Східна Україна -6

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Jun 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

"Віджаті" - частіше, щоб кудись переправити та продати... Деякі "віджимають" на запчатини... Це більше бізнес, а не бажання поїздити по Донецьку.

А Ви можете пояснити, як і куди виїхало 700 тис. людей? Уявляєте маштаби?
    Навіть з невеликого Слав*янска, де йдуть бої, виїхали не всі, далеко не всі... (((

• Подобається Подобається x 1
  2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Забрал бог тварь, и хрен с ним. Побольше бы таких завернулось, мир чище был бы. "Население вырезают"... Паскуда.

• Подобається Подобається x 3
  3. Wili

Wili Well-Known Member

Почему все ватники так боятся «правосеков»

А знаете почему все ватники так боятся "правосеков", ждут этнических чисток, массовой резни и уничтожения всех подряд? Обстрелов из артиллерии по городам? Бомбардировок и испепеления? Концентрационных лагерей для просто "подозрительных", пули для "открыто несогласных". Мощного репрессивного механизма. Виселиц на улицах...

Да просто потому, что сами бы они делали все именно так!

Что, кстати, и подтверждают на Донбассе. Всех, кто не нравится - избиваем и берем в заложники, остальных "врагов" - убиваем на месте.

Они представить себе не могут, что "революция" - это не обязательно "революционный террор", что победа в войне - это не обязательно уничтожение всех подряд. Что возрождение национального самосознания - это не обязательно этнические чистки...

Петр ОЛЕЩУК

• Подобається Подобається x 8
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

Ого. Знайшла статтю, львівський форум - то Дівочі посиденьки, "жіноче" відгалуження нашого ЛФ (для тих, хто не знає).

На Львівському форумі обговорюють ставлення біженців зі сходу до Львівян:

"Дівчата, маю розказати вам яка наволоч, бо зійду з розуму від напруги.
    Знайома моїх знайомих попросила мене дати пожити в квартирі сім'ї з Донецької області. Я їх зустріла на машині, нагодувала, дала ключі від квартири і поїхала ( я живу в іншому місці). Через кілька днів захожу , їх не було, вони вийшли за пивом ( як потім виявилось), на столі був ноутбук відкритий і там лист. Я прочитала- люди ж незнайомі, малолішо. Мене до сих пір тіпає, як згадаю. Господи, шо то за люди???? Як можна бути таким в час , коли війна іде???
    Там було про те, що я лохушка і взагалі бандери-лохи, їх можна розводити , бо вони наївні, що вони тут живуть в центрі як сир в маслі, все їм бескоштовно . Автор прикалувався з нашої вимови, розказував, шо классно би було покликати сюди путлєра і вигнати нас зі Львова. Бо у Львові реально круто- Европа. І щоб "пацани" не боялись сюди їхати - лохи все влаштують.І було б класно мою квартиру собі забрати. І ще купа-купа всього, що я не буду переповідати, бо зараз ще приб'ю когось через нерви.Потім вони прийшли і в нас була розмова типу - "Слиш ти овца, я те щас"
    Коротше, викликала я свого знайомого і відвезли ми цих сраних біженців на вокзал. Я купила квиток їм на поїзд до Вінниці і посадила у вагон.
    Господи, я не хочу щоб таке бидло жило в моєму місті. Хай краще думають, шо ми бандери людей їмо.Я не хочу більше допомагати ніяким біженцям з Донбасу, ні нормальним , ні ненормальним. НІЯКИМ. Вони привозили тітушок на майдан, вони покликали війну в Україну, Через них мої друзі мають воювати на Сході.
    Хай їдуть хоч на Марс, хоч в Москву.Хай несуть відповідальність за свої вчинки- може хоч тоді розуму навчаться."
    http://posydenky.com/showpost.php?p=1913837&postcount=2255

Через отаких-от "біженців" нормальним людям стане важко розраховувати на допомогу :sad: І це вже не перший інцидент, про який читаю.

