Східна Україна -5

Discussion in 'Політика і політики' started by zet, May 31, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skam

skam Well-Known Member

тут совершенно ясно что за мир - сталинизм. Его мышление абсолютно сталинистское, не думаю, что оно кем-то навязано. Есть только одно большое противоречие - Сталин, как известно, кроме галифе, кителя и трубки ничего не имел - ему не надо было, он был выше корысти. Самодержцу воровать не надо - ему и так принадлежит вся страна.
    А вот Путин - дело другое. Не знаю насколько правдивы цифры о его личном состоянии, но во всяком случае, его окружение состояния имеют огромные и очень хотят их приумножить, а потому им приходится считать гешефты и риски, удерживая "ястребов" от излишнего авантюризма.

• Подобається Подобається x 4
  2. Exitus

Exitus Well-Known Member

А насколько правдивы сведения про Джугашвили... странная позиция сравнивать одного с другим, да в разных эпохах.

3. metallic

metallic Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  4. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Ну и слава Богу, что фейк.

• Подобається Подобається x 5
  5. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Staff Member

White Raven, хотіла Вам ще написати стосовно розколу України і відсутності взаєморозуміння між мешканцями різних регіонів, про що Ви раніше згадували. Цей розкол активно проштовхував Янукович, тепер його, руками найманців, намагається утвердити Путлер. Я не буду і не хочу довго розписувати, вигадувати якісь сильні метафори і т.д. Просто гляньте на цю тему. Тут пишуть мешканці всіх регіонів України - з Кримом включно. Ми спілкуємось двома мовами. І ніхто жодного разу не висунув претензій: а чого ти пишеш російською, пиши українською! Або: я не розумію української, пиши російською! Ну, за винятком штатного троля гр. Півника :mocking: Ніхто не висував вимог: ану, скажи, кого ти вважаєш героєм, ану напиши, чи ти був на Майдані і його підтримував. Адекватні люди завжди порозуміються з адекватними людьми, невже Ви не бачите цього у цій гілці? Ми можемо мати різне бачення розвитку держави - але якщо воно йде від справжньої любові до України, то розуміння буде завжди. І компромісу, там, де він не шкодить країні, завжди можна досягнути.
    А бидло - я дуже не хочу вживати цього слова, але доведеться - яке за 200 гривень голосує на виборах, яке за 500 гривень працює "підставкою під прапор", яке ненавидить все українське, але залишається жити в Україні...Тут не може бути діалогу. Своєю поведінкою такий тип населення сам виключає себе з процесу прийняття рішень. Незалежно від його місця проживання.
    Так що не треба говорити про розкол.

• Подобається Подобається x 18
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

100500% запарлили то гражданская война то раскол, "опоненты" не приемлют украинского вообще, они не советскую,русскую, домбазззскую Украину хотят - они ее тупо вообще не хотят, а по сему не считаю Украину чем-то им обязанной ...

• Подобається Подобається x 8
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

• Подобається Подобається x 2
  8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Звісно не треба. Але як кортить!:)))

9. artobstrel

10. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

А им плевать, кого мочить. Охрану, военных, мирных... Сказано - сеять хаос - сеют. Сюда приехали живые трупы, прекрасно осознающие, кем являются.

• Подобається Подобається x 3
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це ти питаєш чи істериш? Якшо питаєш, то заради терору. Терор - це залякування.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Ну, выжить они таки надеются сбежав через границу.

13. metallic

14. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Слушок пробежал, что в 22.45 гиркина шлепнул снаряд. 90%, что фейк, но все же надеюсь. Может, на Троицу беса небо прибрало.

15. artobstrel

йди ... просто йди ...

• Подобається Подобається x 1
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, істериш просто

17. artobstrel

Б - йди ....

18. metallic

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Лишився якийсь адекватний форум Слов'янська? Якщо так - дайте ссилку.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я зависала на Краматорському він же й Слов"янський , здається. В обід ще працював,,,,,,.. ввечері вже впав.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)