Третя світова?

Discussion in 'Війна' started by Hyligan, Mar 1, 2014.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

насправді не дуже .. бо завтра прийде з Києва "чебурек 522" і піду я десь окопуватися ...

---------- Додано в 01:12 ---------- Попередній допис був написаний в 01:11 ----------

та да ... "запад нам поможет" ....

---------- Додано в 01:14 ---------- Попередній допис був написаний в 01:12 ----------

ненавиджу хптьфу? хто завгодно має боронити: захід, турки, чітаурі приславуті ...

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Крим -Батьківщина татар.
    Яких савєцька наволоч виселила в рашку.
    Може пора все на свої місця?
    рузкє - на родіну.
    Це буде справедливо.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

взагалі то Греків, та і вони туди приїхали, якось так ...
    краще з цим по тихіше, бо Родина - поняття у рекомих рузьких дууже розтягнуто в просторі ... і до чого рузькі до грузинських рішень? вони від нього постраждали більше з усіх ...

4. Romko

Президент клініки "Борис"

Mihail Radutsky
    Я никогда не относился к радикалам. Те кто меня знают это подтвердят. Но сегодня как человек, как представитель самой гуманной профессии готов резко поменять свое мировозрение. Когда чужая кирза топчет мою землю когда я понимаю что это приведет к громадным жертвам среди моих детей близких друзей сограждан я сознательно становлюсь РАДИКАЛОМ. Я не хочу больше видеть кровь смерть людей и мучения раненых. Я ненавижу войну, но сегодня я готов брать оружие и идти защищать свою страну которая дала мне возможность стать тем кем я есть. Правда из меня плохой солдат, но я хороший медик и готов сделать все для защиты своей страны.
    СЛАВА УКРАИНЕ !!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  5. Forpost

Forpost Стоїк

Тему би варто було перейменувати на "Окупація України"

• Подобається Подобається x 1
  6. Lutra

Lutra Well-Known Member

ГЕРОЯМ СЛАВА!

7. Romko

• Подобається Подобається x 12
  8. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 4
  9. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

10. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Якщо це Третя Світова, то хто, на вашу думку, буде в Антипутінській Коаліції і хто буде в Путінській?

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

союз тітушок

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

В путінській буде Обама. Всі інші хто де. США дуже втратили позиції в світі. Прийшов час надолужити... Як версія?

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ніяк
    Коли там президентські вибори в США?

• Подобається Подобається x 1
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Відстій.

15. Romko

Михаил Касьянов @MKasyanov

США и Канада прекратили взаимодействие с РФ в рамках G8, их послы покинули Москву. Обама начал консультации в НАТО. Самоизоляция РФ началась

• Подобається Подобається x 2
  16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Беркути рвуться в бій за Україну о_О

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

З великою долею ймовірності можна стверджувати що третя світова відміняється, а Путін влип.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

вже почав бути?

Послы США и Канады покинули Москву, - экс-премьер РФ

Послы США и Канады покинули Москву, чем прервали сотрудничество с Россией в рамках подготовки к саммиту G8, который должен пройти 4-5 июня 2014 г. в Сочи. Об этом в своем Twitter сообщил экс-премьер-министр Российской Федерации Михаил Касьянов.

"США и Канада прекратили взаимодействие с РФ в рамках G8, их послы покинули Москву. Обама начал консультации в НАТО. Самоизоляция РФ началась", - написал Касьянов.

---------- Додано в 13:10 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

ви так із-за Беркута?:)))

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Garmazhapova:
    Немало народу пришли на экстренный антивоенный митинг в Санкт-Петербурге.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ----------

Просто відчуття таке складається тон такий відчувається в інформпросторі. Коротше нічого конкретного, інтуїція.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Екстремісти-бандерівці! "Правий сектор" вже в колисці революції!

а де твій аватар? :)