Східна Україна-2

Discussion in 'Політика і політики' started by Mathilda, Apr 18, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

"НЕ ВЕРЮ!". Потому, что вменяемый цивилизованный человек хотябы осознавать должен, КАК его "спич" выглядит. Я понимаю, что определенная среда и статус наложили отпечаток примерно так же, как на меня годы службы, но еще лучше я понимаю, с кем имею дело, когда читаю про библиотеку родителей и "...в 12 лет в селе на Хмельниччене купил учебник по истории Украины на мове", если человек даже автора не называет "учебника". Дело в восприятии и отношении. Вам всё это лениво и "неинтересно".

• Подобається Подобається x 7
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Нє-е, ну це вабше!... я щас мабуть їб...сь з цих данєцких развівачей культури о_Оо_Оо_О
    "данєцкой" культури української мови, яку вони по визначенню не сприймають...
    Хто не зна,- я з Донецька.

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Пфф
    Ніби думка Росії когось хвилює
    Я так розумію Зімбабве, Нікарагуа, Казахстан, Північна Корея, Осетія, Придністров'я та Абхазія теж не визнають. Яка прикрість.

• Подобається Подобається x 6
  4. Moskal Charivnik

Отож... Ступінь абсурда(чи то жлобства) меж не має, виявляється...

• Подобається Подобається x 1
  5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Яке жлобство? Які межі? Я живу серед цієї орди... Це політика, яка споконвічно, як на блюдєчку пхається місцевим можновладцям сєвєрними братами...
    Раніше таке сказав - Ви не повірили б... але тепер маю надію, що бачите ясненько й самі...

6. UNIA

UNIA Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  7. metallic

metallic Well-Known Member

Тут не у тому справа. Весь світ визнає нинішній уряд, а РФ - ні. І вони творять що хочуть. Тобто, вони залишають за собою право, творити що завгодно, і плювати на увесь світ. Якось так.

• Подобається Подобається x 4
  8. Moskal Charivnik

Тю... У мене родичі на Луганщині, та й по роботі частенько бувати доводилось і у Донецьку і в Луганську... Яйки коняки Ворошилова, помальовані у кольори Українського Прапору, бачив на власні очі. А як серйозно, то СУМ ПОБИРАЄ за Донбас. Убогість мислення вражаюча... Проста логіка(повна відсутність її, точніше) - живуть "по панятіям", а обрали януковище, яке по всім понятіям "козел". Фантастична темрява у мізках...

Last edited: Apr 23, 2014
  9. Bastard

Bastard Well-Known Member

Орда ванюча.

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вони завжди так роблять. Питання в іншому - коли світ перестане заплющувати на це очі.
    Після того, як вбивство Качинського мовчки проковтнув весь світ, у мене єдине питання - коли для плешфюрера скінчиться лафа і він отримає по кумполу?

Зеків і повій сюди везли ще з катьки-хвойди. За совка ті, хто звільнявся з тюрми, могли оселитися тільки у двох областях - Донецькій і Луганській. Не кажучи вже про те, що у хати виморених Голодомором українців були завезені росіяни. Ацька суміш. А це - козацький край. Був колись.

• Подобається Подобається x 10
  11. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Голытьба питерская.:)))

12. Moskal Charivnik

Шось в мене ніяк не асоціюється Селідово чи Краснодон із козацтвом, а от із ЗОНОЮ - з легкістю... Нажаль... Вірно каже народна приказка козацька, яку я з дитинства пам"ятаю: "Дед был казак, отец - сын казачий, а он - *ер собачий"... Дурнуваті часи якісь, наволоч не бачить "нічого такого" у намаганнях роздерти Україну, Батьківщину, кінець-кінцем... Якесь масове помутніння розуму, чи що то за "люди", мутація якась???

• Подобається Подобається x 3
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну так це рашн-зомбі-ТБ. Вони тут всі його дивляться. А там зомбування вищого ґатунку.
    Подивіться що роблять в першу чергу російські диверсанти на Сході - захоплюють вишку, ставлять своє обладнання і "Залюднений острів" продовжується. Це насправді гуманітарна катастрофа.

• Подобається Подобається x 4
  14. GR_

GR_ Дуже важлива персона

15. Feba

Feba Well-Known Member

Луганські сепаратисти відхрестилися від "народної республіки"

http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/23/7023411/

понять не могу- кто брешет? в очередной раз наши доблестные СМИ или мужик с матюгальником возле СБУ? под СБУ до сих пор вещают про референдум с вопросами о статусе Луганской области- как область в унитарной Украине или как федеративная республика.. ( это референдум на 11 мая) второй референдум ( 18 мая) с вопросами - куда приткнуть таку цяцю "мухасранскую республику"- в составе Укарины, кацапии или как отдельное мухосранское государство..
    при этом так же неоднократно заявляли что их юристы работают над составлением документов таким образом, что все было законно ( гы)

:crazy:

16. UNIA

UNIA Well-Known Member

Зомби-ТВ + Московский патриархат = сепаратизм

• Подобається Подобається x 6
  17. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Зомби - ТВ - это всего лишь инструмент. Если Восток с упоением начнёт жрать эти помои - то грош им цена в базарный день, и никакая АТО не спасет. Если хватит разума плюнуть на Киселя (или хотя бы критично к нему относиться) и использовать телевизор только для просмотра ДВД - шанс будет.

Last edited: Apr 23, 2014
  18. Letunka

Letunka Well-Known Member

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Начнет? Эта подрывная работа ведется тут годами. Никакого патриотического контента. Рашн-зомби-ТВ и очень многие просто перестают мыслить.

20. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну тогда бы неизвестные солдаты захватывали телебашни, а не ОГА)))) Значит, еще не все потеряно.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)