Така напівсерйозна, напівжартівлива темка. Просто цікаво, хто і з якою тваринкою себе асоціює. І чому? Або яку тваринку нагадують інші люди. Можна й про форумлян. Якщо в розумних межах. :shy:
Відповідь: У світі тварин... Мені подобається пуперове окреслення. Змія. А ще я часом поводжуся як дикобраз... :shutup:
Відповідь: У світі тварин... мені чоловік каже, що я типова левиця або пантера коротше - з кошачих а я себе з ким асоціюю?.... мабуть погоджуся з чоловіком
Відповідь: У світі тварин... о! ще згадала, як в дитинстві мене в дворі совою називали :shutup: Чи за великі очі, а чи за вум - не знаю :D:D:D
Відповідь: У світі тварин... А щось у тому є. Мене теж часом зі змією порівнюють, особливо братик своїм "Учка-зміючка", але я й народилася в рік змії. А ще часто з лисицею, кажуть, що хитрющі очі.
Відповідь: У світі тварин... ні) у мене був доберман, і ми з нею були дуже подібні характерами, а так мене асоціюють тіко з деревом вірніше з фруктом вишенька)
Відповідь: У світі тварин... все життя мене брат козою називає... як був в 1-ому класі то вчився писати чорнильною ручкою і всюди писав Оля-коза. То було і на стінах, і на меблях... Певне я козою точно є