Східна Україна -4

Discussion in 'Політика і політики' started by Feba, May 13, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pipie

pipie Well-Known Member

Серед своїх не можуть розібратися провести якісно АТО.А Ви ​​хочете на вражою території з ворожим місцевим населенням добится успіху?

2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 3
  3. Kovalenko

Kovalenko Well-Known Member

Мені з самого початку агресії РФ проти нас здавалося, що потрібні таємні спецоперації на території РФ. Без цього - нічого не змінеться. Й ще. Як на мене, неможна допускати саме аварійного розвалу РФ, бо то буде нова біда для України. Почнеться навала кріміналітету та люмпенів з, наприклад, Ростову.

З іншого боку дещо дивує інертність світу, який ще не зрозумів, що в РФ відродилося все те найгірше, що було за часів імперії та СРСР. Ознаки цього вже давні - Чечня, Грузія... тепер ми.

• Подобається Подобається x 2
  4. kym

kym Well-Known Member

А хто скаже що це Україна..... це народи Кавказу боряться за незалежність від росії..... в Сибірі якути будуть боротись за незалежність.....

5. Kovalenko

Та й взагалі... Прецедент "анонимного" втручання вже є, вивчений - "залені чоловічки". А в нас для таких оперцій ще й перевага - ми вільно володіємо російською (на відміну від "чемних людей", що не володіють українською).

• Подобається Подобається x 1
  6. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

Ой. ;) А можно я буду таким зеленым вежливым человечком в России? :blush:

7. Kovalenko

Батальон "Донбасс"
    https://www.facebook.com/teroboronaDonbass?fref=ts

Хоча, Ваш допис просто привід опублікувати контакти батальону.

8. Mathilda

А я их знаю, я им даже денежку посылала. :blush: Но ведь они в Украине, а я в России. :russian_ru:

9. Blaberus

Невже цим потворам вдасться те, що ніяк не зробить Україна?:scratch_one-s_head:

http://akulamedia.com/teroristi-majut-namir-kinuti-ahmetova-za-grati-za-sprobu-povalennja-vladi

10. Kovalenko

Ви це щиро? о_О

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А де Feba ?

12. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

:))):haha: Ну а что, им тоже молиться, как Яценюку с Турчиновым? Им дело делать надо. И они делают, а не в политические игры играют. А эти турки допрыгаются, вон, уже в Киеве в Окружном суде молодчики гарцевали. Плять, все молятся. В Донецке уже реальные чечены стоят на блок - постах. Тьфу...

13. bayard

bayard Дуже важлива персона

http://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=45286742&postcount=344
    таки правда пошлют....

14. Mathilda

15. Kovalenko

Скоріш за все - ні. Хоча певної інфи немає.

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Лайкнув, але вирішив уточнити: а при чому тут Тимчук? Він нічим не командує...

16. Коньъ Пегий

:))):haha:Не постите перед обедом русские ссылки, реально хочется рыгать от стиля написания. Я вот все думал - на что это похоже, до боли знакомая графомания... И меня осенило - на выс..ры журнала Корея, которая Северная)))))) Сравните, один в один.

17. Mathilda

Извините. :blush:

18. Blaberus

Ні, жартую. Але в кожному жарті...;)

19. Коньъ Пегий

http://www.segodnia.ru/content/139799
    "Велико было общественное неприятие затеи самого богатого человека на континенте: социальные сети оказались буквально переполненными гневными записями, осуждающими предательство Ахметова. Спустя несколько часов столь же солидный резонанс вызвала выдвинутая правительством ДНР идея национализации имущества, принадлежащего олигарху, активно поддержанная простыми жителями самоопределившегося государства."

Журнал "Корея"
    "Болея за здоровье народа, Великий Вождь Дорогой Товарищ Ким Ир Сен, всегда хотел, чтобы дети занимались спортом. Однажды, Великий Вождь Дорогой Товарищ Ким Ир Сен, смотрел телевизор. По нему показывали детские гимнастические соревнования, которые происходили на стадионе. Всё поле было покрыто матами. Эти маты прислали для детей, трудящиеся лаокайского района. Слёзы умиления, крупными горошинами, катились по лицу Дорогого Учителя и Великого Вождя товарища Ким Ир Сена. "

Пздц.

• Подобається Подобається x 5
  20. Mathilda

:))) Я знала, что Вы оцените.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)