли в руки кермо держави і рулюють туди, куди їм наказано. Бо гендлярів люди зупинять. Але разом. Але цього "разом" - тепер не існує. І в цьому - головна "заслуга" Ющенка.
угу, лучче в офшор, ніхто не бачить, не чує і нікого серце не болить. А ото "ліпше дітей нагодувати" звучить трохи як фарисейство. Шо краще? Поремонтувати дороги, чи накормити дітей? Накормити дітей, чи вилікувати дітей закордоном, що краще? Краще не купляти газ, а накормити дітей? ---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:22 ---------- Угу, а космополітичні балачки "обєднюють" суспільство. В саму точку....
Без Ющенко стало скучно , при нем было веселей : все 5 лет обсасывались одни и те же темы - нацiя , мова , голодомор , НАТО.