• Подобається Подобається x 6
  5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В Донецке народу поменьшало, насколько трудно сказать, потому что многие уезжают на Азовское море и возвращаются, тем более что маршрутки и электрички в южном направлении ходят без проблем. Но все-таки наверно 100 тысяч выехали в другие области Украины, Россию и Крым. Разъехались гастарбайтеры, многие предприятия не работают. Маршрутки даже утром ходят полупустые, троллейбусы забиты неугомонными пенсионерами. Рынки работают, что интересно на рынке недалеко от моего дома в спальном районе, количество продавцов овощами и фруктами увеличилось, хотя покупателей немного. Дончане конечно не прогуливаются как раньше, но на бульваре Пушкина встречаются мамаши с детьми и пенсионеры.

6. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

їх треба неодмінно фотографувати і викладати в одну тему з описом "подвигів"
    інакше виглядає як:
    1. страшилка
    2. пропаганда
    3. наклеп
    4. провокація

7. mrochkizm

Згідна, але цій форумлянці я довіряю на 100%.
    Знаєте, отакі от екземпляри, які описані в наведеному дописі, фактично є тими вівцями, котрі всю отару псують (переповідаючи приказку). По перше, відбивають у людей бажання допомагати, по друге, імідж Донбасу, і так доволі негативним, псують ще гірше.

• Подобається Подобається x 2
  8. ollan

ollan Well-Known Member

Не согласен с Вами. В основном - нормальные люди.

По поводу рыжей, я солидарен с вашим мнением.

9. Опа сколько сепаратистов то на украинском Донбассе,,,, русские перешли границу? Кремль атакует? может все таки глаза откроете на правду? или это опять кисель тв?
    http://www.youtube.com/watch?v=6HfOeWgeWBA

10. mrochkizm

Ми в курсі, що на Донбасі багато прихильників ДНР :) І в курсі, що багато вже включили задній хід, виправдовуючись "та я не знав, не хотів. не думав".

• Подобається Подобається x 3
  11. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Можу. По області. За кордоном Волновахи вже українська влада. В Запорізьку та Дніпропетровську області. Своїх я взагалі відправив на Полтавщину.

• Подобається Подобається x 4
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Ничего странного. Определённый процент идиотов среди населения никто ещё не отменял.

А вот Вы, точно тролль.:sad:

• Подобається Подобається x 5
  13. желаю там же и оставаться...

14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

В миллионном-то Донбассе около 1000 человек, которых свезли автобусами - это много? И не стоит забывать, что при этом служило аргументом поучаствовать в этом мероприятии.
    Особенно "порадовал" лозунг "Шахтеры возродят мощь Донбасса"... Шахтеров он немало рассмешил, они-то знают цену 1 т донбасского угля, в отличие от пушилиных, губаревых и прочего "бомонда"...

http://www.ostro.org/general/society/news/447198/

Last edited: Jun 18, 2014
  15. mrochkizm

А ще що скажете? :)
    що Ви бажаєте до нас донести?

16. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Серге Васильевич яркий представитель ДуНР. Просто красно солнышко. Каждый день встает и падает.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

все, решил откланятся?

18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Тілько-но ми з однією пані на форумі (в приваті) обговорювали саме цю проблему. От розбомблять Донецьк (з вірогідністю в 90%, бо бандити будуть обронятися до останнього патрону). Й поїдемо ми шукати роботу. Й що на нас чекатиме? З Донецьку? Хто скаже у вічі, а хто й промовчить. Але роботи не буде.

• Подобається Подобається x 2
  19. mrochkizm

Думаю, що питання роботи значною мірою визначається ще й загальним рівнем безробіття по державі, як не крути.
    З іншого боку, вакансії все-таки є. Навряд чи роботодавцеві залежатиметься на походженні людини, якщо вона є фахівцем у своїй сфері.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)