Привіт, форумчани! Цікаво дізнатися Ваші думки та враження про туристичні фірми Львова. Які фіми надійні, а в які не варто звертатись? Хочемо поїхати на медовий тиждень у Хорватію, постали перед вибором. Порадьте
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста ЗУпинився на Піраміді-Тур. Перепробував багато фірм наразі на них жодних нарікань все робиться як має бути. Чорногорією здається в них світлана займається. Фірма на пр. Шевченка знаходиться.
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста В Леотурі потужно працюють по Хорватії. Нарікань нема. Гарно орієнтуються в готелях, я залишилась задоволена. Обирайте 3-х зірковий готель, він буде як турецький 4-х і 5-ти (4-х зірковий хорватський майже нічим не відрізняється). Хоча одного разу їх таки дуже підвела транспортна компанія (переважно турфірми не мають власного транспорту). Але підбирають автобуси дійсно комфортабельні. Те що вони надійні - гарантовано. Порівнювала з багатьма пропозиціями інших фірм для себе. Можу розповісти і детальніше, якщо буде цікавити.
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Реалії українського життя... У всіх медовий місяць, а у нас - тиждень
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Сейчас езжу от Бон Вояж (Небольшая фирма на Князя Романа) Всего 2 девушки, насколько понял совладелицы. Давно уже убедился: чем больше фирма и чем больше у нее клиентов тем ниже сервис. Все равно любая тур фирма, в основном является посредником и перепродают Вам туры от других более крупных компаний, которые занимаются организацией поездок и бронировкой отелей. Если Вы хотите обратится в такую компанию напрямую - не выдет они работают только через агентов. В общем весь Ваш отдых зависит от конкретного человека, занимающимся Вашим направлением. По Хорватии, уже писал в других ветках, действительно плотно занимается Лео Тур на армянской, неплохо ехать от Пирамиды (Светлана замечательный специалист, сам ездил от своего Бон Вояжа, остался очень и очень доволен.
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Я три рази користувалась послугами фірми "Експрес тур". Дуже хороша фірма. Вони знаходились на вул.Наливайка. Тепер переїхали кудись і я не можу їх знайти. Може хтось знає де вони зараз знаходяться?
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста вул. Ак. Гнатюка, 16, м. Львів, 79007 тел.: (0322) 97-05-26 (27,28) факс: (0322) 97-05-26, 97-05-28 e-mail:info@expresstour.com.ua www.expresstour.com.ua
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Привіт усім! Може хтось знає турестичну фірму яка співпрацює з Італією, дуже туди хочу, а фірми по яких ходили кажуть що, з такою країною не співпрацюють. На скільки мені відомо зараз дуже важко туди попасти(Італію)! Дякою.
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Мене теж цікавить Італія, мене запросили туди в гості на тиждень, а знайти інфу про те як де зробити візу нема. Сайт посольства не показує нічого крім картинки вверху сайту, певно на реконструкції чи що.
Розкажіть... Привіт!!! Дуже рада, що потрапила на цей форум. Я менеджер по туризму,працюю в туристичній агенції "Прем*єр Тур" в Тернополі. Розкажіть мені, будь-ласка, більше про Львів-туристичний!!!
Відповідь: Розкажіть... Екскурсійні маршрути можна переглянути тут - з контактами турфірм. http://www.city-adm.lviv.ua/content/view/4/33/
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Туристична фірма " Експрес - тур" вже давно зникла туристичного ринку.Чому? ну напевне не витримали конкуренції,що тут дивного багато розвелось фірм. Додано через 5 хвилин А на рахунок Італії можливо дісно ще для когось це є актуальним.... у Львові як на мене тим напрямком ніхто не займається,рахують люди все ще хочуть імігрувати.ІМХО
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Хто що порадить стосовно відпочинку на Шацьких озерах з нормальними для дитини умовами (проживання, харчування, інфраструктура)?
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста "Пілігрим" на Коперника і "Леотур" на Вірменській ще ні разу не підводили!
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Рекомендую Трайдент (на Коперніка, напроти Кінопалаці) - дійсно солідна фірма. В більшості працюють напряму з іншими країнами, а тому ціни найнижчі.
Відповідь: Туристичні фірми нашого міста Рекомендую іфрму Навколо Світу, що знаходиться на вул. Саксаганського. Вже другий рік від них їздимо на відпочинок