Східна Україна -6

Discussion in 'Політика і політики' started by mrochkizm, Jun 15, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Про санкции я первый написал, доверившись ЭХО.РУ, вроде вменяемый ресурс. Дальше пошли частности и разборы:sorry:

2. Wili

Wili Well-Known Member

Порошенко продлил перемирие на три дня

3. Коньъ Пегий

"Порошенко* согласился продлить прекращение огня на 72 часа. Это также позволит российской стороне провести соответствующую работу, освободить заложников и прекратить поставки оружия и боевиков", - сказал он. Источник: http://censor.net.ua/n291803

???
    Алиса в стране Чудес.

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пуйло програв Україну. Він буде мстити, але ключовий момент вже втрачено

Наші діти у шкільних підручниках вивчатимуть її як день цивілізаційного вибору України. Якого вже не можна відмотати, чи скасувати, чи відректися.

27 червня 2014 року.

День, коли Україна разом із Молдовою та Грузією офіційно прининили існування Радянського Союзу. Назавжди. А конкретно Росії Україна сказала: «Goodbye». Теж назавжди.

27 червня 2014 року Україна отримала офіційне свідоцтво про розлучення з нелюдом. Він 360 років гвалтував, убивав, знищував, забороняв, розстрілював, поневолював. Сьогодні ми отримали документ із печаткою, що ми – вільні. А його – відверто шкода. Він повірив у телевізор, який сам собі придумав. Там він і залишиться – з попелом великоімперських потуг, які з кожним днем все більше обростатимуть бактеріями розкладання.

Пуйло програв Україну. Так, він буде мстити за цей розрив. Він ще продемонструє всі свої найчорніші можливості. Але що б він не затівав – він прогавив ключовий момент. В Україні заснувалася й дала паростки нова ідентичність. Назву її європейсько-українська. Кожен день діяльності платних путінських найманців у геометричній прогресії зміцнюють європейську Україну. Небезпека від ображеного садиста стала найгострішою саме зараз. Але Пуйло уже програв війну цінностей. А цінності – це той ресурс, який неможливо проплатити з газпромівських рахунків. Європейсько-українська ідентичність перемогла. Її чекає надважка дуель із ретро-радянською чорнотою. Але я за це не хвилююся. Бо якщо молоде покоління сприймає сьогоднішній день як належне, як щось природнє й само собою зрозуміле – отже, Україна вже перемогла. Чорнота є найчорнішою яксамраз перед світанком.

Звісно, це розлучення аж ніяк не означає, що ми одразу вийшли заміж за багатого й заможного європейця. Але щонайменше це означає, що ми вирвалися з домашнього полону. Попереду нас чекає найважче – зализувати багатолітні рани. Так, ми травмовані. Ми надшарпнуті. Ми ліниві. Ми занадто слабкі, аби почати жити по-новому не лише на білбордах. Але в нас – гордо піднята голова і мандраж від величезного списку випробувань. Ні в кого ніяких ілюзій. Нас чекають болісні реформи. Режим економії у всьому.

Не всі це зрозуміють. Прихильники кишково-шлункового тракту далі будуть торочити про російську стабільність. Але за це я також не хвилююсь. Бо 27 червня 2014 року – день, коли кожен із нас почне боротися з самим собою. День, коли стартує неприємний процес вичавлювання з себе совка. Буде по-різному, і не завжди приємно.

Але є мета. Вона написана кров’ю. А це – зобов’язує взятися за розум. За зміну самих себе.

27 червня 2014 року.

Вся креативна, задерикувата Україна може заспівати українську народну-міжнародну: «Ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла».

