да пребудет с нами! ура! не ну должен же был хоть кто то отреагировать адекватно..Ортодокс,я дико извиняюсь если неправильные слова) вроде при поздравлении иногда надо кодовые слова знать..я не знаю но все равно спасибо
Вы, случайно, с кодировкой от алкоголизма не путаете?) Не надо никаких кодов. Будьте естественны - радуйтесь от души, а не по команде и усё будет пучком. :rose:
Мій кум вже купу літ займається східними єдиноборствами... Для себе... Він є християнином,греко-католиком. Хоч це і не заважає йому пропустити через себе вчення Дао... Взагалі...я багато в чому з ним погоджуюсь. Скажім,що знак хреста,перед молитвою - це своєрідний ключ,що відкриває нашій свідомості двері...канал...для спілкування з Вищою сутністю. Це для тих,хто Вірить і молиться. Ще,колись він озвучив одну думку... Віра - духовна їжа людини. А релігія...храми...служителі храмів...священники,жреці,мулли,раввіни - не що інше,як прибори для споживання тої їжі... І більш нічого. І,кожен з нас,що живе тут,на Землі,споживає ту їжу так,як підказує йому його єство,темперамент,виховання,місце народження і тепе. Віруючих людей...наголошую...людей,що ВІРЯТЬ в Бога...незалежно від релігій,об'єднує одне - ВІРА. В Бога. А роз'єднує якраз віра в церкву,конфесію,релігію. Ще раз кажу - релігія - від людей. Віра - від Бога. І абсурд зневажати людину лиш тому,що вона користується не виделкою,а паличками.
А,о чём можно говорить с Высшей сущностью? Вот такой я,Хотя Вижу .что Вы прийдёте на помощь и поможете понять.Если хотите. «Счастливы осознающие свои духовные потребности, потому что им принадлежит небесное царство.Вы это имеете виду?или не только?
Кто верит в Магомета, кто - в Аллаха, кто - в Иисуса, Кто ни во что не верит - даже в черта,http://www.youtube.com/watch?v=sLqwquPa8Tc&feature=related
Значицця харкнути на кілька мільярдів людей - показова риса істинного християнина і віруючої людини? Віра в Бога - універсальна. А релігії - звичайна політика. Намагання невеликої купки хитріших паразитувати на Вірі мільярдів. Але так було,відколи існує людство.