насправді не дуже .. бо завтра прийде з Києва "чебурек 522" і піду я десь окопуватися ... ---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ---------- та да ... "запад нам поможет" .... ---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ---------- ненавиджу хптьфу? хто завгодно має боронити: захід, турки, чітаурі приславуті ...
Крим -Батьківщина татар. Яких савєцька наволоч виселила в рашку. Може пора все на свої місця? рузкє - на родіну. Це буде справедливо.
взагалі то Греків, та і вони туди приїхали, якось так ... краще з цим по тихіше, бо Родина - поняття у рекомих рузьких дууже розтягнуто в просторі ... і до чого рузькі до грузинських рішень? вони від нього постраждали більше з усіх ...
Президент клініки "Борис" Mihail Radutsky Я никогда не относился к радикалам. Те кто меня знают это подтвердят. Но сегодня как человек, как представитель самой гуманной профессии готов резко поменять свое мировозрение. Когда чужая кирза топчет мою землю когда я понимаю что это приведет к громадным жертвам среди моих детей близких друзей сограждан я сознательно становлюсь РАДИКАЛОМ. Я не хочу больше видеть кровь смерть людей и мучения раненых. Я ненавижу войну, но сегодня я готов брать оружие и идти защищать свою страну которая дала мне возможность стать тем кем я есть. Правда из меня плохой солдат, но я хороший медик и готов сделать все для защиты своей страны. СЛАВА УКРАИНЕ !!!!!!!
Віце-президент Атлантичної Ради США: Конгрес може надати Україні озброєння для оборони Шайтан-трубу в кожну хату
Якщо це Третя Світова, то хто, на вашу думку, буде в Антипутінській Коаліції і хто буде в Путінській?
В путінській буде Обама. Всі інші хто де. США дуже втратили позиції в світі. Прийшов час надолужити... Як версія?
Михаил Касьянов @MKasyanov США и Канада прекратили взаимодействие с РФ в рамках G8, их послы покинули Москву. Обама начал консультации в НАТО. Самоизоляция РФ началась
вже почав бути? Послы США и Канады покинули Москву, - экс-премьер РФ Послы США и Канады покинули Москву, чем прервали сотрудничество с Россией в рамках подготовки к саммиту G8, который должен пройти 4-5 июня 2014 г. в Сочи. Об этом в своем Twitter сообщил экс-премьер-министр Российской Федерации Михаил Касьянов. "США и Канада прекратили взаимодействие с РФ в рамках G8, их послы покинули Москву. Обама начал консультации в НАТО. Самоизоляция РФ началась", - написал Касьянов. ---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- ви так із-за Беркута?
Garmazhapova: Немало народу пришли на экстренный антивоенный митинг в Санкт-Петербурге. ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ---------- Просто відчуття таке складається тон такий відчувається в інформпросторі. Коротше нічого конкретного, інтуїція.