Тріщать кістки, матюкаються дядьки…

Discussion in 'Львівська газета' started by gazeta, Jan 1, 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

На роботу треба приходити вчасно. Інакше можуть застосувати санкції. Але що робити, якщо вже третій автобус не зупиняється, бо переповнений? Повний текст

• Подобається Подобається x 1
  2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Це первізнику тре думати, як грамотно організувати перевезення. Студенте, вчіться запобігати а не виходити з глупих ситуацій.

3. harmony

harmony Well-Known Member

По-перше, у переповнені маршрутки іноді сідають ті, хто має певний інтерес: хтось
    кишені, чи сумочки почистити, хтось до файної кобіти притулитись, хтось гроші заникати, не передавши водієві, а хтось їде сам не знає куди, бо не встиг прочитати весь маршрут, зате бачить, що всі чомусь їдуть в цьому напрямку...
    Причин багато і не нам судити людей. Кожному своє...

4. nastinka

nastinka відсутня

та загалом....ми в тих маршрутках як кілька.
    тих маршруток купа, і вони вічно забиті, і на дорогах постійні пробки...я шось ніц не розумію..треба ходити пішки,, або їздити на велику :)
    а 1,5 грн...платити за таке перевезення...мене обурює. Якщо я оплачую за своє місце, то я хочу сидіти на кріслі, а не стояти на одній нозі і тримати в зубах портфель...
    Пусті балачки. І так нічого не зміниться. Хоча надія є :)

5. harmony

А хто вам в цьому забороняє ? Хтось встав, то ви і сідайте. Стояти на одній нозі не обов"язково, а тим більше тримати портфель в зубах.

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Та йой...
    Ну нафлудив, легоньоко... :pardon:
    Ми вже не дивуємся дописам "аби щось написати". Миха і ТАК не наздожене. :)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ж? Я в вже відчуваю тєжке дихання на задньому колесі....

8. harmony

Так..., шановний, як у вас з орієнтацією? Ви що не орієнтуєтесь в позначках де спермій, а де яйцеклітина? З якої рації ви називаєте мене пані?

Last edited: Oct 16, 2008
  9. nastinka

nastinka відсутня

так...ви праві.! ото я й про це говорила. якщо я плачу, то хо нормально їздити.

10. volk

volk Well-Known Member

Кіть би той чувак за кермом був трохи мудріший, то після АС-2 швиденько розвернувся-б, вернув до Макдональдса пустий, підібрав всіх бажаючих, і заробив би і "очки" і гроші. Але що йому до того, вони ж ПРАЦЮЮТЬ!

11. harmony

А маршрут і графік ?

12. volk

volk Well-Known Member

В пробках?
    Маршрутка для пасажирів чи для графіку?

13. harmony

Графік для маршрутки, а маршрутка для пасажирів і для власника.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Хотів знайти мультик з "Фітіля", де водій спочатку розсуває автобус у довжину, потім пресує. І звучить пісня "Как прекрасен этот мир!"

Знайшов інший мультик (англ. мова):
    http://flash-flash.ru/flashmult/Rasskazyi/flashmult345.html

15. harmony

Бачив цей мультик, дійсно прикольний, тільки не пам"ятаю назви. Люблю їздити в переповненій маршрутці і стояти спереду, кожен передає тобі гроші і ти починаєш відчувати наскільки потрібен людям.:preved:

Last edited: Oct 17, 2008
а де твій аватар? :)