Східна Україна-7

Discussion in 'Політика і політики' started by Hase, Jul 3, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Ж/д вокзал, эстакадная развязка на фото. Справа до 1 км пивзавод, парк и гостинница, Украина, кажется. Слева сзади от точки съёмки пару домиков несчастных и высотки, за которыми Ворошилов на коне... Если правильно помню... :uaflag:

• Подобається Подобається x 2
  2. ollan

ollan Well-Known Member

Спасибо.:give_rose:

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:47 ----------

А огонь на видео ведётся из жилых кварталов, промзоны или с границы города?

Я чего так допытываюсь. Хочу на одном форуме это видео разместить и не хочу оконфузиться.

3. Moskal Charivnik

Только на ходки пролетарское происхождение. Особо на Донбассе, ага... Хоч вор и насильник, по всем понятиям "козёл", зато енакиевский, родная кровинушка. ТЬФУ!!! :crazy:

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:52 ----------

Могу ошибаться, но кажись район называется "пролетарский" - Элика лучше знает, я дальше пивзавода в тех трущобах не бывал. А вообще Луганск перемешан(как показалось), кроме центра тяжело как-то отделить промзону от жилых массивов(про окраины-новострои я не говорю, конечно...)

4. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Губарю не в западло с такими отбросами обниматься? А, я забыл, он же сам ховно, причем дебильное. Вглядитесь в лица Витязей Русских, плять, дидываивали. Губарь вообще такое несет, хоть святых выноси, придурок.
    http://www.youtube.com/watch?v=R2GJn_l2Yf8

• Подобається Подобається x 7
  5. bayard

bayard Дуже важлива персона

Отчет о поездке.
    Наше разочарование отелем, в котором отдыхали иключительно граждане РФ и немного Украинцев постепенно переросло в драйв).

• Подобається Подобається x 11
  6. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Из жилого квартала.

В сети есть много инфы о событиях в Луганске...

http://versii.if.ua/novunu/meshkant...ymayutsya-opolchentsi-lnr-eksklyuzivni-video/

У Луганську бойовики розстріляли карету «швидкої». Загинув 32-річний водій (фото)
    http://dyvys.info/kryminal/u-luhans...-shvydkoji-zahynuv-32-richnyj-vodij-foto.html

---------- Додано в 21:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:00 ----------

Да.

• Подобається Подобається x 4
  7. GeraST

GeraST Well-Known Member

Нет! В моем квартале электричество появится не раньше 15.07, вода к 20.07, газ вроде уже пошел, а с внучкой в 1,5 года без воды и электричества совсем не камильфо. О месте своего пребывания и людях Днепропетровщины и Харьковщины, что дали мне и моей семье приют, напишу отдельно, сейчас только могу сказать только одно: народ Украины, это отличный народ!!!! :uanew:При этом этническая принадлежность не имеет значения, сталкивался: с армянами, евреями, грузинами, русскими (которые в основной своей массе, на сейчас, люто ненавидят путлировскую рашу) и конечно украинцами. С таким народом хочется жить.

• Подобається Подобається x 12
  8. bayard

bayard Дуже важлива персона

друзья, а у кого есть какие-то данные по кол-ву выехавших из Донбасса и Луганска в РФ?
    сколько выехало в украинские города?

• Подобається Подобається x 1
  9. Moskal Charivnik

У госпогранслужбы, только не дадут в целях избежания паники и спекуляций И данных не надо:

https://www.youtube.com/watch?v=GkGS9imhfXk

• Подобається Подобається x 5
  10. ollan

ollan Well-Known Member

У моего напарника жена из Краматорска. Месяц назад ездила туда отца хоронить, масса впечатлений.
    Сегодня созванивалась с сестрой. Повреждённые коммуникации ремонтируют, обещают в кратчайшие сроки сделать. Военные поставили полевые кухни и готовят еду для жителей. Народ, в основной массе, доволен, что весь этот ад закончился.

• Подобається Подобається x 7
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я от собі подумав, а чи не був це ієзуїтьський задум Путіна принизити Україну?

Поставити на чолі сепаратистів реконструктора Гиркіна, масовика-затійника Губарєва, "акулу пера" Бородая, ще там якихось МММщиків, опудал, яких мало, але в сподіванні (путінському), що ці опудала очолять сеператизм і захоплять якщо не всю Україну, то добрий шмат Південно-Східної України?

