Східна Україна -6

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Jun 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

В Дніпропетровськ? Лише замаскованим зрадникам-бандитам.

---------- Додано в 23:08 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Та ми тут не маємо сумніву, що обстріл мирного населення в провокативних цілях ведуть терористи... горіти їм в аду! Навряд хто стане заперечувати...

• Подобається Подобається x 3
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колєга мій записався в добровольці, вчора відбув в Київ на полігон. Три тижні підготовки, і "на фронт". Правда каже хто не готовий, то залишають на повторне навчання. Завтра подзвоню запитаю як він там...

• Подобається Подобається x 6
  3. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Я эту "армию Юго-Востока" на фейсбуке иногда просматриваю, что там пишут. Люди, одержимые патологической ненавистью к Украине и всему украинскому.
    И я Вам могу уверенно сказать, что они и не патриоты России. Человек, свою страну любящий, не станет унижать и презирать чужую страну, не станет издеваться над любовью другого человека к своей стране.
    Там нет ничего доброго, только ненависть и жажда разрушения.
    И еще, почитав ватные форумы, я убедилась в том, что им непонятен патриотизм украинцев, непонятна любовь к своему флагу, гимну, гербу. Непонятно, и потому пугает. Потому они и охотно верят в выдумки о фашизме. И думаю, что в глубине души они завидуют, как завидует влюбленному человек, не знавший любви.
    Их рассуждения о "нашей национальной безопасности", "геополитических интересах", "экономическом суверенитете" и прочее - это не любовь к Родине. Это боязнь потерять сытое спокойное существование.
    Не случайно ведь у них Россия - это путин, а путин - это стабильность. Стабильность и страшно потерять.

• Подобається Подобається x 7
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Все може бути. Я не думаю, що сепаратисти не мають своєї...як би то сказати...агентурної сітки по країні.

5. Kovalenko

Ось кого можна без сумнівів на палю... Нове покоління мерзоти...

• Подобається Подобається x 1
  6. Dockua

Dockua Well-Known Member

Если вас смущает дата регистрации, не партесь, я на Львовском форуме уже больше месяца.

7. Mathilda

А по Вашей ссылке - какая-то "сверхсекретная лаборатория "армии Юго-Востока" - такое впечатление от просмотра, что эти люди, помимо всего прочего, еще и тяжелые наркотики употребляют. Полный неадекват.

8. Bastard

Bastard Well-Known Member

Для них любов до своєї держави - це ненависть до іншої.

• Подобається Подобається x 4
  9. Mathilda

Спаси и сохрани его, Господи.

• Подобається Подобається x 6
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Саме цікаве шо від Півдня вони отримали дірку від бублика, а все-рівно Південь всюди фігурує.

11. Kovalenko

12. Dockua

Dockua Well-Known Member

Лузер имелось ввиду - человек не в теме на этом форуме, как то так...

13. Wili

Wili Well-Known Member

сподіваюся ситуація виправиться значно швидше і ваш колєга на "фронт" не попаде, але думається мені що в цьому регіоні періодично будуть вилазити всякі уроди і робити нам проблеми.

• Подобається Подобається x 2
  14. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

• Подобається Подобається x 5
  15. mrochkizm

Мені про них стало все зрозуміло ще декілька місяців тому - коли вони відкрито писали, що треба побільше 200-их, аби Росія ввела війська. Вдумайтеся!!! Ці люди, без серця і без совісті, ці манкурти (бо Батьківщини в них нема, їх Батьківщина - спочилий в Леті СРСР) вже тоді були готові цинічно та холоднокровно вбивати своїх співвітчизників, аби лише сюди прийшли російські війська! Нелюди вони. Просто нелюди.

---------- Додано в 23:20 ---------- Попередній допис був написаний в 23:19 ----------

Так, я повністю згідна - Ахмєтка спонсорує терористів, хоче стати королем в автономному Донбасі. Цього діяча варто не просто за грати кинути, а просто нейтралізувати. Один з найбагатших і найжахливіших ворогів України.

• Подобається Подобається x 5
  16. Dockua

Dockua Well-Known Member

Как показывает реальная действительность никто не верит в обстрел мирных жителей Донбасса силами террористов кроме "свидомых". Про мнение Львовского форума честно говоря я не сомневался.

17. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Не,ну тем на форуме много, "не в теме" - это не лузер, во Львове говорили раньше "пассажир", или ты что имеешь ввиду? Как там Базилио говорил "Ты меня не путай!". Ты по-проще: чей Крым ответь(с) и всё сразу ясно! А то может порядочные Люди тут зря время тратят :crazy: с полным правом дописываю :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  18. Dockua

Dockua Well-Known Member

А вы думали что за ДНР воюют только профессиональные рашисты? На счет неадеквата сомнения...

19. Kovalenko

А ось пряме підтвердження, заява самого Ахметова:

http://www.5.ua/ukrajina/politika/i...rahne-myrnoho-vyrishennia-konfliktu-na-skhodi

"Я глибоко переконаний, що ми зобов'язані знайти мирне рішення. До мирного рішення ми маємо прийти лише за столом переговорів, а не за кермом БТР, із кулеметами та гарматами"

"Донбас у біді. На Донбасі ллється кров. Руйнуються міста, руйнуються селища, руйнується інфраструктура. Але найстрашніше - страждають і гинуть люди. Донбас має потребу у мирі. А в Києві говорять, що ніколи не сядуть за стіл переговорів із терористами. Так що ж тоді виходить, війна має тривати вічно?"

Остання фраза - відповідь на всі без виключення сумніви: зрадник!

20. mrochkizm

?
    Вам групу Краматорська знову зацитувати? Пошукайте в темі, я викладала дописи. Тут і з донбасу безліч форумлян пише.

• Подобається Подобається x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)