ТрамП

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, Nov 9, 2016.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Урізання в правах за подібними критеріями практикувалось Гітлером, Лєніним і Сталіном. Я не винен що у вас щоб ви не будували виходить колгосп. Тому доведеться нагадувати. Бо більшовики саме цим шляхом і йшли. Як і нацисти. Не підходить в "наші" ідеальні критерії - позбавити прав. Потім у концтабір на перевиховання. Колгоспники не мали прав на виїзд, паспортів. Вже забули? Буду кожен день нагадувати.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Загляніть краще на тему про Саакашвілі. Там я дав цікаве посилання.

Про те, що нинішнє виборче законодавство недосконале, Ви по суті нічого заперечити не можете. Переходите на другорядні речі.
    А що можна було б зробити, які закони прийняти, щоб президентом обирали якщо не найкращого серед громадян, то хоча б секондбеста, Ви не говорите. Хай буде так як є - так у Вас виходить.

Можете вчепитись до того, що українського слова секондбест не існує. Я дозволяю.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гітлер прийшов до влади законним шляхом. Він був обраний на вільних і чесних виборах.
    А якби закони були трохи інші, то можливо, його б і не обрали.
    Так що приклад із Гітлером - мимо.

Гінденбург законно назначив Гітлера рейсхканцлером. Згідно і демократичними законами Німеччини.

Last edited: Jan 13, 2017
  4. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Порозумітись в чому?

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви постійно згадуєте гречку. Тобто визнаєте що в Україні держава неспроможна забезпечити законність. І в той же час пропонуєте дати державі можливість позбавляти громадян прав на основі якихось примхливих критеріїв. Тобто замість того щоб боротись із корупцією Ви пропонуєте їй надати бонуси. Гречко голосувальники і далі будуть голосувати і "екзамени" будуть здавати оптом. А ось Вас голосу позбавлять. Як і тих хто голосує "неправильно". Досить стати на цей шлях щоб це все стало не можливим до виправлення без крові. Не доросли Ви до демократії ось у чому біда.

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Всі ці націонал-соціалістичні маразми латиніних які пропаґує Мєдвєдь вже давно набридли. Тим більше у всіх темах. Тому не очікуйте що їх сприйматиму серйозно. :)))

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

При народженні надається право на громадянство. Від цього права можна відмовитись. Хоча багато держав цей процес ускладнюють. Але здебільшого це можливо. В США недавно це ускладнили. Для того щоб мати можливість карати потенційних терористів\фундаменталістів народжених в США. Іноземці мають більше пільг для захисту. Вони затримуються як іноземні солдати. А громадяни за зраду. Що здебільшого смертна кара. Раніше вихід з американського громадянства був легшим і подвійне громадянство здебільшого не дозволялось.

8. manur

manur Well-Known Member

Ну, то зовсім інша пара валянок. Але, громадянином певної і конкретної країни людина стає з самого народження.:pardon:

• Подобається Подобається x 1
  9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Як писав вище можна відмовитись. Хоча за це потрібно поборотись. Деколи довше чим за отримання. :)))

Але реальні права отримують із досягненням повноліття, як і обов'язки.

10. manur

manur Well-Known Member

І на що то впливає?

Ви є власником авто. В будь який момент ви це авто можете продати і придбати інше. Але, поки ви цього ще не продали, ви є його власником. Фертик....

Я ТАК гадаю)))

• Подобається Подобається x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Наприклад дитина народилась в США від матері громадянки США і батька підданого чи громадянина Королівства Данії (не знаю що у них там конкретно). Матір померла батько виїхав назад у Данію. Там виросла. Формально при досягненні повноліття вона може стати громадянином США і американське законодавство може його так розглядати. Але якщо йому то до дупи то він буде громадянином Данії і мати це все десь. Насправді йому доведеться подавати документи щоб стати повноцінним громадянином США. Тому це все не так чорно-біло. Багато різних юридичних колізій може бути.

12. manur

manur Well-Known Member

Здався.... я... Як там в США з тим - направду не в курсі. Я говорив - як воно в нас.

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В Україні вже голосують від народження? :)))

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Та і в Вас. Я народився в Україні але українським громадянином ніколи не був. Потрібно податись на українське громадянство щоб його отримати.

15. manur

manur Well-Known Member

Новонароджену дитину реєструє РАЦС, який є державним (а конкретніше - держави Україна) органом.

І, якщо раптом зразу після того трапиться перепис населення, то отого манюнького/ку вже перепишуть як громадянина України.

16. manur

manur Well-Known Member

Я чиїм були?

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

США

18. manur

manur Well-Known Member

Ну, значить, малисьте файних і мудрих батьків, які файно то оформили.

Ще один приклад мені в голову щойно впав :

Коли хлопець ще не має 16 літ, він ще й паспорта не має, не кажучи вже про право голосу.... а військомат вже його на медкомісію кличе, аби знати, який в нього (військомату) резерв в рекрутах.

Гейби людина (той хлопець) не була б громадянином Вкраїни, то нашо б той військомат мав би го рухати?

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Так, але реальні права отримає тільки при досягненні повноліття.

Дитина може народитись від батьків із різними громадянствами і виїхати. І фактично ніколи українським громадянином не бути. Це не завжди працює автоматом.

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ви вважаєте що можна знайти лоґіку в подібних речах. )

Tags:
а де твій аватар? :)