ТрамП

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, Nov 9, 2016.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хочу додати дещо про вибори Януковича. Треба не забувати, що ригі - це гарно організована банда, яка здатна на виборах добре спрацювати на результат. Не жаліють великих грошей - це одне, а ще й ніхто не сачкує.
    Я пам"ятаю, як газета "Черноморка" в Криму перед другим туром виборів в 2010р проводила опитування в маленьких містечках Криму - за кого підуть голосувати. Це відео треба було бачити!Старі люди, зовсім бідні, може, і неписьменні, з бідних домівок з ракушняка, всі як одни казали що "за Януковича, чи Якуневича, чи Якуновича..." шо попало, аби не Тимошенко. Значить, гонці регионалів повідомили всіх до одного в маленьких селах і містах, де телевізорів могуть не бачити, за кого треба піти і піти обов'язково. Де приплачували, де загрожували головам сільрад або керівникам закладів...що завгодно, аби був результат.
    Оце в них не відняти. Як вони скажено раділи потім, скільки днів бухали!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В США нікого насильно не заставляли голосувати за Трампа. В тому і різниця.
    Багато і не голосували. Зараз в нього десь підтримка на 40%. Теоретично він це може змінити але не думаю що змінить. Маю на увазі в кращу сторону.

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це як дружити зі скаженою собакою. На практиці дуже тяжко. Але побачимо.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви сі там, у США сміяли з Порошенка, тепер ми сі посміємо тут з вашого Трампа.:)))

Правда, по великому рахунку, нікому з того не смішно.

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та смійтесь на здоров'я. Я сам буду з нього сміятись. Але дехто його буде ненавидіти. І це буде все не так весело. Я принаймні живу на острові де 90 з гаком процентів проголосувало за Клинтон. І тільки вісім за всіх інших разом з Трампом. Тому мені принаймні психолоґічно не буде тяжко. Більшістю завжди бути легше.

І то правда.

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Спочатку ті, хто спостерігав за беззубим президенством Обами (який свого часу відчув, яку струнку дримбати, щоб стати президентом), сподівалися на прихід когось рішучішого. На крайнях, хоча б Гілларі. Не вийшло. Тепер будуть жити сподіваннями, що після Трампа прийде хтось кращий (Трамп також прикинув, яку струну дримбати, щоб прийти до влади). Але політики - люди дуже ушлі. Тому наступний президент також прийде до влади на якійсь різновидності популізму. І знову думаючі люди пороззявляють роти - як таке могло статися?

А воно до того йде. Якщо не за наступним разом, то через раз - майже напевне.
    І все - через користування загальним виборчим правом і для розумних і для зовсім нерозумних. Яких у кожному суспільстві більше.
    У тридцяті роки навіть розумним та практичним німцям голови задурили.

7. iso

iso Well-Known Member

Схоже, так і буде. судячи по тому, кого Трамп висуває на посаду держсекретаря Рекса Тілерсона (до речі нагороджений Путіним орденом дружби за зміцнення співпраці в паливно-енергетичному секторі) і на посаду радника з національної безпеки Майкла Флінна, теж друга Путіна. Якщо сенат затвердить - можна лише гадати, як повернеться політика щодо України. ..

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Sens. Schumer and McCain used to have a lousy relationship. President-elect Trump has changed that.

Наш сенатор Шумер і МКейн мали погані відносини. Через Трампа вони стали друзями. І будуть разом розслідувати вплив Раші. А ви пишете що Трамп це зло. Він усіх помирить. І Америку помирить. І Україну помирить. І мене помирить. І Миха помирить. І навіть цей форум помирить що ще вчора було нездійсненною мрією. :)))

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп вже кричить про нові атомні перегони. А завтра буде кричати протилежне. А після завтра ще щось. Він кращий від Кісельова і Жириновського разом узятих. Ще й президент. Як довго дружба з такими людьми тягнеться? Йому на всіх насрать. Окрім себе. Себе він любить дуже сильно. Тому одягайте ремені безпеки. Ми скоро полетимо невідомо куди.

10. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Якась мавпа з гранатою цей ваш Трамп, їй бо...

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та ні типовий підприємець. Підприємці як кляса найгірше надаються на державні посади. Гірше чим моделі або популярні співаки. Змалечку за Трампа думали інші. Він тільки грав роль. Тепер він на посаді де потрібно думати а він не вміє.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді зіграє. Не звикати.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як Савченко?

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Cавченко не трож. Всі знають хто вона і ФСБ і СБУ, але ніхто не рухає, всі просто спостерігають.
    Савченко хуже Трампа.

• Смішно Смішно x 1
  15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Не впевнений. )

16. medwedo berlogsoni

Тільки цитата (Сергій Пархоменко, Росия, Ехо Москви):
    Интервью / Сергей Пархоменко

Тут мені, як поліглоту з відносним знанням аж двох мов (крім укр. і рос.), прийшло в голову німецьке значення слова Трумп:
    В німецькій мові вимовляється "трумпф". Очевидно, предками Трампа по батьківській лінії були німці, які мали прізвище Трумпф, що означало "козир", але потім, по американській традиції для простоти те важке для вимови "ф" в кінці прізвища відкинули. А генетика залишилася.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. medwedo berlogsoni

Доповнюю. Ну, а кому цікава етимологія слова Trump, може почитати Trump (card games) - Wikipedia
    Скажу лише, для тих, хто не володіє язИками, що це слово бере початок від Тріумф.
    От такий от "тріумф" загального виборчого права в США.

18. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Представитель Трампа истолковал его слова о наращивании ядерного потенциала США

Трамп заявил, что получил письмо от Путина

Обама подписал закон, ограничивающий военное сотрудничество с Россией

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так це ж не нове. Трамп щось говорить, потім хтось говорить що він мав на увазі інше. Наприклад про атомну зброю для Японії і П.Кореї. А що він буде робити ніхто не знає. Він наслідує Путіна в цьому. Ніякої стратеґії тільки тактика блефу. Постійного і не передбачуваного.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Tags:
а де твій аватар? :)