Остап Дроздов

• Подобається Подобається x 7
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

А оно давно идет. Еще с Майдана. Одних урок выгнали, другие полезли. Только эти страшнее, это урки Саурона из Мордора.
    У нас сейчас контрреволюция к октябрьскому перевороту 1917, когда низ общества всплыл и плавает уже почти 100 лет. Наша задача запихнуть его туда, где ему место. Весь мир как-то научился держать в рамках эту отдельную ветвь человечества и мы научимся. Кстати, в свете происходящего меня стали посещать мысли, что Дарвин не был уж так не прав. Эта альтернативная ветвь человечества - орки таки, видимо, произошли от обезьяны.
    В Донбассе уже давным давно "Холодное лето 53". И лето тоже холодное.

https://www.youtube.com/watch?v=E15MawMWrNQ

• Подобається Подобається x 3
  6. GeraST

GeraST Well-Known Member

Нет, не Алиса, похоже что Порох тоже проваливается в иную реальность, однако как-то быстро так. Вот интересно, если что, насколько будет велико его удивление если через 72 часа все силы АТО вместе с гопниками окажется в Киеве?

Хотя, учитывая его базовое образование, еще не вечер, и бал не окончен http://www.ukrinform.ua/ukr/news/poroshenko_viznachitsya_iz_peremiryam_sogodni_uvecheri_1950364

7. Коньъ Пегий

Я вычитал, еще решают, перемириваться или нет. Подождем решения попозже. ЕС дал 3 дня России на уборку ховна, это точно.
    http://censor.net.ua/news/291807/es...ya_dlya_uregulirovaniya_ukrainskogo_konflikta

8. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Він ще не вирішив.
    Порошенко вирішить до ночі, чи продовжувати "перемир’я" http://www.pravda.com.ua/news/2014/06/27/7030334/
    Народ вже аж тремтить від нетерплячки коли вже закінчиться це бісове "перемир"я", а вони ще "подумають":ireful1:

• Подобається Подобається x 3
  9. Hase

Hase зайчик

Терпіти не можу Корчинського, але сказав він досить влучні слова, які підходять до цієї війни і "перемиря".
    "Нам казали: насолоджуйтесь війною, мир буде жахливим."

10. Alias

• Подобається Подобається x 4
  11. Коньъ Пегий

Чучму тоже? Он вроде не за колорадов.

12. Alias

Ну нехай його вибуховою хвилею викине , буде контужений:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Час грає на користь України. Я так думаю.

Багато розмірковував з цього приводу.

На жаль, з обох боків люди будуть гинути, незалежно від того, чи буде продовжено перемир"я, чи ні.

І дурні накази командуванням, що має в силу об"єктивних причин мало досвіду ведення війни, віддаватимуться, що так, що так. Під час перемир"я - менше.

Українська армія була вщент розвалена за (як здавалося) непотрібністю, тому, як уже писалося раніше, по всій Україні насилу нашкреблося 400 чоловік, дійсно здатних вести військові дії проти професіоналів.

Вони-то на перших порах і стримали тріумфальний поступ російських найманців і колабораціоністів зі сходу на Київ.

За цих пару місяців жителі інших східних та південних областей, а також деяких районів Донецької та Луганської областей із жахом усвідомили, що те, що відбувається зараз у Слав"янську та Краматорську, запросто могло відбуватися в їх рідному Ізюмі чи Чугуєві.

Молоді матері Харківської, Запорізької областей не могли не подумати мимохіть, що те, що трапилося з десятимісячною дитиною, вбитою із гранатомета, запросто могло трапитися із їх дитиною.

Тому процент тих, хто з радістю міг зустрічати російських козачків та їм подібних у себе в місті, різко впав.

Чомусь там, де влада належить "київській хунті", не вбивають дітей із гранатометів, а там, де влада тимчасово перейшла до георгієвських кавалєрів, ніхто не застрахований від осколку, чи кулі, чи снаряду у себе у квартирі.

Отже, бажаючих "помочь русскоязичному насєлєнію" і тих, хто їх радо стрічає, а українські війська блокує жіночими сідницями та дитячими калясками, як це мало місце в перші дні вторгнення росіян в Донецьку та Луганську області стає все менше,

а дійсно боєздатних підрозділів, бронежилетів, сучасних БМП та досвіду в українській армії - все більше.

