Східна Україна -5

Discussion in 'Політика і політики' started by zet, May 31, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

vkk311, вони в Грозному АТО проводили, не рівня нашій АТО, так шо нам тре в путьки вчитись як правильно проводиться АТО... :)))

• Подобається Подобається x 4
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

только надо было сделать все по уму, а у нас и тут вышло через .....опу

4. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Та ж будь-хто, хто служив у армії, особливо у радянській, знає, що найкрутіші "байЦи" - каптьори, писарі, хліборізи, штабна короста та особісти.

• Подобається Подобається x 3
  5. Natalia Ruban

Natalia Ruban миється в бані

ТАК ВОТ ТЫ КАКОЙ КОНЕЦ СВЕТА!

Я ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ ЗА ТО, ЧТО ПРИШЛА К ВАМ НА САЙТ..... Я НЕ ЗНАЮ...КУДА МНЕ ИДТИ С ТЕМ ГОРЕМ,ЧТО ПРИНЕСЛА НАМ ВОЙНА....Я ХОЧУ ПОБЛАГОДАРИТЬ ЛЬВОВСКИХ ЖЕНЩИН, КОТОРЫЕ ПРОТИВ ТОГО, ЧТОБ ИХ ДЕТИ УБИВАЛИ НАШИХ ДЕТЕЙ(ДЕТЕЙ ДОНБАССА И ШТУРМУЮТ ВОИНСКИЕ ЧАСТИ, ПУСТЬ ПОЛИТИКИ ДУМАЮТ....) Я ТОЛЬКО ПРОЦИТИРУЮ ТЕ ПИСЬМА,ЧТО ПИШУТ В СВОИХ ОБРАЩЕНИЯХ МАТЕРИ ВОСТОКА К ТАКИМ ЖЕ ЖЕНЩИНАМ, ИМЕЮЩИМ ДЕТЕЙ.....ВСЕ, КТО ПРОЧТЕТ.....РАССКАЖИТЕ ДРУГИМ, ДАЙТЕ ССЫЛКУ....ПУСТЬ БОЛЬШЕ ЛЮДЕЙ ПОЙМЕТ...ЧТО ВОЙНА - ЭТО ЗЛО ДЛЯ ВСЕХ.
    - " Так вот ты какой, конец света!!!! Весь мир молча наблюдает за тем, какие зверства происходят на Юго-Востоке!!! Стреляют в ДЕТЕЙ и СТАРИКОВ !!! Почему молчат организации по правам человека? Где ООН? Где красный крест? Где независимые журналисты? Демагоги, вы в своих трусах мир не можете навести и примирить жопу с головой! Пусть вам бабы бородатые детей рожают. Позор тебе, прогнившая Европа!!! ПРОКЛЯТЫЙ денежный мешок, когда ты уже опустеешь и не будешь финансировать "мир во всем мире"?

- " Я звертаюся до жінок України! До тих, чиї брати, чоловіки і сини ведуть зараз бойові дії проти українців Південно-Сходу! Коли була біда, коли рванув Чорнобиль, то Донбас (жителі Донбасу) забрали до себе дітей з Києва і заходу України! З травня по серпень! Вивозили школами! Коли повінь відібрав у жителів західних регіонів життя і дома, то з усього Донбасу збирали гроші, щоб допомогти вам впоратися з цією бідою! Ви ж збирали гроші, щоб знищити Донбас! Тепер ви послали своїх чоловіків, щоб втілити в життя плани злочинної влади по знищенню всіх, хто не згоден з її політикою! Жінки, матері! Зупиніть бійню! Виходьте на всі майдани країни! Вимагайте зупинити війну! Вона принесе велике горе в кожну родину! Донбас не здасться! І вантажі 200 будуть колонами повертатися в рідні будинки! Кров ллється з обох боків! І це кров синів України ! А ті, яких ви обрали своєю владою, і хто послав українців вбивати українців, залишаться зі своїми палацами і мільярдними рахунками в банках і будуть, посміюючись над вами, підраховувати свої срібники за кров людську! За кров українців, якою мовою б вони не розмовляли! Жінки України! Зупиніть війну в вашому домі! Інакше ваші діти проклянуть вас , якщо залишаться живі! "

6. awl

awl миється в бані

Куда же тебе?
    Ты же..

7. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Не гневайся, король газов. Давай еще что нибудь расскажи.

---------- Додано в 07:19 ---------- Попередній допис був написаний в 07:18 ----------

Народ, а что там на Востоке творится, а то уехали с темы.

• Подобається Подобається x 2
  8. Moskal Charivnik

Да опять херня какая-то...

9. KsuKram

KsuKram Well-Known Member

В Краматорске все спокойно, и со стороны Славянска ничего не слышно.

10. Коньъ Пегий

Фейсбук, Тымчук... Ну, хоть знают, уже легче. Может, распид..расят с самолета.

• Подобається Подобається x 1
  11. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ги, приперло дамбасятiну, нiгадует вдруг.)
    Вам хiба погано, йди Метро пiд шумок грабiть.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

если это авиаудар, как его будут оценивать? это законно или нет? имели право? по-моему да.
    вообщем не понятно

13. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

В Красному Лімані - зачистка. А в нас (в Донецьку) - чекають на інавгурацію (як з'ясувалось). Бо в нас окопалося біля 8000 бандитів-найманців та іншого лайна. Отже, це буде щось на кшталт Слов'янську. Не даремно з міста народ масово біжить.

• Подобається Подобається x 6
  14. Коньъ Пегий

Капец... Граница на замке. Конечно, бежать будут, там реальная войнушка грядет.

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Будуть запроваджувати воєнний стан?
    Введение военного положения на Донбассе следует рассматривать после инаугурации Порошенко, - Ярема http://censor.net.ua/news/288403/vv...matrivat_posle_inauguratsii_poroshenko_yarema

16. Moskal Charivnik

Вы шутите? Вообще-то самолётики военные "просто так" не взлетают, тем более - с вооружением. Не говоря уже об использовании вооружения.

17. Коньъ Пегий

Скорее всего, потому что там уже не шутки с таким количеством мрази.

• Подобається Подобається x 3
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже визнали всі що неможливо закрити.

19. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Подивився інтерв'ю керівника "Востока". Він готовий розвалити місто, вихвалявся, мовляв, вони оззброєні "важкими засобами зупинки броньованої техніки" (інтерв'ю, звісно, російською). Скажений звір.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Добре, що в них ще літаків немає.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)