ТрамП

Discussion in 'Політика і політики' started by Hyligan, Nov 9, 2016.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

Учіть англійську. Чудовий матеріал і стимул для вивчення англійської.

• Корисно Корисно x 1
  3. medwedo berlogsoni

Цікаво, що про дже'рела пишуть, не виказуючи навіть стать джере'ла (чоловік чи жінка).
    Для цього в тексті використовують слово s/he (тобто, she або he)

4. medwedo berlogsoni

Коротше кажучи, "неправедна поведінка Трампа під час перебування в Росії (дівчата і все таке) дала російським властям (забув, як буде українською) можливість зібрати багато цінного матеріалу для подальшого шантажу ( якщо виникне потреба ) Трампа. Під матеріалом мається на увазі не лише візуально-аудіальний, але й, перепрошую, біологічний.

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

З чого вже знущаються в США так це із епізоду де Трамп зняв номер де зупинявся Обама із дружиною і заставив повій пісяти одна на одну. Але це все другорядне насправді. Секретні домовленості із іноземним урядом, ще й недружнім це вже дуже серйозно. Думаю що буде розслідування. Ґеніальний Трамп також зумів посваритись із розвідками. Думаю що йому буде дуже весело.

7. medwedo berlogsoni

8. medwedo berlogsoni

Кремль заперечує наявність у нього брудного компромату на Трампа. Йеґотамнєту.
    Хто б сумнівався.

Russia dismisses Trump dirt claims as nonsense

ЗІ. Якщо про це говорить Сіенен, то це вже не вкид і не фейк.
    Intel chiefs presented Trump with claims of Russian efforts to compromise him - CNNPolitics.com

Last edited: Jan 11, 2017
  9. medwedo berlogsoni

Сіенен говорить, що ноги компромату на Трампа ростуть із МІ6, англійської розвідки.
    Дещо із того крутилося ще з минулого літа, але доповідачі спецслужб США вирішили включити в доклад дещо лише після того, як переконалися у достовірності (адже, якщо розібратися, це не жарти).

посилання на сіенен дано в попередньому посту.

До речі, тут мова йде про британського "he", значить, якийсь мужик.

10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Трамп також зробив свою першу пресконференцію із запереченням і засудженням поширення документу який я тут виклав. :)))

Далі я не слухав. Слухати Трампа зранку немає бажання. Перегляну ввечері. )

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Він колишній співробітник. Має добру репутацію в розвідувальних колах. Був найнятий деякими республіканцями а потім демократами для вивчення зв'язків Трампа із Рашою під час виборної кампанії. Суд у той час заборонив ФБР проводити деякі розслідування щодо Трампа. Тому була необхідність проводити приватне розслідування. Так це досить серйозно. Але я особисто не можу ґарантувати достовірність цих фактів. На мою думку повинне бути проведене розслідування спецслужбами. Конґрес може таке призначити. Побачимо як воно буде.

12. medwedo berlogsoni

13. medwedo berlogsoni

Я це прочитав і в основному зрозумів. Також вважаю, що потрібно буде накопати достовірних фактів. І, думаю, копатимуть. На Заході це люблять робити. Точніше, вважають життєво необхідним.
    Це Вам не російське "а был ли мальчик?". Якщо "мальчик был", то доведуть це з великою достовірністю.

14. medwedo berlogsoni

Російський економіст Ілларіонов наводить на ЕхуМоскви один абзац з докладу з перекладом на російську.
    Блоги / Андрей Илларионов: Взятка на 10,5 млрд. евро? Путин и Сечин подарили Трампу 19,5% акций «Роснефти»?

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Подивився трошечки пресуху того трамп-трарарампа... ше цікавіші часи наступають, курва.

16. prius

prius Well-Known Member

Мені здаєтся що кацапи мутять воду з Трампом і Клінтон щоб лапати в цій воді рибу,щоб в штатах почались внутрішні проблеми і їм буде не до кацапів

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вороне, у мене є докази, що ви особисто спілкуєтесь з Трампом:

Трамп відмовився продавати бізнес: віддасть у сліпий траст

• Смішно Смішно x 1
  18. prius

prius Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та шось не дуже видно, щоб спілкувався з Порохом....

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

В цьому є одне але. Сьогодні Трамп так і не сказав "ніхто з моєї команди з кацапами не зустрічався". Він також постійно перескакує із Раші на Китай коли йдеться про комп'ютерні напади. А те що і як говорить Трамп кацапи не мутять. Якщо він виглядає підозріло значить щось там є, в незалежності від правдивості інтернетного джерела. Так завтра він може сказати що він не курив Рашу, або що він ніколи не мав сексу з цією Рашею. Але якщо він виглядає як брехун то скорше що є брехуном.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
Tags:
а де твій аватар? :)