Східна Україна -4

Discussion in 'Політика і політики' started by Feba, May 13, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zet

zet Дуже важлива персона

На Луганщине террористы расстреливают людей прямо на улице (Видео)
    http://kriminal.tv/news/na-luganshchine-terroristi-rasstrelivaut-ludej-prjamo-na-ulitse-video.html

http://www.youtube.com/watch?v=jL_UjPd4q7o
    Добило то, что на ютубе многие россияне стали доказывать, что это не могли сделать террористы, а значит сделали укр. военные. На вопросы, а зачем военным легковые авто? - ответы неадекватные. Сволочи - и больше ничего...
    С учетом того, что часть оружия все-таки прорвались провести в Украину, то подобных трагедий будет у нас еще больше..

• Подобається Подобається x 2
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я так и думал, вот она логика не только Одессы, но и Западной Украины. С этим явлением я столкнулся еще в 90-х в Галичине. Главное чтобы служил Украине, пусть будет вор, коррупционер, мафиози и т.д. А то что он наносит ущерб Украине наплевать, он свой, ходит в вышиванке и говорит на мове или он умненький еврейчик

3. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

ну у вас то ще гірше. Пофіг шо бандит, головне шо служить Росії

• Подобається Подобається x 4
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, Тягнибок аж 1.16% набрав.

5. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

З 16 років вбиває мирних росіян, а йому - Героя росії... Не країна, а суцільна палата психічнохворих.

• Подобається Подобається x 5
  6. Тим22

Согласен что хуже, но от этого бандит не перестает быть бандитом

7. MARTINI

Ну тут в нас інтереси розходяться. Ми за то шоб наші бандити вашим наваляли. А тоді ми з ними вже якось розберемось :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Тим22

Ну это сейчас, а я помню как в Тернополе и Львове радовались победе Свободы на местных выборах, просто рассмотрели что это пустышка

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На помилках вчаться. Добре, що люди виправляють свої помилки.

Наша сім"я теж голосувала за Свободу. (раніше)А вона взяла та й не оправдала довір"я.

• Подобається Подобається x 1
  10. MARTINI

А ви все життя за ригів і комуняків голосуєте, ніяк до вас не дойде, що рубаєте гілку, на якій сидите

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну, і шо? Ми про зараз говорим чи про колись?

12. Тим22

Не против, а чего вы в 2005-м со своими бандитами не разобрались?

13. Moskal Charivnik

Років з 10-15 тому у Австрії, здається, виграли серйозно вибори ультраправі. Після чого їх лідер(точно не пам"ятаю, Шнайдер, чи Шнейдер) виступив з промовою й заявив, що вони залишать собі вагому квоту, а владу ВІДДАЮТЬ, бо світова спільнота може не сприйняти, що призведе до проблем держави. Тепер увага: десь від Хмельницька й далі на Схід який ГВАЛТ стояв й стоїть щодо Свободи та ПС? То як Свобода мала "виправдати" сподівання? Тягнибок взагалі досить мудро й вчасно усунув Свободу від непотрібних процесів, а далі треба ПРАЦЮВАТИ й дійсно щось показувати у коаліції. Ніяка інша роль їм просто не підійде.

14. Тим22

А через 5 лет вы опять будете говорить про зараз?

15. Moskal Charivnik

"Если вы такие умные, то почему строем не ходите?"(с) - Ваш вопрос из той же оперы!

16. Тим22

Ну хотя бы в Тернопольской области Свобода мала "виправдати" сподівання? Полный пшик

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Коллєктів, от я прям зранку подумав,- а чогож це Ахмєтов драпанув з Донецька навіть не в Москву, а прямо під крильце нового президента, га?
    Ахмєтов ніколи необачних кроків не робить, тим більш в такій небезпечній ситуації... І ніхто досі про це не подумав, а це ж обалдєнний, знаковий факт! Значить, по логіці, Порох гарантії неприкосноєнності вже дав?
    Київ став казанському татарину раптом безпечнішим, аніж Росія? Юща в свій час зміг купити з потрохами, а тепер і до Пороха знайшов "підхід"?

Майдан треба тримати обов'язково, незважаючи на вчорашню заяву нового мера-баксьора про те, що він (Майдан) своє завдання повністю виконав...
    Ні фіга,.. як бачиться, Майдан ще буде потрібен,.. Турчинов, тіко но став виконуючим обов'язки, теж говорив, що Майдан треба розібрати...

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:48 ----------

Ви зараз відповідаєте донецькому українофобу в овечій шкурі. Із-за таких падлюк маємо на Донбасі те, що маємо. З ними не розмовляти, а після цієї війни все зробити, аби вони повернулися на прародіну. а якщо воно хахоль, то повестися з ним, як зі зрадником, як це робиться в таких випадках у всьому світі.
    Оці події для активних "донецьких", аж ніяк не можуть зійти з рук, як це було завжди...
    Ніякого прощення цим сукам...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я заплутався. Нездалі українці відходять з політики, нездалі росіяни правлять до скону (природнього чи вимушеного).

• Подобається Подобається x 1
  19. Тим22

Лично я раз за КПУ голосовал, в 2006-м, так для прикола, за ПР никогда. То что Донбасс голосует за них, а чем вы лучше, то Ющенко, то Свобода

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)