Крім того, армія, міліція, СБУ поступово очищається від шпигунів та зрадників.
    А ті, що подумували на початку вторгнення перейти на сторону Росії, побачивши, у що вилився такий перехід у їх донецьких колег, десять раз подумають.

Очевидно, що бліцкріг у Путіна не вдався.

Російські добровольці, що зараз знаходяться на території захоплених районів, деморалізовані.
    Багато з тих, хто радо зустрічав русскіх братьєв і отримав автомата постріляти, зрозуміли, що можуть отримати кулю або з боку ВСУ, або від "своїх" як дезертири.
    Бажаючих з Росії приїхати постріляти також поменшає, як за гроші, так і за "ідею".
    Різко впала підтримка сепаратистів серед місцевого населення.

Надзвичайно важливо те, що українським військам вдалося утримати аеропорти і злітні смуги.

Адже якби хоча б одна злітна смуга була захоплена сепратистами, там уже б сів з десяток літаків, про які б росіяни говорили, що це - "українські льотчики, що перейшли на бік повстанців, щоб боротися проти фашистської київської хунти".
    І доведи потім всяким меркелям та оландам, що це - не так.

Адже літаки і вертольоти і у Росії, і у України абсолютно однакові.

Он танки та БМП пригнали із Криму і інших регіонів Росії для сепаратистів, а "на голубом глазу" стверджують, що "повстанці отжали у украинских вояк, ето трофеї"

Те саме було б і з літаками.

А з противником, що воює і з повітря, воювати набагато складніше.

І хоча і сепаратисти перегруповються та доозброюються, але одночасно іде і розкладання їх сил та бойового духу, а також падає підтримка серед місцевого населення.

А основне - зміцнюється і стає більш боєздатною українська армія, корінним чином покращується індивідувальний захист бійців.

На жаль, шапками сепратистів не закидаєш: мають добрий вишкіл, чисельність, озброєння. Бити їх в лоб - буде багато жертв, і всі заложники загинуть.

А от щільніше блокувати, не дати вийти із блокади, деморалізувати - у цьому буде більше користі.

Я так думаю.

• Подобається Подобається x 2
  14. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

С Кучмой и Медведчуком хоть что-то прояснилось. А что там делает Шуфрич?!?

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

А що прояснилось з мертвечуком? Він терористичні організації представляє?
    Шуфріч - беквокал мертвечука.

16. ELiKA

Типа "местные" защитники Луганска...

---------- Додано в 16:40 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

За нього Меркель особисто просила... Чому - це питаннячко. Але просила...
    А от Шуфрич... :ireful1:

17. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А я сегодня читала, что это фотошоп. Фотография старая, из Чечни, только к ней флаг ДНР присобачили.

18. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Обіцяв подробиць... вони виявилися занчно трагічнішими. Позитив лише один - ніхто не збігав та не переходив на бік ворога. Все інше - погано: всіх (підкреслюю) бійців взяли в полон, не лише командира. :sad:

Скажу більше: велика колона техніки підтянулася до нас з Маруполю, й, як на мої уяви, можна було підтримати ВВ-щників. Ніякої підтримки не було.

Все стоїть, бо перемирря. Президент мовчить, віськові сили стоять... Ніхто навіть й гадки не має, що там робиться в Президента...

19. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А ее Путин, наверно, просил. :dntknw:
    Не знаю, мне тоже кажется, что переговоры не означают признания Лугандона - ведь никто из официальных лиц с ними не встречается, их там вообще нет (ни Пушилина, ни Губарева и прочих - Пушилин, кстати, в Москве, и похоже, возвращаться не торопится). В общем, мне почему-то кажется, все будет хорошо. Хоть бы не ошибиться.

20. ELiKA

Вторая точно Луганск...

Уехать нельзя остаться. Кто и как уезжает из Донбасса
    http://www.ostro.org/general/society/articles/448511/

У боевиков уже более 20-ти танков - у них формируется натуральный танковый комплекс

http://uainfo.org/yandex/347538-u-b...ormiruetsya-naturalnyy-tankovyy-kompleks.html

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)