І потім в своїй пропаганді без кінця тикати українцям, що їх опудала перемогли?
    Мовляв, куди вам без Рассєї великої...

Адже "іже херувими", що тут періодично з"являються на шляху до бані, майже поголовно тикають: 23 роки самостійності, що получили, нічого не можете, і т.д, і т.п.

12. UNIA

UNIA Well-Known Member

Разумеется рассчёт был на неспособность организовать сопротивление и хаос, а для "предотвращения геноцида и гуманитарной катастрофы" - ввод войск.

Чем больше бандитов "щемят", тем меньше шансов для развития такого плана.

• Подобається Подобається x 3
  13. Sivanmy

Sivanmy Well-Known Member

Уже не верю:)

14. Petrov

Petrov Well-Known Member

Ksukram, как у Вас дела? Город возвращается к мирной жизни? Люди довольны освобождению?

15. prius

prius Well-Known Member

Як ще можна гірше принизитись з президентом бандитом недоучкою,азіровим прем'єр міністром який двух слів на державній мові зв'язати не може,міністр оборони з чужим громадянством,партия ПР,і т.п. скажіть куда нижче ще можна впасти,добре що народ ціною свого життя зніс всю ту нечисть

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Гера, мы с нетерпением ждем..
    Удачи вам.. :uanew:

17. Hase

Hase зайчик

bayard, Ну, ви даєте:))) Навіть прапори брали:)))
    А я також була з сімєю у Туреччині. Колись років 10 тому у цьому готелі були лише європейці і десь колись росіяни. Тепер 80% - рускі, трохи українців і казахів. Я належала до німців, оскільки мій чоловік німецькомовний. Тому лежачи на ліжаку якось на пляжі, поки говорила німецькою росіян це не цікавилo, а як тільки перейшла на галицьку-українську:haha:, так одразу, як і ви казали - ТИШИНА. Мій чоловік, пріколіст, вивчивши за останні місяці нове слово, голосно кричить з акцентом у цій тишині:"Правий сектор! Всім привіт".:haha: Через 5 хвилин пляж був практично до 100% знову європейським. Шкода...мені треба було якось візитку яроша видрукувати.

• Подобається Подобається x 6
  18. Персі

Персі La mafia è immortale!

Лавров грозит Украине ядерной бомбой в случае нападения на Крым (с)

От дурні москалі )))

---------- Додано в 23:46 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Знайомі недавно повернулись з Чорногорії, те саме розповідають. Хочете, аби на відпочинку москалі обходили десятою дорогою - беріть з собою побільше української символіки )

19. zet

zet Дуже важлива персона

Точно фашисты...

09.07.14 23:31 Террористы, угрожая расправой над родителями, заставляют детей собирать разведывательную информацию.

А вот и перечисленные здесь пункты начинают сбываться, пора удирать из Донецка...

09.07.14 23:26 В Донецке боевики снимают всех мужчин с поездов и отправляют "на фронт"
    http://censor.net.ua/news/293223/v_...seh_mujchin_s_poezdov_i_otpravlyayut_na_front

Last edited: Jul 10, 2014
    • Подобається Подобається x 3
  20. Hase

Hase зайчик

Німеччина надасть 2,5 млн. євро для допомоги звільнених міст Донбасу
    Німеччина виділить 2,5 мільйона євро невідкладної фінансової допомоги для України з метою підтримки та відновлення міст, звільнених українськими силовиками з-під контролю озброєних угруповань проросійських сепаратистів.

Про це 9 липня повідомляє "Німецька хвиля".

Як зазначається у короткому повідомленні міністерства закордонних справ Німеччини у соціальній мережі Twitter, допомога, яку призначено для Слов'янська, Краматорська та інших міст Донбасу, Україна отримає дуже швидко.

Міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр заявив у Берліні, що допомога, зокрема, призначена для підтримки внутрішніх біженців в Україні.

"Люди у східній Україні потребують чітких сигналів того, що вони нам не байдужі", - цитує слова Штайнмаєра
    http://www.5.ua/svit/item/388553-ni...ist-donbasu?utm_source=rss&utm_medium=twitter

• Подобається Подобається x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)