Відповідь: У світі тварин... Я кожен день змінююсь. Сьогодні носоріг але не поранений. А Ліля мені чомусь бобра нагадує...
Відповідь: У світі тварин... О! Яка ж вона аристократична! І.....чарівна жінка - в роздумах...(C) Дякую, Лілю! От ще б ліану під сідниці фотошопом домалювати... Мала б щастя...
Відповідь: У світі тварин... А я кішка,яка час від часу гуляє сама по собі така ж біла і пухнаста,але якщо сильно дістати,то випускаю гострющі кігтики
Відповідь: У світі тварин... Я себе асоціюю з коалою Бо пухнаста.. :shy: А для чоловіка - малютка черепашка Але не Тортіла (він її навіть не знає), а така, як на малюнку: Може тому що останнім часом мало і повільно рухаюсь :D Ми любимо бавитись в черепашок - то чоловік мене катає, то я його :D :shy: І ще він називає мене мишкою (бо маленька і непомітна ). Але чомусь вимовляє це як "миські", так і не розумію чому в множині..
Відповідь: У світі тварин... Так хочеться бути пантерою або тигрицею. :o А в дійсності - коняка змучена, яку ще й батом по спині б'ють.
Відповідь: У світі тварин... Може, то не мишка? Поляки кажуть miśki, що значить ведмедики. Ви перепитайте...
Відповідь: У світі тварин... Хотілося б з чимось прекраснішим.. але я себе останнім часом чомусь з їжачком асоціюю. Таким маленьким, обережним, колючим і прудким.
Відповідь: У світі тварин... Перепитала. Ведмедики - "мішькі", мишки - "мишкі", а він говорить, як малі діти, не вимовляючи "ш", тому виходить "миські". Але чому на одну особу в множині, я так і не розумію.. Я його називаю бегемотиком, бо він позіхає, як бегемотик :D
Відповідь: У світі тварин... думаю, що схожа на кішку. фото підходящого не знайшла. але під час сну - щось таке -
Відповідь: У світі тварин... Хмм, у мене щодо себе нiколи асоцiацiї з твариною не виникало, нi кiшки, нi пташки нi зайчика...
Відповідь: У світі тварин... Завжди по-різному, з кішкою - бо багато з нею спілкуюсь. але окрім того асоціації були і з лебедями, і з конячкою, і з вовчиком, і з курчам. ))