На роботу треба приходити вчасно. Інакше можуть застосувати санкції. Але що робити, якщо вже третій автобус не зупиняється, бо переповнений? Повний текст
Це первізнику тре думати, як грамотно організувати перевезення. Студенте, вчіться запобігати а не виходити з глупих ситуацій.
По-перше, у переповнені маршрутки іноді сідають ті, хто має певний інтерес: хтось кишені, чи сумочки почистити, хтось до файної кобіти притулитись, хтось гроші заникати, не передавши водієві, а хтось їде сам не знає куди, бо не встиг прочитати весь маршрут, зате бачить, що всі чомусь їдуть в цьому напрямку... Причин багато і не нам судити людей. Кожному своє...
та загалом....ми в тих маршрутках як кілька. тих маршруток купа, і вони вічно забиті, і на дорогах постійні пробки...я шось ніц не розумію..треба ходити пішки,, або їздити на велику а 1,5 грн...платити за таке перевезення...мене обурює. Якщо я оплачую за своє місце, то я хочу сидіти на кріслі, а не стояти на одній нозі і тримати в зубах портфель... Пусті балачки. І так нічого не зміниться. Хоча надія є
А хто вам в цьому забороняє ? Хтось встав, то ви і сідайте. Стояти на одній нозі не обов"язково, а тим більше тримати портфель в зубах.
Та йой... Ну нафлудив, легоньоко... Ми вже не дивуємся дописам "аби щось написати". Миха і ТАК не наздожене.
Так..., шановний, як у вас з орієнтацією? Ви що не орієнтуєтесь в позначках де спермій, а де яйцеклітина? З якої рації ви називаєте мене пані?
Кіть би той чувак за кермом був трохи мудріший, то після АС-2 швиденько розвернувся-б, вернув до Макдональдса пустий, підібрав всіх бажаючих, і заробив би і "очки" і гроші. Але що йому до того, вони ж ПРАЦЮЮТЬ!
Хотів знайти мультик з "Фітіля", де водій спочатку розсуває автобус у довжину, потім пресує. І звучить пісня "Как прекрасен этот мир!" Знайшов інший мультик (англ. мова): http://flash-flash.ru/flashmult/Rasskazyi/flashmult345.html
Бачив цей мультик, дійсно прикольний, тільки не пам"ятаю назви. Люблю їздити в переповненій маршрутці і стояти спереду, кожен передає тобі гроші і ти починаєш відчувати наскільки потрібен людям.