Навіть не знаю що казати... З одного боку я вважаю Ющенко зрадником та покидьком. Але коли я бачу, як на нього роззяють рота дуркуваті голубі хами, мимоволі виникає до нього якась повага. Що робити?
А Путін? Я вважаю, що Ющенко не зміг реалізувати ідеї революції, але не зміг не тому, що не хотів, а тому що не зміг. ---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- провокатор, а не діяч і яке відношення він має до революції?
Ющенко свою справу зробив.... Так склалось,внаслідок совдепівських експериментів по виведенню хомосовєтікусів,що дві третини населення України є "насєлєнієм"...нащадками тих,кого поселяли на місце вимордуваних Голодомором,на місце тих,знищених,замордрваних,виселених в Сибір українців. Не їх вина в тому,що вони не відчувають себе українцями. Був шанс...в 91-му...і в 2004-му..але... Дякувати слід Ющенку. Хоча.... Він просто грав роль,відведену йому системою. І ця роль - дискредитувати саме поняття Україна,Українське,Українець в світі,посіяти зневіру в мільйонів...і тих,хто довірився йому і тих,хто був готовий на все,на Майдані й майданах...для тих,хто починав відчувати себе українцем і громадянином. І саме Ющенко,своїм правлінням підірвав їх довіру до українського.
Какое уважение?!? Его шпыняют, как поганую шестерку. А он шестеркой ПР и есть. Все пох...л гад продажный.
Пасічник бачив себе Батьком нації, Месією, черговим Спасителем України... От і почав писати Меморандуми
Мої? Ті, що відібрав у мене Всенародноообраний із Всьопрапалою? Не знаю Якщо вірити їхнім деклараціям ,то мабуть роздали бідним...
А Ярослав Качинський з партії "Право і Справедливість" також вже знову бачить себе президентом Польщі...і люди там так це також бачать! А він був і брат його Лєх,кулєгою Юща і багато чого файного по примиренню започаткували і провели реально,продовжуємо справу пари Івана Павла ІІ... Не так,як болтуни Комаровський і Янукович! Так шо Ющ,то ще питання для України,як Брежнєв і СССР для Василя зі Стрию! Нас 2-х з Васильком Нарід може і не послухати,а Юща і Качинського ІІ-го,то так,шо нє? Та врешті зобачимо,куди ЄС закерує...і з канцлером Німеччини також! То всьо їдна європейська ідея і їдна кумпанія!
Кантцлєр в сподньох пролетіла на останніх виборах. А така файна була. Що сі стало? То не Йулька, то Ангеліна. Чим сі не сподобала людьом? Отак Бджоляр... Він ніц не Качинський.
Екс-президент, глава "Нашої України" Віктор Ющенко на засіданні політради 9 лютого оголосить план виходу партії з кризи. ----- І вже добре з боку Юща,же шось робить! Юж файно!
Сміх тай годі... Ви там в америкахї геть чисто здичавіли... А Вам відомо, що сьодні відбулось ДВА засідання політради? Нате читайте Дивіться http://www.youtube.com/watch?v=kqWue4siHek&feature=player_embedded
Нормально все...Тим паче,якщо це так з підказки ЄС робити...якщо ЄС більш до вподоби на завтра Ющ,а ніж Яник,Тимоха,а чи то і Тягнибок! Вони(ЄС) мають своє реальне бачення виходу з ситуації і свій шлях виходу! А ми шо...шо ми знаємо? Я ніц...лише догадуюсь!